s2000 de kırmızı rengi begenmiyodum ama bunda çok güzel durmuş maşallah emegi geçen herkesin eline saglık sonuç mükemmel olmuş
Printable View
s2000 de kırmızı rengi begenmiyodum ama bunda çok güzel durmuş maşallah emegi geçen herkesin eline saglık sonuç mükemmel olmuş
:eek:
aşmış bu çok sağlam olmuş ya
serdar ustanın ellerine sağlık :icon_tup:
çok güzel ya maşallah kazasız belasız sahibine yakından görmek lazım :D
yani yanlış anlaşılmasın ozi ama ben genelleme yapmadım sadece benim zevkime göre yorumladım, biraz fazla iddialı olmuş çok fazla hareket var arabanın dışında, showcar havasında sanki, ama çok fazla emek olduğu ortada tekrar hazırlayanlara tebrikler, çok fazla takip edemesemde turkiyede yapılmış en profesyonel çalışmalardan biri bence.. :icon_tup:
:) anladım okey saoalsınm
yoruma gerek yokkı kendını anlatmıs makıne :)
Dönüp dönüp resimlere bakıyorum ya , maşallah maşallah :)
çok çok güzel olmuş makine...sahibinin kesesine bereket,yapan ustaların eline sağlık....
sc hakkında daha detaylı teknik bilgi alabilirmiyiz....turbo görünümlü sc :D
vallaaa maşallaa ki ne maşallaaa hani yazcak bişe bulamıyor insan :) ustamızın ellerine saglık araç sahibinede helal olsun :D ülkemizi yurt dışından temsil edecek nitelikli nadir araçlardan biri olmuş. Allah nazardan kazadan beladan korusun işalla :)
maşallahı var cidden,nefis duruyor...ellerinize emeklerinize sağlık arkadaşlar...
maşallah;)
motorun içi ne kadar derli toplu vede temiz maşallah 41 kere
İlk görüşte aşka inanmazdım taki bu fotografları gorene kadar :D
Maşallah ,kolay gelsin :)
maşallah.. işte yapıldığında böyle full yapılmalı. hem body hem motor.. :) hem arac sahibinin, hemde değerli ustalarımızın ellerine sağlık. hep böyle işler görmek isteriz.. tekrardan maşallah...bayıldım..
Maşallah ya belki yarım saat bakmışımdır fotoğraflara :icon_tup:
Maşallah süper olmuş... Kazasız Belasız kullanması dileğiyle
maşallah maşallah çok güzel görünüyor