:) inşallah sende yaparsın
Printable View
maıl adresımıı yazıyrumm sana ordan devam edelım :)
yoo burdan da resim koyabilirsiniz sıkıntı yok benim için bende merak ettim :D
durmaz diye bişey yok günkut durur sen para harcarsan :) rotax 8 piston kit tak öne arkaya da iyi bişi tak sen bile şaşarsın nası durcağına :D bende 4 piston wilwood var takmadım daha ama eminim ciddi fark edecektir..
aydınlı arkadaşım :) hedef gücün nedir bilmem ama emin ol 300 bg bi crx seni adananın hızlı araçlarından biri yapmaya yeter :) gerçi adanada neler var neler :D ama tavsiyem 300 üstünü çok zorlamaman zira bu sefer de aks şanzıman ikilisi sorun çıkarır :) ben tahmini 300 civarı bi güçle gayet eğlendim,eğlenmeye de devam edecem işallah1 ay sonra :)
çok kopuk güçler bekliyorsan da d 16 ile değil b16 ile uğraş bence :)
Can abi video isterük :D:D:D
o kadar gazladın bi tanemi video yok abi musada aynını yaptı zate :D
can gece gce koparttın beni :D
tamam ya iyi dalga geçtiniz :D kopuk kelimesi biraz kopuk haklısınız :D
300 bg aslında iyi bi güç ama çok insana yetersiz geliyor :D
aşırı güç diye değiştireyim diycem ama ona da bişey dersiniz
neyse anladınız siz :hahaha:
kardeşim araba sökük şuanda drag videosu var aslında porsche gt3 ile kalktım ama o pek kıstas değil hem klasmanım değil hemde arabada sıkıntı vardı map sensörünün soketi çıktı falan :D
1 ay daha sabret video olacak :)
can alınma hemen seni seviyoruz kardeşim :)
eyvallah bende sizi :D
b18 crx yap lütfen biri yapsın şunu artık bide turbo koy ohh :)
aslında b16 girmekte gayet zevkli olacaktır ama turbo haram beygir sonuçta haram olsan hersey bizi çeker :D
Yakında b16 da cıkıcak piyasaya :D süprikk
[QUOTE = gnkt; 2068559] Yakında B16 da cıkıcak piyasaya: D süprikk [/ QUOTE]
belki başka süprikklerde çıkar : D
abi gt3 derken cidden yarış için hazırlanmış bi araba şase numarasını sorgulayınca gt3 cup arabası olarak çıkıyo,fabrikadan öyle çıkmış :D 1170 kg civarında ve biraz da işlem var üstünden tahmini 400 bg civarı,305 taban hamur gibi slick var :D
ağır gelir bana ama yine de patinajdan kurtardığım zaman farkı eşitliyordum,ben sararken biraz fark açtı ben sarmadan kurtarınca fark sabitlendi :D
TRT HABER - 2011'in İlk Drag Yarışı
aha bu da link günkut video video diyodun bi tek bu var malesef :D
öntakım yapılır abicim sorun yok onda :)
b16 derken ben b16 takıp üstüne turbo takmaktan bahsettim,öyle yaparsan ucu açık 500 bg e kadar yolun var :) harcayacağın rakama göre üstü bile olabilir :)
ben yaptırıyım eksiklerimi tamamlıyım sonra swap devam :)
ben sadece b16 dedim tabii :Dama crx'e b16 ve turbolamak 1-2-3-4 tutunamamak demek :D ama çok güzel proje olur. acaba 100-200 ne çıkar? (tutunursa):beuj: