çok ii ya süper
amerikadan getirmiş ve onaylattığım proje buydu açıkcası denenmiş bir proje ve hala yurt dışında bile bu şekilde yapılıyor.fakat ikinci aracı tamamen çelik çekme 38 lik borudan yapmayı düşünüyoruz.aracın yürür aksamı 2.0 litre lanci turbo dur.motor yurt dışından getirdiğim parçalarla şu an 257 bg ulaştı.fakat bir kaç ilaveyle 310 bg olucak.mekanik aksam tamamiyle lancia dır .araçta başka marka ilave hiçbir ekipman kullanılmayacak.saygılar....
USA'den getirilen kit-car projesi
STOPLARIN REFLEKTÖRLERİNİN YAPIM AŞAMASI..
Uploaded with ImageShack.us
VEE YOLLARA ÇIKACAK OLAN COUNTACH'TAN BİR KAÇ RESİM
projeden görüldüğü gibi amerikadada bu şekilde yapılıyor..
Maşallah.Hakikaten tebrikler harika bir işçilik .Yollara çıkacak olan araçıda ilgiyle takip etmek istiyoruz lütfen yapım aşaması ilerledikçe burda bizle paylaşın
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
çalışmalarımıza devam etmekteyiz büyük bir titizlikle.inşallah 2 hafta sonra test videolarını yayınlayacağız.emeğe saygı gösteren ve eleştiren arkadaşlara ilginizden dolayı teşekkürler.
Helal Olsun, Hayranlıkla Takip Ediyorum Projenizi, Emeğinize Sağlık !!!
s14a Silvia is Loading % 99.9..
vay anam vay ben daha ne yazam![]()
böyle arkadaşlar sayesinde belki bizimde olur inşallah
herkezin merakla beklediği bu canavarı nezaman yollarda göreceği ve ne renk olacağı renk konusunda karar vermediyseniz site üyelerinden yardım istiyebiliriz (ayrıca gelip arabayı yapım aşamasındayken göreceğim) sanırım kartal sanayi sitesinde .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)