hayırlı olsun gerçekten çok emek harcanmış inşallah kazasız belasız günlerde binersiniz .. ölçüm yapıldımı ? nasıl yürüdüğü hakkında bir bilgi göremedim ..
Printable View
hayırlı olsun gerçekten çok emek harcanmış inşallah kazasız belasız günlerde binersiniz .. ölçüm yapıldımı ? nasıl yürüdüğü hakkında bir bilgi göremedim ..
kimse bilmiyo mu kac dinazor gücünde olduğunu :)
Maşallah yapanada yaptıranada emeği geçenede...
maşallah mükemmel olmuş
bugun yakından ınceledım pek guzel :D
Basinc olarak 22psi basilacak assagi yukari 500-550 beygir civari bekliyoruz,2.2 stroker icin siparis edildi supercharger zaten 2200cfm.
Supercharger ve krank kasnagi el yapimi,farda el yapimi.
Iyi dilekleriniz icin tesekkurler.
SERDAR
araç nerden?
Maşallah çok kalilteli duruyor. Saçma bi zevktir bununla gazlamak:) Güle güle sorunsuz gazlamak nasip olsun.
Masallah , ilk fotolara bakınca ne güzel yapmıs adamlar dedim :)
Yorumları okuyunca TR'de yapıldıgını anladım.sorunsuz gazlamalar.
Ellerinize , emeklerinize saglık :D
bugun Iskender'deyken geldi aptala bagladim arabayi ilk defa gorunce.. :D harika bir sey cikmis ortaya, kazasiz sorunsuz binmek nasip olsun..
maşallah çok güzel duruyor
harbı canavar ya cok canlar yakıcak gıbı duruyo:D
muhteşemmmmmmm....
allahım sana geliyorummm:D:D:D:D:D
çok güzel işçilik var arabada kusursuz resmen maşallah
Kusursuzzz...Allah nazarlardan saklasın..
Yorum bile yapamıyorum:D
Maşallah çok güzel kazasız belasız
çok güzel olmuş! göstergelerin yerini özellikle beğendim; s2k'da ön camın soluna yukarıdan aşağıya dizince çok hoş olmuyordu ;)
Çok iyi olmuş :)
Yok artık yaa gördüğüm en iyi modifikasyon şu ana kadar :F
bodykit dışında mukemmel bir titizlikte toplanmış oldugu cok acık arabanın içine bayıldım son fotograf ozellikle herseyi anlatıyor, kaputun altı eniyisi ama, custom tadında hava veriyor. tebrikler araç sahibine...