kartal sanayi değilde yakın bir yerde herzaman bekleriz..
Printable View
kartal sanayi değilde yakın bir yerde herzaman bekleriz..
tek kelime ile süper ellerine sağlık
bu arkadaştan iki kişilik helikopter istesek yaparmı?
Arkadaşlar durun bi proje bitsin ondan sonra helikopter işine)))))
Çok harika bir proje bitmiş halini merak ediyorum... Kazada vs. bu aracın çin malı araçlardan daha güvenli olduğunu düşünüyorum..
suan son durumu nedir?
Bir Hukukçu olarak tavsiye ve telkinlerim olur;
Fikri Sinai Haklar Hukuk Mahkemesi ve Fikri Sinai Haklar Ceza Mahkemesinin Dava Konuları Olup İlgili şirketlerin vekilleri muhtemelen bu işten haberleri yok....
Tadilat projesiyle yapılan bu işlem taklit niteliğindedir...
Ciddi tazminat ve cezalar sözkonusudur dikkatli olunması gerek diye düşünüyorum
Saygılarımla...
lamborgini gelipte Tr deki araca işlem başlatıcak değilya hem nerden haberi olucak ?
herşey dikkate alınarak bu projeye başlandı.yasal olmayan bir şey söz konusu değildir.
bu araçlar amerikadada bu şekilde yapılıyor..
o mahkemeler bu ülkeyi sömürenlere bu ülkeyi bölmeye çalışanlara ceza versin ilk öncede sonra biz ceza yemeye hazırız..
burda yapılan iş bir el emeğidir bunada kimse ceza kesemez!!!!
ilgine ve tavsiyelerine teşekkür ediyorum.
çok ses getirir bu proje mükemmel duruyor ,detayları bekliyoz merakla işallah yeni başlık altında aşamaları videosu ,web sitesi yapın üstadım eliniz sağlık TR. de görmek böyle sıkı projeleri çok güzel .
Yanılmıyorsam araç üretiminden sonra yada üretimi bitiği tarihten itibaren 20 sene sonra araçların replicalarını uretebiliyorsunuz. Fakat araç satılırkende replica oldugu belirtilmek zorunda. Dunya üzerinde ford porsche ferrari lamborghini gibi bir çok aracın replicası kit olarak satılıyor.
Eklemeyi unuttum projenizde başarılar dilerim.