şuanda yapım aşamasında üzerinde çalışmalar devam etmekte burdan paylaşıcaz bilgileri.
Printable View
çalışmalarımıza devam etmekteyiz büyük bir titizlikle.inşallah 2 hafta sonra test videolarını yayınlayacağız.emeğe saygı gösteren ve eleştiren arkadaşlara ilginizden dolayı teşekkürler.
valla saskınlıkla bakıyorm hala helal olsn elınıze emegınıze saglık
Helal olsun.Asflatta görmek ümidiyle..
Helal Olsun, Hayranlıkla Takip Ediyorum Projenizi, Emeğinize Sağlık !!!
ya stoplarda bile süper işçilik var sanırım orası cnc tezgahı dedikleri yer elinize saglık
vay anam vay ben daha ne yazam :)
böyle arkadaşlar sayesinde belki bizimde olur inşallah
herkezin merakla beklediği bu canavarı nezaman yollarda göreceği ve ne renk olacağı renk konusunda karar vermediyseniz site üyelerinden yardım istiyebiliriz (ayrıca gelip arabayı yapım aşamasındayken göreceğim) sanırım kartal sanayi sitesinde .
kartal sanayi değilde yakın bir yerde herzaman bekleriz..
tek kelime ile süper ellerine sağlık
bu arkadaştan iki kişilik helikopter istesek yaparmı?
Arkadaşlar durun bi proje bitsin ondan sonra helikopter işine)))))
Çok harika bir proje bitmiş halini merak ediyorum... Kazada vs. bu aracın çin malı araçlardan daha güvenli olduğunu düşünüyorum..
suan son durumu nedir?
Bir Hukukçu olarak tavsiye ve telkinlerim olur;
Fikri Sinai Haklar Hukuk Mahkemesi ve Fikri Sinai Haklar Ceza Mahkemesinin Dava Konuları Olup İlgili şirketlerin vekilleri muhtemelen bu işten haberleri yok....
Tadilat projesiyle yapılan bu işlem taklit niteliğindedir...
Ciddi tazminat ve cezalar sözkonusudur dikkatli olunması gerek diye düşünüyorum
Saygılarımla...
lamborgini gelipte Tr deki araca işlem başlatıcak değilya hem nerden haberi olucak ?
herşey dikkate alınarak bu projeye başlandı.yasal olmayan bir şey söz konusu değildir.
bu araçlar amerikadada bu şekilde yapılıyor..
o mahkemeler bu ülkeyi sömürenlere bu ülkeyi bölmeye çalışanlara ceza versin ilk öncede sonra biz ceza yemeye hazırız..
burda yapılan iş bir el emeğidir bunada kimse ceza kesemez!!!!
ilgine ve tavsiyelerine teşekkür ediyorum.
çok ses getirir bu proje mükemmel duruyor ,detayları bekliyoz merakla işallah yeni başlık altında aşamaları videosu ,web sitesi yapın üstadım eliniz sağlık TR. de görmek böyle sıkı projeleri çok güzel .
Yanılmıyorsam araç üretiminden sonra yada üretimi bitiği tarihten itibaren 20 sene sonra araçların replicalarını uretebiliyorsunuz. Fakat araç satılırkende replica oldugu belirtilmek zorunda. Dunya üzerinde ford porsche ferrari lamborghini gibi bir çok aracın replicası kit olarak satılıyor.
Eklemeyi unuttum projenizde başarılar dilerim.
Arkadaşlar öncelikle ben lamborghini yapıyorum demiyorum.veya olaki satarken kimseye lamborghini diye yutturmak gibi bi niyetim yok.hala böyle ...alıcılar varken bile.replika zaten kopya bir aractır.bu o aracın dizaynına ve tasarımına sadık kalınarak yapılmasının bence tasarımcısına saygıdan ileri gelir.düşünsenize bir arac imal ediyorsunuz ve dünyanın dört bir yanında replikası yapılıyor.bence çok iyi bir tasarım olmalıki replikası yapılıyor.buda o klasiğe dahada değer katar düşüncesindeyim....saygılar
Son durum nedir acaba:)
helal olsun. süper olmuş.
harika bi çalışma olmuş tebrikler...
güzel calısma ellerinize sağlık
Helal olsun eline sağlık wallahi asıl bitince görününülsün yani :D :icon_tup:
helal olsn walla :)
harbiden helal olsun harika bi proje
Maşallah çok iyi duruyor.
Harika Bir Proje.Emeği Geçen Herkesin Ellerine Sağlık :)
Ülkemizde Ne Ustalar Var Ama Kimsenin Haberi Yok :(
Abi Yanlış Anlamayın Ne Ustası Olduğunuzuda Bilmiyorum.Ancak Motoruda Kendiniz Sıfırdan Yapsaymışınız Komple El Yapımı Olurmuş.Şuanki İlginin 3-4 Katı İlgi Olurdu Diye Düşünüyorum :)
Gene Tekrarlıyorum Yanlış Anlaşılma Olmasın Proje Muhteşem.Ciddi Para Ve Cesaret Gerektiren Bir İş.Bu Güzelliği Buraya,Bizlere Sunan Arkadaşlarada Teşekkür Ederim :)
Başarılarınızın Devamını Dilerim...
Valla helal olsun Cok guzel proje harbıden cok şaşırdım bu kadar benzeme cok başarılı usta vıdeoları da olsa eyiydi ama :)