yok la baktık sanayide tüpü kapan koşuyo arabaya boşaltıyo çırak bi çekti seyyarı ateş falan kalmadı hahaha![]()
inşallah hayırlısı ile biterde gezeriz kardeşim![]()
abi ellerine sağlık ama gelmedin akşam bekledik o kadar
yanlız bu tam gariban spec dimi abiAllah seni başımızdan eksik etmesin emi
![]()
teşekkürler![]()
Abi benim kanaatimce yapılan iş gerçekten basit bir iş değil inşallah Allah verilen bunca çabanın ve emeğin karşılığını bu arkadaşlarımıza hakkıyla nasib eder de umdukları ve bekledikleri sonuca ulaşırlar..Bir integracı olarak sonucunu dört gözle bekliyorum Cem abi ve saz arkadaşlarına Allah sabır versin diyorum rastgele ağalar hepinize....
fedoo(baba) yaparsa olay bitmistir hic bir sorun cikmazzz emin ellerde cemo isi bilen birisi ekip saglamm hadi hayirlisiserdarimi unutmim made in (ATÖLYE ÖZGE)
![]()
Allah utandırmasın. İnş. güzel bişey ortaya cıkar bizede keyifle video izlemek düşer.ls/vtec olarak çok keyifli oluyor, bi de turbodan sonra tadından yenmez
![]()
marşa basıldı sanırım ama şuan atmosferik yani turbo alt yapısı ile atmosferik toplandı maddiyat ile ilgili şuan manifolddu turboydu gibi eksikler toplanıyo bu arada rodajını bititrecek..
rodajı atmosferik yapacağız bi kaç parçamız eksik ondan dolayı parçaları toplarken rodajımızıda yapacağız bir yandan
canını yirim
amin teşekkürler
inşallah işe git gelle bitireceğim rodajı hayırlısı ile![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)