Tornacılar zaten lafta herşeyi yapıyor
Yürekli tornacılar nedense kalmadı![]()
kadir geçmiş olsun. Umarım sorunların hallolur.
IN BOOST WE TRUST
kadir abi rs çok iyiydi rakım çok fark ediyor , biz 0 rakımda oldugumuz için rakım farkını daha iyi anladık akhisarda 13 yapar diyorum RS MAŞALLAH
Desene abi icimizden fena gececenKismetse ben de gelecegim. Ama benim tamamen keyfine olacak. 15 sn cikarirsam iyidir
![]()
Gel tabi bro, s2k Draga renk katıyo Engin Konyada iyi derece yaptı sende Akhisarda 13 lü derece yapabilirsin![]()
Durmak yok yola devam
Yarışta kopan kasnağı değiştirirken klima motoru ve direksiyon power'ınıda krankdan ayırdık,Direksiyon elektrikli hale geliyor onunda motorunu aldımKlima motoru direksiyon power'ı vs.6-7kg avantaj oldu
Velocity boylarınıda biraz uzattık,bu sefer biraz daha düzgün yaptırdım bakalım bu hali nasıl olacak
Konyaya biraz ağır gitmiştik Akhisara Yan kapı,arka bagaj kapağı,ön kaput hafif fiber şekli yapıyoruz![]()
Yan kapı ...
Bagaj kapağı...
Bu yarışta yan koltuğuda sökerek Toplamda 65kg civarı hafif olacaz
Taban halısı ve ön gögüs(evaparatör,kalorifer,airbag vs) ile şöför kapısı fiber işini bidahaki yarışa bırakıyorum![]()
Masallah insallah guzel sureler elde edersiniz nasip olursa bizde gelip canli izleriz araci bizde sifir motor aldik F4R 830 itb yi ona aktariyoruz lazerde alternatore aparat yapildi aksam paylasirim sizede referans olabilir bir aparat cunku
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)