User Tag List

Sayfa 14/17 İlkİlk ... 41213141516 ... SonSon
307 sonuçtan 248 ile 266 arası

Konu: Demon 335i (Yeni resimler sayfa 6)

CT9A
    Misafir
    Lsd nin kilit orani kac olacak acaba?

kervanoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mesele sadece düz gitmek olsaydı denilenler doğru olurdu ama 335 e M3 le arasındaki fiyat farkı kadar para harcasanız bile herhangi bir pistte M3 e bahsedilen farkları atmanız zor.
    Biraz abarttığımı farkedip editledim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kervanoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesele sadece düz gitmek olsaydı denilenler doğru olurdu ama 335 e M3 le arasındaki fiyat farkı kadar para harcasanız bile herhangi bir pistte M3 e bahsedilen farkları atmanız zor.
    Biraz abarttığımı farkedip editledim
    Bu şekilde yazmanız çok normal M3ün yürüyen aksamı, şasi yapısı kilitli difransiyeli vb vb tabi ki 335e üstünlük sağlayacaktır fakat düşündüğünüz kadar fazla değil. Ben bu arada pistte 15 boy fark atar 335 anlamında birşey söylemedim. Fakat düzde 15 boy atan 335 pistte de M3ü rahat rahat geçecektir çünkü 335 pistte de küçümsenmeyecek bir araç (Örneğin Audi S5i her türlü testte geçen bir araç, referans olması açısından) ve düz yol performansı bu kadar fazla olunca pistte de şans tanımaz M3e...
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

Arenimo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    44 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu şekilde yazmanız çok normal M3ün yürüyen aksamı, şasi yapısı kilitli difransiyeli vb vb tabi ki 335e üstünlük sağlayacaktır fakat düşündüğünüz kadar fazla değil. Ben bu arada pistte 15 boy fark atar 335 anlamında birşey söylemedim. Fakat düzde 15 boy atan 335 pistte de M3ü rahat rahat geçecektir çünkü 335 pistte de küçümsenmeyecek bir araç (Örneğin Audi S5i her türlü testte geçen bir araç, referans olması açısından) ve düz yol performansı bu kadar fazla olunca pistte de şans tanımaz M3e...
    Bildiğim kadarı ile audi S5 i e92 M3 rakip olarak çıkardı fakat S5 hayal kırıklığı yarattı ( 1 ay kadar kullandım gerçekten keyifsiz bir araç )

daha sonra M3 e rakip olarak RS5 i ürettiler kullanmadım açıkcası 1 tane gördüm hep abime giderken kemerburgaz yolunda karşılaşıyodum artık onuda görmüyorum

E92 m3 bence çok özel bir araç ve son atmpsferik M3 kullanma fırsatım oldu limitlerde kullanmadım ama şu an o segmentte en beğendiğim araçtır pistte 3 35 den iyi olacağına eminim sonuçta sizde yazmışssınız şaseden şanzıman oranına kadar bambaşka bir araç

bir arkadaşımın 3 35 i vardı en büyük sıkıntısı aracın otomatik olmasıydı kesicide gidemediğinden dolayı yakınıyodu daha sonra sattı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denemelik vagvag olgar denemek istermisin 30r bu akşam çıkalım hemen.
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

kervanoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Armageddon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Galiba fikir ayriligina düsmemizin temel nedeni roll- drag ve pist time trail olarak 2 farkli degerlendirme yapmamamiz. 335i kesinlikle cok önü acik bi motora sahip. Asiri beslemenin bi nimeti olarak daha cok alternatife sahip güclendirme konusunda... Ama pistteki aracin gücü arttikca tutunma azalacak ve süre kaybi doguracak. Sadece kw clubsport, intake, exhaust modlu bi m3 yüklü 335in önünde olur diye düsünüyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kervanoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Galiba fikir ayriligina düsmemizin temel nedeni roll- drag ve pist time trail olarak 2 farkli degerlendirme yapmamamiz. 335i kesinlikle cok önü acik bi motora sahip. Asiri beslemenin bi nimeti olarak daha cok alternatife sahip güclendirme konusunda... Ama pistteki aracin gücü arttikca tutunma azalacak ve süre kaybi doguracak. Sadece kw clubsport, intake, exhaust modlu bi m3 yüklü 335in önünde olur diye düsünüyorum.
    Ben sanmıyorum, ikisini de pistte karsilastiramayacagimiza göre de sadece tahminde kalabileceğiz
    🌟-Elektron Motors-🌟

Elektron Quasar - 2.400 Hp, 3.000 Nm

www.elektronmotors.com

brave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Masallahh emeğinizin karşılıpını alırsınız ki almaya başlamışsınız....

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denemelik vagvag olgar denemek istermisin 30r bu akşam çıkalım hemen.
    Araç henüz hazır değil. Hazır olunca tabii ki.

Edit: Denemeye kovboy gelecekse diğer konuda sizden çok kovboyun yorumları var gelmem baştan belirteyim, gelmemim bir anlamı olmaz nasılsa 170 e kadar kafa kafaya olacak çünkü.

