Hayirli ugurlu olsun![]()
Hayırlı olsun. Şanzıman F28 ile değiştirildi mi? Orjinal F20 mi var?
hayırlı olsun.şimdiden maaşallah diyelimde nazar falan değmesinson ayarlardan sonra bi top speed vieosu isterizzz
![]()
Hayırlısı olsun gerçekten çok güzel
diğerlerini bunla kıyaslamak haksız lık olur die düşünüyorum bu arabada çalışmaz çalıştıramazsınız denilen aem beyin varbu diğerlerinden baya farklı cenker abi
Elinize sağlık. Ben daha çok sizin(miniks) ve Özgün'ün yorumunu merak ediyorum bu motor hakkındaki görüşünüz, avantaj ve dezavantajlar gibi ufak birşey yazarsanız sevinirim![]()
Vallah bu motor hakkında düşüncelerimizi söleyebilmemiz için önce 1 barın üstüne cıkmamız lazım su an en fazla 0.8 bastık cok başarılı
mesela EGT olayının olmaması cok iyi birşey yavaş yavaş 4000 devir giderken 750 egt de tam gaz yaptıgımızda 600 e düşüyor![]()
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Ayakta alkışlıyorum.Yapamayıpta piston kol cıkaranlar içinde 1 dk saygı duruşu
yalnız 3 resimle kandırma bizi abi daha koy merak ettim valla
Elinize emeğinize sağlık valla 1 barın üstüne çık kardeş korkma bak nasıl çıldırıyor ozaman göreceksin p:1.6 cont:1.2 uyguluyorum şuan 3000 rpm den sonra tutamıyorum ama benim şöyle bi avantajım var F28 ve kendi LET tesisat ve beyin arasında bi haberleşme var 1. vites sensörüde f28 den geliyor ne yaparsan yap 1. vites 0.8 bardan fazla verditmiyor ve patisiz fena fırlıyor 2. vitese çaktınmı 1.5 p. vuruyor direk kendi beynine manifolttan hortum gidiyor ve ayarını vakumla yapıyor biliyorsun ama tebrik ederim AEM çalıştırmak C20XE de herkezin işi diil bravo allah utandırmasın
İbo beraber güzel bi video yapalımhaber bekliyorum rodaj bitince bildir... Tanıtım videosu gibi güzel bişey yapmak lazım....
Maşallah çok güzel bi proje kazasız belasız kırmadan dökmeden binersiniz inşallah...
Bu arada parça konusunda sıkıntı yaşarsanız eğer F28den tesisata beyine hatta 4 çekere kadar hepsi var yardımcı olabilirim![]()
cok gusel bı proje Allah utandırmasın, sanzıman f28 yanı 6 ılerı olsa daha ıı olurmus, hem dayanıklılık hemde son surat acısından,
vıdeolarını beklıyoruz artık![]()
Yaw bu şanzuman 300 yapar gibi daha dogrusu 260 kmh yi 5100 gibi gördük 6500 dönüyor arac
turbo arabada şanzumanı kıslatmak pek mantıklı degilki ama bir kilit olursa bu şanzumana ozaman süper olur
zaten sahibi kalkış yapacagını sanmıyorum ailesi ile birlikte gezer diye tahmin ediyorum
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
f20 sanzıman ın 5100de 260 olması cok zor yanlışlık vardır orda, normalde 6700 cıvarı gibi orjinal lımıtorde 255kmkusur gibi hıza cıkar.. ondadn dedım 6 ılerı 260 270 ustunu gorsun dıe..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)