enteresan bi çalışma
umarım dilediğiniz gibi olur
Printable View
enteresan bi çalışma
umarım dilediğiniz gibi olur
Küçüklüğümde ilk defterimin kapağında çizimi vardı, beyaz renkli arkasında yıldırım efekti vardı. Ordan aşık oldum arabaya. Belki 100 den fazla kez resmini çizmişimdir, hala en uçtaki hayallerimden biridir. Ülkemizde böyle bir proje olması çok güzel bir şey, takip edebilmek daha da güzel. Belli mi olur, ilerde böyle bir replica alabilirim. Ama ben V12 sini isterim :D Ellerinize sağlık.
V12 olsun isteriz :)
evet lambomuz samanyolu haber sürücü programına cıktı linkten izleyebilirsiniz ayrıca sürpriz bi araba topluo az kaldı 10 gün içinde cıkar videodaki tanıttıgı ilk araba
http://www.youtube.com/watch?v=35SRSALP0lM
biz proje olarak kaliper boyamadan ileriye gidememişken
adamlar sıfırdan araba yapmışlar helal olsun :d
inş. sorunsuz devam eder projeniz
'98 senesinde NFS III çıktığında tanışmıştım Countach'le. o zmndan beri hayranıyımdır. proje çok orjinal ve çok iyi. ama amerikada yapılan çalışmada ayrıntılara daha çok dikkat edildiğinden olsa gerek gerçeğinden ayırt edilemiyor. bu çalışma biraz daha suni kalmış onun yanında. ama tabi daha araç tamamlanmadığı için kesin hüküm vermek yanlış olur. ben sadece replica olmasına rağmen insanların bunu anlayamayacağı titizlikte yapılırsa daha şık olacağı kanaatindeyim.
Gerçekten harika işçilik olmuş :) Ellerinize sağlık.. Yürüdüğünü görmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)
Çok maşallah. Kazasız belasız binin diyeceğimde binilirmi bu cihaza ya :) Ruhsatı halledebildiniz mi acaba?
ellerinize sağlık imrendim çok güzel yürümese bile geç karşısına izle yine yeter
Ne oldu proje neticeye ulaştımı
bütün konuyu baştan sona kadar tek tek okudum maşallah ellerinize kollarınıza sağlık
Helal olsun valla.! :icon_tup::icon_tup:
Emeğinize sağlık
arkadaşlar firmada restore yapılan araçlar yüzünden biraz duraklama safhasında ama 10 güne kadar proje dewam edicek fotoları günden güne eklicez
hadı hayırlısı beklıyoruz
harika gerçekten.elinize sağlık
Hocam öncelikle araçta emeği geçen herkes eli öpülecek adamlarmış ki böyle bir projeye cesaret edip kalkışmışlar, kalkmaklada kalmayıp çokta güzel bir replika yapmışlar.Helal olsun yapanlara.
14 sayfadırda okudum eleştirmek güzeldir ama yapapıcı olursa.
Bir sorum olacak mesela çalışma masası olarak tasarlanabilirmi aceba misal ön tarafın kalıbı varmış masa şeklinde bir döküm olsa çok güzel olur. yapılmış birkaç örneği var farklı araçlar için ondan sordum =)
helal olsun