Hahaha eyw ozaman:D izledik gerci;) yahu kadran kac senin bu arada? O nasi oluyo ya bozuk mu, yada fazla mi gosteriyo acaba? Anormal bi depari var eger kadranin dogruysa:D tehlikeli reizz yer ucagi olmus o:p
Printable View
Hahaha eyw ozaman:D izledik gerci;) yahu kadran kac senin bu arada? O nasi oluyo ya bozuk mu, yada fazla mi gosteriyo acaba? Anormal bi depari var eger kadranin dogruysa:D tehlikeli reizz yer ucagi olmus o:p
Kadran fazla gösteriyor evet şanzıman değişince saat sorun çıkardı :)
Dehsete dustum destur bismillah dedim bizden habersiz naapti buna dedim valla ya:D neyse o koduksyonlarida bulur insallah, yatik cift weber;)
0-100 10 sn lerde şu anda 11 olmaz :)
Valla seyredince benim bile yüzüm gülüyosa senin aldıgın zevki tahmin edemiyorum
başarılı şekilde davam kadett rulezzz :)
Teşekkür ederim kardeşim sağolasın çok daha iyileri senin E30 da olacak inşallah :)
Abi enj konusunda birseyler yapmayi dusunuyormusun ?
Yazılım konusu burda sıkıntı cesaret edemiyorum kendime güvenebilsem bir dk duracak değilim hatta bir çok parçayı tedarik ettim aslında.Ama en azından yakın zamanda distribütörü iptal ederek ateşlemeyi edis 4 e çevirmeyi düşünüyorum önceliğim bu olacak.Bunu başarırım en azından.
Bu arada far yikama mavzusu hakkinda bide silecek sistemi yapsan cok şık durur ben sana soyliyim;) benim ne zamandir aklimda orjinal motorlarini falan buldum ama silecek kollari bide paspasi eksik, cesaret edip giremiyorum:( ama sen yaparsin bi sistem, 190larin far silecegi sistemi uyar kanimca!
girişiminiz için tebrikler
Valla bence isede yarar, gerci bizim arabalar okadar kir yuzu gormuyo lakin goruntu olarak hakaten cok guzel olur:) bende yapabilirsem zaten calisip calismicagi mechul, ama goruntu 10 numara oluyo! Rekordlarda dik duruyo bide panjur tarafinda! Calismasin ama dursun guzel olur yani yapmani oneririm:)
Olm çift teker nası oldu. Ne zaman kilit yaptın.
sabaha karşı 3te başladım 3.48de bitti konu :) her mesajı detaylı olarak tek tek okudum maşallah aracınıza. emeklerinize de helal olsun, zeval gelmesin inşallah.
enjeksiyon sistemi ve beyinden sonra sanırım turbo var yine sırada. motor altyapısı kaldıracak mı bunu yoksa turbo yapmak için gerekli forged malzemeler bulabilecek misiniz ?
Çok teşekkür ederim bu motorlar enjeksiyon sistemi ile stok vaziyette 0.6 bar a kadar sorunsuz çalışıyor avrupada bir sürü örneği mevcut daha yüksek basınçlarda da kollar sorun çıkarıyormuş bir çok kişinin tecrübesi bu şekilde 0.6 barda net 170 hp alındığı söyleniyor kadett 790 kg. bu güç yeterde artar bence.Bu işin sonu yok tabi öncelikle şu hayali bir gerçekleştirelim sonrası zamanla ne olur bakarız :)
Kule gergisinde kullanılan demirin türü çeşidi nedir ? Bildigimi normal demirmi acaba
2 mm. et kalınlığında bildiğimiz demir boru :)
Baştan sona konuyu okudum abicim , gerçekten zor koşullarda farklı bi proje :) Emeğin karşılığıda belli burnoutta :D İnşallah turbo halinide görürüz :)