Valla bak ben peşinen deyim. olurda sen istanbul yada antalyaya gelır yada benım yolum ızmıre duserde gazlarken benı cagırmazsan nazar deydırırım yemınle bu gune kadar abimin kadir abinin ve serdar abinin olmak uzere 3 rexe yorum yaptım 3 unede ayrı ayrı nazar deydıbırı yatak sardı dıgerı conta yaktı serdar abıyede hırsız gırdı
valla piston kol kırdırmaktan tutta jantlarını çaldırmaya kadar gıder demıs olıyım
![]()
biara vick die bi firma carbon fiber ve plexi glas üretimi bi bagaj yapmıstı 7.9 kg dı ebay de iki üç kere kullanıcıya mesaj attım cevap gelmedi sonra kayboldu gitti zaten arastırılırsa bence cok uygun olabilir... fiyat 490usd+shipping ti ancak tr kargosu gözükmüyordu oyuzden mesaj atmıstım zaten bunuda belirtiyim![]()
görkem uzunca bi süre izmir dışına çıkabilceğimi sanmıyom antalyaya gelirsem zaten kadiri yada abini ararım arabalı yada arabasız
ama nazar değdirirsen kafanı kırarım bilmiş ol
iyi bi malzemeymiş bi araştıralım bakalım tavsiye için teşekkürler![]()
pek yakında son hali ile karşınızda olacak jr t-rex
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
bu sefer tam hoppacık oldu ahahaha
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
haaaaaatataatata caf cufKazasız belasız coook guzel oldu canım gule gule kullan
Askerden gelince rakıbın olucam hazırmısın sımdıden hahaha
hayırlı olsun, allah turbondan önce sana zeval vermesin, yaza işallah benimde buna benzer planlarım var , malzeme listen ve projen yardımcı olacaktır bana![]()
can ekledin mi? talep gelmedide..
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye