okadar sürmez merak etme:D:D
Printable View
harika... dicek söz yok
süper ya bitmiş hali harika elinize sağlık valla iyi iş çıkarmışsınız.
Çok güzel ellerinize sağlık, mükemmel bir çalışma olmuş :)
Tebrik ederim çok başarılı bir çalışma kolay gelsin devamında da :)
ben gözlerimle gördüm gözlerime inanamadım tebrik ediyorum..hayallerimdeki işi yapmışsınız.gelişmesi gereken noktalar var.benim eksik olduğum fiber kısmıyla ilgili günün birinde mutlaka çalışacağız ustayla.:icon_tup:
bencede çok güzel bir çalışma olmuş hiç yürümese bile önemli değil bu kadarını yapmak bile büyük bir iş... emeği geçenlerin eline sağlık...
satılık mı :D
işçilik mükemmel olmuş cidden.. arka motor üstü kapağına orjinalindeki gibi bi cam koyabilirseniz birebir aynısı olucak
çocukluğumda hayalini kurduğum arabaydı bu
yüksk hıza bile çıkarım ben bunla bi yere çarpmadıktan sonra bişey olmaz:D
yapan adam baştan araba yapmış resmen ya tebrikler.
çok güzel ve çok başarılı :) emeği geçenleri tebrik ederim..ülkemizde böyle güzel çalışmaları görmek gururlandırıyor.
Gazeteye kartondan porche çıkartacaklarına bu arabayı çıkartsınlar .
çok çok gereksiz şimdiden ama TÜV sorun olmayacak mı_?
Çok güzel bir çalışma. Ellerinize sağlık. Türkiye de böyle işler yapılması beni gururlandırıyor.
İki gün sonra lambo fabrikası size çok güzel yapmışsınız derse hiç şaşırmayın.
En kısa sürede detaylarını bekliyoruz.
Not : proje bir show car olarak tasarlanmış arkadaşlar dikkat edin. Yolda kullanılmak için yapılmamış.
yeni gördüm resimleri valla şaka gibi şimdi bi iki sorum olacak
arabanın içi sanırım daha yapım aşamasında
dışı yani fiber kısmı bu kadar düzgün olması için aynı araçtan kalıp alınması lazım kalıp olmadan çok çok zor olur böyle bir işlem yapıldı mı ?
camları nedir şu anda cam mı pleksi mi kapı camları açılabiliyormu
kapılar nasıl açılıyor ?
ellerinizeee sağlık çok güzel bir proje
maşallah yapan ustanın gerçekten ellerine sağlık,
son resimde arkada bi şasi daha görünüyor o neyin acaba :D
eline koluna sağlık harika işçilik
yapanların ellerine sağlık çok güzel olmuş
cok iyi ya inanilmaz bi gorusunus perfekto :) masllah
inşallah dahada iyi olucak.
tebrikler iyi oyuncak :):):icon_tup:
yürüyormu bu? :s
maşşallah. süper olmuş.
plaka çıkarma düşünceniz varmı? ince işlenmiş bir araç. çok emek var hayırlı olsun
şaheser ya ellerine sağlık yapanların muhteşem olmuş
süper bir proje ellerinize sağlık ne kadar zaman aldı yapımı acaba?
wayy bee. yeni gördüm konuyu. gerçekten takdire şayan işler yapılmış. sorunsuzca biter hepsi inşallah
renk te deişikliğe gidilecekmi?
1-2 resimde benden bu araca o kadar emek harcandıki sonunda mükemmel bi araç cıktı resmen aşık etti araç saten fevkalade bi titizlikle yapıldı rengi saten mükemmel bi renk el emeği tarif edilemez walla işyerimde işi bırakıp bunun yapım aşamasını seyretmeye gidiodum sonundaçıktı 1.si 2.sinede az kaldı
http://img820.imageshack.us/img820/6678/fotoraf0040.jpg
http://img809.imageshack.us/img809/2...5880014174.jpg
gerçeğini yakından görmedim ama konu başlığını okumasam gerçek sanardım "adam sanayide lamborghini sini toplatıyor" derdim:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
aslında bana yakın sayılır gelip foto çekmesi serbestmi :D:D:D
bi vdeo koysalarda yürürken falan görsek daha gerçekçi görünür insan inanamıyo valla yada bi içinin resmi varmı?
arkadaşlar bu zaten maket vitrin için 2.si toplanıo yani gerçek olucak olan 2-3 ay kalmaz yollarda görürsünüz