İletişime Geç Benimle...rekord_65@Hotmail.com
Printable View
İletişime Geç Benimle...rekord_65@Hotmail.com
ne alaka kol mesafesi piston çapı onu anlamadım :beuj: bence yanlış yazıosunuz çok saçma yorumlar bunlar . tofaş motorunun kol çıkardığını ben hiç görmedim tofaş motoru turboya verimli olmasaydı lancia nın muhendisleri fiat punto uno turboya o motoru koymazlardı ( s motor ) biraz iyi araştırmanız lazım :icon_wack
Sizler benden Daha iyi bildiğiniz Kesin,ben gördüklerim ve tamir ettiğimiz araçalrdan esinlenerek cvb ladım. ama doğru ama yanlış bilir kişi değilim.
PM atıyorum size.
bencede çok komik ve teknik temele dayanmayan açıklamalar olmuş
kusura bakmayın ama sizin düşündüğünüz gibi değil o işler.
piston kolu uzun olan turboda kol çıkarırmış ?
yanma odası hacmi turboya uygun değilmiş ?
boxer motor turboya uygunmuş ?
fort nedir bu arada ?
en kısa zamanda o gördüğünüz rüyadan uyanın..
sanırım uzun kol=yüksek sıkıştırma diye düşünmüş. sıkıştırma düşürülmeden turbolanması durumunda bir ihtimal kol çıkarma.. ama oldugu gibi kimsenin turbo takacak hali olmadıgı için kol çıkarma gibi durumlar olmaz bencede (:
O kadarda yanlış şeyler değil aslında. Piston kolu uzun makinenin kol dayanımı kısa olana göre daha düşük olaur.. Stroktan bahsetmiyoruz. Kol boyu.. Uzun kollu makinelerin yaşıda hesaba katıldığında kırılması kısaya nazaran daha kolay olabilir...
Ama her şartta şu marka motor böyledir bu motor böyledir demek doğru değil.
nasıl dayanıksız motorlarmış bu motorlar yauu.. :mad:
benim araba 76 model,eee dolayısıyla motorda 76 model. krank kol egzantrik ne zaman değişti yeminle bilmiyorum.benden önceki sahibi değiştirdi mi bilmiyorum. ben alalı yaklaşık 3sene oldu. ben turboyu takarken sadece ve sadece piston,sekman ve kol yataklarını değiştirdim. pistonlarda GOETZE marka piyasada her parcacının, Tofaşçının sattıklarından. yatakların markasını da bilmiyorum. kolu zaten değiştirmedim. pistonların üstünü de oydurdum rektefiyeciye ve pistonları oyduktan sonra eski kollarada aynı adam monte etti.
velhasıl kelam ===> 1bar turbo basıncı ile günü birlik(hiçbirgün binmediğim olmaz) hiç acımadan geziyorum.bi sıkıntı da olmuyor...
acaba diyorum benim kol çıktı da benim mi haberim yok.
ayriyeten hani bi yerden aşınmıştır vs vs olabilir mi diyorum kendimce. 9k km oldu yağ değiştireli (10-40 kullandım) 3güne bi bakarım. 1grammı eksilmez yaaaaaa.
övünmek amaçlı değil yanlış anlaşılmasın.
Konya yarışlarına gelen ya da netten bi şekilde izleyenlerimiz vardır mutlaka.genelimiz izlemiştir.oradaki şahinlerimiz doğanlarımız serçelerimiz, gerek düz motor gerekse s motor ne yaptılar hepimiz biliyorlar.
wastegate'yi direkleyip girenlerrrrrrrrr. 1.vites nosla kalkanlarrrrrr. haaa bunları bana sorarsanız akıl işi değil.çok bi marifet hiççç mi hiç değil.
bana deyin ki bunlar eski motorlar.teknolojik olmayan motorlar.enjeksiyonu yok beyni yok,avansı hala 13 anahtarla ayarlanıyor :S , hiçbir zaman dosdoğru rölantide durmaz,çok ses çıkarır, polis gıcık gider, hemen ceza yazarlar, helezonları kesince şahinler çok zıplar, serseriler biniyorlar buna,,,, deyinnnnn
ammmaaaa dayanıksız derseniz orda durun derim. :nokta:
TR'de en çok turbolanan motorlar canımız ciğerimiz Tofaşlarımızdır heralde. :) :D :heyoo:
S motor dediginiz nedir?
