maşşallah allah güle güle kullanmayı nasip etsin![]()
abicim gerçekten sizin aracınızı izlerken videoları resimleri inanın herkes çok dfa maşallah diyordur araba ciddi anlamda emek olduğunu fazlasıyla belli ediyor. inşallah daha da iyi olur istediğiniz gibi olur allah nazar değdirmesin cem abi yine döktürücek belli sizde eğlenceli videolarınızı bizimle paylaşırsanız bizden mutlusuda olmaz![]()
Son durum hakkında biraz bilgi vereyim. Günay saolsun yedi koli paketimiz takılmadan geçmiş ve eliize ulaşmıştı. Tek sorun CP'nin yanlış piston göndermesiydi ki fırçamız ve atarımız üzerine 1 hafta içinde doğrusunu yapıp gönderdiler.
Blok rektifiyeciye gitti ve ince ince işlenip, geri döndü. Bugün itibari ile de toplanmaya başlandı;
Özel yapım pistonlarımız; (altına HOCA da yazdırmışlar saolsunlar)
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Şu üstteki main girdle sanırım, ben de tam bilmiyorum;
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Cem, garajözge ve diğer emeği geçenlerin ellerine sağlık. Allah ağız tadıyla binmk nasip eder inşallah...
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
aynen main girld abi..
mşllh. özge garaja ve tabiki parça tedarikçimiz günaya...
özledim şahsen car'ı
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Valla HOCA da yazmışlar, on numara olmuş... Günay abi maşallah, her parçayı ışık hızıyla gönderiyor.
Abi bu setup la eminim konular da çok müthiş olacak!![]()
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
nefis görünüyo herşey. Öncelikle stlegalimiz cemin emeği büyük. Tüm emeği geçenlerin ellerine sağlık. Sağolun varolun... Sabırsızlıkla bekliyorum car daşı.... Maşallah.
Ehehe, sorma kolye gibi olmuş pistonlar
İnşallah mustu, ellerine sağlık ustamın
Tekrar ellerine, emeğine sağlık cem. Acaip özledimi carı, yoldan geçen laci sedan ek civiclere bakıp, hasrt gideriyorum, gözlerim doluyorAma çok az kaldı...
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Teşekkürler
Basınsitersi de çok güzeldi ama CAR12 yeni adresinde çok mutlu. Site içinde özel, güvenli garajı var. Ayrıca canı sıkıldığında oyun alanı yani KAraburun düzlüğü sadece 5dk ötesinde. Gelince bircuma gecesi eski komşunu bir gezdirsin madem.
bir foto daha ekliyeyim;
![]()
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
[QUOTE=coolvtec;5762519]Teşekkürler
Basınsitersi de çok güzeldi ama CAR12 yeni adresinde çok mutlu. Site içinde özel, güvenli garajı var. Ayrıca canı sıkıldığında oyun alanı yani KAraburun düzlüğü sadece 5dk ötesinde. Gelince bircuma gecesi eski komşunu bir gezdirsin madem.
çok teşekkür ederim çok sevinirim![]()
CAN CEYLAN
masallah ya cok guzel emeginize saglık
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)