konuyu güncelleyelim biraz .. taze fotolar :
kocaman bir maşallah
bu tamamen benim şahsi düşüncem yanlış biliyorda olabilirim ama LAG sorunu yaşayacaksın gibime geliyor
bide cooler boruları daha değişik yapılamazmıydı dadlım yaa çok köşeli keskin olmuş
cooler çok büyük gerçekten üstten kestirin onu temiz bi 10cm
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
cooler boruları çok uzun olmuş...ben o tampon demirinin altından küçük bir percere açıp direk girmiştim boruyu intercoolera...baya kısa oluyor yol o zaman....güzel proje ellerinize sağlık.......
tam bitmiş hali değil zaten abi fotolar ilk yapıldığında çekilmişti değişiklikler yapacağız dediğin gibi biraz uzun oldu yolu![]()
lag konusuna gelince intercooler 10 litre civarında yani öyle göründüğü gibi bi cooler değil lag olacağını pek sanmıyorum ama olursa bi el atarız cooler'a![]()
valla resimlere bakınca cooler da büyük duruyo
valla gülüm çok emek harcandı muhakkak cooler borularını elden geçir tekrar hem uzun hemde çok keskin ve sert dönüşler falan
Maşallah
Bence önce bir gazlayın sonra elleşin derim
lag mag olmaz pek hondalarda hele hele 1.8 sorun olcagını sanmıyorum vtec sonrası
Call for prayer
http://m.youtube.com/watch?v=7na5Zm0vwtI
insanlar en akıllı varlıklardır, hüküm edemedikleri yaradılış ve ölümdür
Instagram hesabımız
miniksracing - humidorturkiye
Okadar yıkadık ettik yine tozlanmıs erkek![]()
![]()
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
hayırlı olsun ya bu integra çok güzel araç
benimki de boya kaportada su an sıfırlanıyor![]()
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir. - Mustafa Kemal ATATÜRK
hondaları bilmiiyorum belki farklı olabilir ama bence turbonun çıkışı ile intercooler arasını hem kalın hemde uzun yapmışsınız bence 50 lik boruyla turbonun kafayı alt tarafa çevirip boruyuda on tarafa bi delik açıp geçirin intercooler ı daha çabuk doldurursunuz
turbonun çıkış tarafı dahada kısaldı şu an resimlerdeki halinden faklı şekilde ama alttan döndürmek çok daha zahmetli oluyo onuda denedik hiç bir yeri kesmeden biçmeden en mantıklı bu şekilde olduğuna kanaat getirdik, bu şekilde deniycez sıkıntı olursa zaten değişiklikler yapacağız![]()
maşallah çok güzel olmuş.sis lambalarının yerine ızgaraya benzer bişe yapıp araca öncen hava girmesini sağlayabilrisin. Megane2 lerde olan ön panjuru kesip uydurabilirsin oraya.hem şık görünür hem hava alır aracın.kaputuda menteşeden biraz kaldırırsan 10 numara olur. ha birde intercoolerı sabitlemek için kullandığın o 2 demiri L şeklinde daha güzel bir demirden felan yaptırabilirsin.hem şık görünecektir. emme manifolduna giden boryu biraz daha kısaltma payınız yokmu? hakikatten çok uzunmuş
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)