işine geldiği gibi anlama,koca karıyı ne kadar boyarsan boya ne kadar makyajlarsanda makyaşla koca karı koca karıdır...sen her tarafıda yeni desen ne olur,eski diyorsun 70 li küsürlü aracın var sen 65 model opel sahibi oldunmu hiç_? bildiğin 124 gibi ist te bulamadımda parçasınıda antalyadan buldum olayı bunda geçmiyor adamım.taa almanyalardan parça getirttiriyoz biz arabaya garantilimi parça yo garantilide değil.takıyorsun parçayı örnek veriyim bir salmastra aldım almanyadan getirtdim,öncesinde 280 mersedeslerin 6 silindirlerin arka kran keçeside salmastra dedilerki olur 5 kez taktım 300 milyonu vermemek için.10 lira mercedesinki 300 lira da opel in orjinalinki.orjinali geldi taktık yine grank geçesi yağ veriyor muayenede kaldık.300 ver sonra dayağ kaçırsın olucak şeymi bu,oluyor işte yeni olsa opel kaçırırımı kaçırmaz,kaçıran yerini yap kaçırmıyan yeri koyveriri 2 gün sonra eskinin derdi bitmez.düşün 45 yaşındaki bir aracın neyini bulabilirsin şu türkiyede civatasını bile bulamıyorsun.bunlar hep neyden yoktan yeni aracımız olsa kim uğraşır eskiyle.şunu anlatmak istiyorum şimdi yeni araç ağzı tofaş cının ağzı ile konuşuyorsun parçan var borun ötüyor.bu işleri çaresizliği ben kadar bilemezsin ve emin ol ben kadar da para dökmemeişindir bu araç yürütme olaylarına mangalda kül bırakılmıyor lafa geldiğinde.hadi bana bul opel rekord un avrupa ve dünyada sibob lastiklerini_?
tecrübeli biri olabilirsiniz tabi.bence bu konuşma stilini değiştirmeniz size daha çok yakışacaktır.
ben parça bulurum ya da onu yaparım bunu yaparım da demedim.sadece hergün yaşadığım olayların, sizin anlattığınızla pek alakalı olmadığını söyledim. elbette TR'de Tofaş daha kolay yapılacaktır,daha çok parçası olacaktır.
o bizim arabamız Türkiye'nin arabası.
ancak siz bunu bir cümlede kestirip atmışsınız.Tofaş kol çıkartır vs demişsiniz. biz niye görmedik peki bu araçların kol çıkarttığını. 0-400ü 13lü 14lü saniyelerde giren 300+ hp Tofaşlar var. krankla kolla egzantrikle oyun hamuru gibi oynuyorlar, bişey olmuyor.
acaba birileri b16 vtec ile karşılaştırıp
''o da 1.6 bu da 1.6 ben bunu 800 hp yaparım'' diye mi yola çıktı acaba_????
sibop lastikleri :D:D çok komiksiniz sizin kapakçınız o arabaya sibop lastiği gibi basit bişeyi uyduramıyorsa sizin ustanızın sıkıntısı , parça durumuna gelincede alttan egzantrikli 131 motorunu 4 nokta enjektörlü yaptım hazır hiç bi parça kullanmadım zaten kullanamamda o sistem için hiç bi parça yok küçük bi civata bile kes biç uydur çalıştır önemli olan onu tasarlama .. parça yok o yok bu yok hikaye istenirse herşey yapılır uydurulur takılır :icon_wack
yazıları okudum da..
bu foruma yeni yazmaya başlayanların düştüğü en büyük hata, buradaki kişilerin bilgisini ve tecrübesini hafife almak oluyor..
salmastra = conta o-ring seal vb. bişi yada krank keçesi sanırım onu taaaa almanyalardan 300 tl ye getirttiyseniz bence paranız çokmuş yanlış anlamayın ama bazı yazdıklarınız gerçekten komik tofaşın atmosferik 50 60 hp civarındaki motorlarını yaklaşık 10 yıldır turboluyolar belki daha fazla
zamanında tam 3 tane opelim oldu ilki 65 olımpıa rekord L ön tekerler disk koldan 4 ileri koltuklar kırmızı deri sonra ikincisini aldık oda 64 coupe ama düz olımpıa 3 vites ön koltuk tek parça sonra ben 18 yaşıma girdim ve kendi paramla 65 olımpia rekord L coupe aldım ve senelerce bindim
yani diyeceğim bu forumda boş insan yok herkez kendi alanında uzman sayılır zamanında bende çok uğraştım ve hala bir çok parçasını hatıra diye saklıyorum..... yani kısaca bir subap last. aracına göre uygununu bulup takamadıysan bence o arabayı hemen sat hiç uğraşma derim
opel için bulamadığınız her parçayı bulurum paradan haber verin :)
Yeter arkadaşlar bu muhabbeti benim konumda yapmayın rica ediyorum uzatmayın.
Rekord_65 selçuk abi ile messenger dan görüştük çok iyi niyetli temiz bir insan 10 dk muhabbet etmek yetiyor nasıl biri olduğunu anlamak için o yüzden bu tür diyaloglar gereksiz yersiz.
Not : Rekord_65 ten hiç bir çıkarım yoktur merak etmeyin.
Konu kapansın.
Kadett ile ilgili sözde yeni gelişmeler var Allahın izni ile çok yakın bir zamanda yeni motorumu alıyorum 5 ileri şanzıman ile birlikte araca swaplayacağım çok yakında başlar proje fotolarıda eklerim zaten.
şimdiden hayırlı olsun, yine tubo bir sistemmi olcak?