ben alırım hepsini ,ölü fiyatına :D
Printable View
Ölü mü ne yaptın abi ya:D daha takalı 1 ay olmadı bile :D
buddy club son
2" dc replıca headers
simota big tube fıltre :Ddaha ne olsun mis gibi parçalar :)
benimde bir önce ki aracım CRX turboydu radarda yapıldı araç
çok keyifli aractır gerçekten allh kaza bela göstermesin bendeki listede buydu eksikleri var aklıma gelenler
Cp piston
Eagle kol
Supertech +1mm büyük emme subapları
Xs power t3 turbo
Xs power turbo manifoldu
Xs power intercooler
Hks blowoff
450cc enjector
Pr4 beyin
Defi ve Greddy saatler bf serisi
Aem wideband
Greddy 80mm egsoz
Komple 76mm krom ara borular (iskender yapım)
Wilwood hava kanallı fren disk ve kaliper
Bronz baskı
Turbo timer
basıncınız nedir araç ölçüldümü
rexciler, dökülün bakalım. süspansiyon ve yol tutuş konusunda yaptığınız iyileştirmeler neler? çok fena takıldım bu aralar crx'e, Allah sonumu hayır etsin :)
ben coilover alacam sertlik ayarlı
yapılcak işler var da günlük mü bineceksin yoksa pist için mi?
gri TJ plaka aracı küçükköyde bi medikalciye verdim sonra sökülmüş zaten stok olark sahibindende gördüm ama motor için hale foget di benim aracım çok temizdi yanlız 92 den bu yana kaskoluydu aldığımdada kaskosu vardı:D
hiç video çekmeyi akıl edemedim ama öylesine bi video var bi iki sıkmalık zaten 4 e kadar sardığı için araç pek yol tutmuyodu:D
http://www.facebook.com/video/video.php?v=383658379098
bunlarda resim= http://www.facebook.com/media/set/?s...8847.853169098
Tj plakayi biliyorum tahminler dogruymus :)
Arabayi yapim asamasinda gerek stp selcuk gerek st legal cem abiyle konusuyoduk
Ozellikle selcukla sizin arabanin yapim asamalari sirasinda resimlerini yollamisti.baya konusmustuk subap yay sapka da vardi sanirim sizin setupda bide yuksek basincli endyn yag pompasi vardi.
Dedigim gibi ust kapaktaki islemler haric darton gomlek ve turbo haric setuplar ayni :)
Cok da hesapli bi paraya sattiniz sanirim ben sizin yerinizde olsam o rakkama satmazdim ki harcadiginiz para sattiginiz paradan fazladir :)
evet kardeşim aynen öyle liste vardı akıma gelmiyo extra çok ondan aklıma gelneler ama çok hesaplıda satmadım 17500 lere gitti nerdeyse ama maddiyat bi yana cidden sattıktan sonra pişman oldum ben çok 10 500 +500 de yazlım toplam 11 liraya geldi bana ama sattığımrakamda güzel bir rakam parayı geçtim tadını tam çıkartmadan sattım ona üzüldüm çok emek var üzerinde çok güzelde bir proje çizilmiş yapanlarında eline sağlık çeşke satmasaydım diyodum emin ol kardeşim;)
bu arada ben aracı turbolu aldım ben yaptırmadım ;)
zaten sahibindende yok mator içi duruyo forget olarak bi bi ara niyetlendimaradım tekrardan turbolama için sonuçta intecolllerturbo haders egzoza bakıyo iş ama sahibi tok satıcı hiç müsait olupta konuşamadım aradım kaçkere müsait dğeilim dedi bende aramadım ama varsa ilanı flan araç cidden çok temiz gönülrahtlığıyla alsınlar alacak düşünen olan varsa;)
Benimde çok merak ettiğim bişey var TJ plakalı CRX de önceden 17'' O.Z Ultaleggaramı vardı dip basıkmıydı Bakırköydemi duruyordu?
2007-2008 o aralarda olması lazım hatta sahibindende ilanı vardı 14.500 gibi bi rakam falan yazıyodu Bakırköyden satılıktı araç gri olarak bu çevrede bi sizin aracınız var Radarda yapılırkende bi kaç defa denk gelmiştim merak ettim acaba o araç diyemi diye oda sizinki kadar temizdi :)