sıkı proje olmus maşallah, son durumu nedir? video, foto, dyno???
Printable View
sıkı proje olmus maşallah, son durumu nedir? video, foto, dyno???
sayende crx niyetim iyice arttı tavan yaptı resmen kardeşim. bu arada aşağı yukarı bir maliyet hesapladın mı pm atarmısın rica etsem ?
bu arada allah kaza bela vermesin inşallah.
Kesenize bereket kolay gelsin :)
şu anda standard gömlekler güce dayanmadıgından dolayı dartonla yenıden toplayacagız kısa zaman sonra yenıden yollarda olacak
can abi video isterüükk :D
video için bekleyin kardeşim :D
standart gömlek dayanmadı 300 üstü güce şimdi darton çakıcaz biraz süre lazım 1 ay kadar az sabır :D
bu arada maliyet konsuna gelince en azından 10bin lirayı gözden çıkarmalısınız hatta 15bin
ben bazı parçaları 2. el çok temiz ve hesaplı buldum buna rağmen gömleğiyle falan 11bini bulacak...
bu arada fuat gösterge işini unutmadın dimi :D
hangisini vercektim ? oil temp verdm sanrm..? dgeri neydi?
oil press :)
maşallah çok güzel proje Allah utandırmasın :) valla bende düşünüyorum şu aralar bi crx iştahımı kabarttınız :D
10bin daha harcanızda 10bine de temız bır rex bulunsa işçilik vs 23bin'e fena birsey cıkar meydana o zaman :D valla kabar kabar oldum sımdı :D
gazı aldım b18 yapıcam
b18 crx :D hahahaha
maıl adresımıı yazıyrumm sana ordan devam edelım :)
yoo burdan da resim koyabilirsiniz sıkıntı yok benim için bende merak ettim :D
durmaz diye bişey yok günkut durur sen para harcarsan :) rotax 8 piston kit tak öne arkaya da iyi bişi tak sen bile şaşarsın nası durcağına :D bende 4 piston wilwood var takmadım daha ama eminim ciddi fark edecektir..
aydınlı arkadaşım :) hedef gücün nedir bilmem ama emin ol 300 bg bi crx seni adananın hızlı araçlarından biri yapmaya yeter :) gerçi adanada neler var neler :D ama tavsiyem 300 üstünü çok zorlamaman zira bu sefer de aks şanzıman ikilisi sorun çıkarır :) ben tahmini 300 civarı bi güçle gayet eğlendim,eğlenmeye de devam edecem işallah1 ay sonra :)
çok kopuk güçler bekliyorsan da d 16 ile değil b16 ile uğraş bence :)
Can abi video isterük :D:D:D
o kadar gazladın bi tanemi video yok abi musada aynını yaptı zate :D
can gece gce koparttın beni :D
tamam ya iyi dalga geçtiniz :D kopuk kelimesi biraz kopuk haklısınız :D
300 bg aslında iyi bi güç ama çok insana yetersiz geliyor :D
aşırı güç diye değiştireyim diycem ama ona da bişey dersiniz
neyse anladınız siz :hahaha:
kardeşim araba sökük şuanda drag videosu var aslında porsche gt3 ile kalktım ama o pek kıstas değil hem klasmanım değil hemde arabada sıkıntı vardı map sensörünün soketi çıktı falan :D
1 ay daha sabret video olacak :)
can alınma hemen seni seviyoruz kardeşim :)
eyvallah bende sizi :D
b18 crx yap lütfen biri yapsın şunu artık bide turbo koy ohh :)
aslında b16 girmekte gayet zevkli olacaktır ama turbo haram beygir sonuçta haram olsan hersey bizi çeker :D
Yakında b16 da cıkıcak piyasaya :D süprikk
[QUOTE = gnkt; 2068559] Yakında B16 da cıkıcak piyasaya: D süprikk [/ QUOTE]
belki başka süprikklerde çıkar : D
abi gt3 derken cidden yarış için hazırlanmış bi araba şase numarasını sorgulayınca gt3 cup arabası olarak çıkıyo,fabrikadan öyle çıkmış :D 1170 kg civarında ve biraz da işlem var üstünden tahmini 400 bg civarı,305 taban hamur gibi slick var :D
ağır gelir bana ama yine de patinajdan kurtardığım zaman farkı eşitliyordum,ben sararken biraz fark açtı ben sarmadan kurtarınca fark sabitlendi :D
TRT HABER - 2011'in İlk Drag Yarışı
aha bu da link günkut video video diyodun bi tek bu var malesef :D
öntakım yapılır abicim sorun yok onda :)
b16 derken ben b16 takıp üstüne turbo takmaktan bahsettim,öyle yaparsan ucu açık 500 bg e kadar yolun var :) harcayacağın rakama göre üstü bile olabilir :)
ben yaptırıyım eksiklerimi tamamlıyım sonra swap devam :)
ben sadece b16 dedim tabii :Dama crx'e b16 ve turbolamak 1-2-3-4 tutunamamak demek :D ama çok güzel proje olur. acaba 100-200 ne çıkar? (tutunursa):beuj:
euhaushda bir rex gördüm sanki :D
ık mık çık yürümez bu araç :D
hadi len kıskanma :D
o rex benim olacak bincem üstüne vurucam kırbacı :D:D:D:D
sen kendininkiyle uğraş bence :D
napacağına karar ver turbo mu yapacaksın b18 mi atacaksın?
b18 iyidir can abi meli abi b18 :cool: