Güzel sözleriniz için ben teşekkür ederim mantaları bende severim hatta kadett almadan önce mantamı kadett mi diye sormuştum kendime gel gör ki kadett sevdası ağır basmış olmalı :)
"bu araçlar hakikaten sürüş acısından ve ivmelenme açısından yapılan her modifikasyona güzel tepkiler veren nankör olmayan araçlar"
Kesinlike dediğiniz gibi net olarak özetlemişsiniz resmen.Muayene konusunda rizedeki tüv istasyonu çokta ince eleyip sık dokumuyor ama bellide olmaz tabi muayeneme daha var artık bakacağız umarım bir aksilik çıkmaz.
Yavuz hocam sağolasın inşallah herkes kafasındaki istediği projeyi gerçekleştirebilir ne diyebilirimki sanki dünyada bundan daha üstün bir zevk güzel bir his yok sana bir kez daha teşekkür ederim gerek turbo konusunda gösterdiğin anlayış için gerek teknik desteğin için :) O bahsettiğin körük ise 10 sene önce dede mesleği oto yedek parça üzerine işe yerimiz vardı ve bir toptancımızın bize hediyesi idi kalemlik olarak kullanıyoruz :) gerçekten körük müdür yoksa körük şeklinde yapılmış kalemlikmidir bilmiyorum bu aralar msn de pek rastlaşamıyoruz gün içerisinde müsait olamıyorum gecede sen olmuyorsun.