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bosa cikacak olan HKS ler degerlendirilir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tamam ozaman senden haber bekliyorum müsait oldugumuz bir gün aracın bittiginde dostane bi deneme yaparız şimdiden teşekkür ediyorum.
    Türkler öyle bir millettir ki,hayatta bir tane bile kalsa devlet kurup intikamını alır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Edit: Denemeye kovboy gelecekse diğer konuda sizden çok kovboyun yorumları var gelmem baştan belirteyim, gelmemim bir anlamı olmaz nasılsa 170 e kadar kafa kafaya olacak çünkü.
    peki sebebi özel degilse sorabilirmiyim neden.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı typer46 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki sebebi özel degilse sorabilirmiyim neden.
    Kovboyun var olduğu denemelerin hepsinde yada sonradan yorum yaptığı ya tartışma çıktı yada insanların sinirleri çok fazla gerildi. En sonunda da uzun bir süre techturkeye ve hafta sonları buluşmalarına ara verdim zaten (1 sene üstü bir ara).

Aracımı kimseyi tatmin etmek için değilde sadece kendimi tatmin etmek için yaptım.

Kesinlikle yer yarılsa, gök birbirine girse denemeyeceğim veyahut denemelerde varlarsa gitmeyeceğim dediğim insanlar;

1. Kovboy
    2. Cupra Hakan
    3. İnan

Onun harici dostluk çerçevesinde deneyebilirim. Ama hedefim DBN ler yayınlamak. O üç şahısta araçlarını benimle kıyaslamak istiyorlarsa DBN ler konuşsun. Başkada bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum.

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olgar senle tartıştık 335le oldu bıttı, sonra evo10 aldın benı aradın deneyelım dıye! arabam sanayıde boyacıda dedım 2gun sonra aradım uba denedın, bıgün sonra ben uba denedıkden sonra, ses seda cıkmadı senden, sımdı neden benle denemek ıstemıyosun bıde yazıyosun vakvaklar dıye bızden sebeb mı tech gırmıyosun şimdı? apo araba bende buyur gel ıstedıgın zaman deneyelım bızde bu ara modaya uyduk dbn ölçucez aksama cıkıcaz yayınlayınca görursun, bıde hayatında benle denedıgın kadar başkasıyla denemışmısın merak ettım

nemonomani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    denemeden atışmalar başlamış bide denense ?
    AS GARAGE

Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı nemonomani Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    denemeden atışmalar başlamış bide denense ?
    Burda konusuyoruz ne kavgası bı tuhafsiniz

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine böyle kibirli kibirli ,ukala ukala konuşuyodun 2 sene evvel ,RABBİM in izni ile seni techturkey in derin sayfalarına gömmüştüm ogünden beri yoktun,şimdi çıkmışsın yine aynı ukalalık, yine aynı kibir, konuşuyosun vakvaklar makvaklar ,,, sen hiç değişmicenmi .ALLAH C.C. kibir i hiç sevmez ,hiç kimseyi ve arabasını küçümseme .bizim için ne düşünüyosan 10 katı nı sana versin yüce yaratan,kalbine göre versin ,
    zd9000 cupra

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TYPERHAKAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yine böyle kibirli kibirli ,ukala ukala konuşuyodun 2 sene evvel ,RABBİM in izni ile seni techturkey in derin sayfalarına gömmüştüm ogünden beri yoktun,şimdi çıkmışsın yine aynı ukalalık, yine aynı kibir, konuşuyosun vakvaklar makvaklar ,,, sen hiç değişmicenmi .ALLAH C.C. kibir i hiç sevmez ,hiç kimseyi ve arabasını küçümseme .bizim için ne düşünüyosan 10 katı nı sana versin yüce yaratan,kalbine göre versin ,
    Sen beni hiç bir yere gömemezsin hakan boş boş laf yapma senin ne kadar dalavereci bir insan olduğunu herkes gördü. Şu anda buraya gelipte Allah C.C falan yazma çarpılırsın. Boş lafa karnım tok gelipte konumada yazma.

Sen ve senin gibilerle işim olmaz. Bende kibir yok bunu herkes bilir. Ayrıca senle işimde yok yukarıda yazdım. Toplanmayın yine başıma ekstra bişey yazarsan cevap vermem uzaklaş konumdan.Akbabalık yapma.

Dipnot: yaw bu adamlarla işim olmaz dedikçe üstüme üstüme geliyorsunuz. Dağılın bu konudan azcık yüzünüz olsun lütfen. Ben gelip konunuza yazıyor muyum. Boşuna yazmayın engelledim alayınızı.

TYPERHAKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen beni hiç bir yere gömemezsin hakan boş boş laf yapma senin ne kadar dalavereci bir insan olduğunu herkes gördü. Şu anda buraya gelipte Allah C.C falan yazma çarpılırsın. Boş lafa karnım tok gelipte konumada yazma.

Sen ve senin gibilerle işim olmaz. Bende kibir yok bunu herkes bilir. Ayrıca senle işimde yok yukarıda yazdım. Toplanmayın yine başıma ekstra bişey yazarsan cevap vermem uzaklaş konumdan.Akbabalık yapma.

Dipnot: yaw bu adamlarla işim olmaz dedikçe üstüme üstüme geliyorsunuz. Dağılın bu konudan azcık yüzünüz olsun lütfen. Ben gelip konunuza yazıyor muyum. Boşuna yazmayın engelledim alayınızı.
    akbabalar leş e konar,sen leş misin ki sana akbabalık yapim, benim söyladiklerim senin menfaatineydi, fazla böbürlenme sonrası hüsran olur. bu forumda birçok örneklerini gördük. yolun açık olsun.
    zd9000 cupra

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)