hımm ozaman o araç olabilir bu bende iken aeadan 1 1.5 sene gibi bizman geçti araçta radarda yapıldı ozaman bu araçtır cidden çok temizdi almaya gelen adam zaten bi oturdu içine bune dedi yaa al paranı ver arabayı dedi drek:D pazarlık bile yapmadı:D
Printable View
üstad nekadarlara malettin benim eski araca harcanan rakamı az çok biliyorum sende ne kadar dolar harcandı?
Sen turbo olarak hazir mi almistin yoksa sen mi proje yapilirken cem abi ile selcuk yaparken basindamiydin? 17500 iyi rakam yine de bende satacak olsam 20 bine satarim :)
Bi ara tj icin 13500 rakamlari telaffuz ediliyodu o paraya vermedigine sevindim hakkaten yazik olurdu. :)
kanka ben turbo yapsam neye maal ederımm ?
yok kardeşim ben den önceki sahibi gene benim bi arkadaşımdı o almıştı sadece ayar gerekiyodu ayarını yaptırnadı yattı öyle 15 gün 1 ay kadar sonra bişyler oldu ben aldım ayarlı şekile 11 oda internete koymuştu satılsın diye ama araç biliyosun resim ve açıklamadan satılır herzaman oda satamadı o rakmlara sıkıldı aldığı fiyatada ben aldım sonra o facedeki resimlerini çektim açıklamasını yaptım koydum öylesine 2 gün satıldı pazarlık dah yapmadım satılıken espirisine koydumamavardır dedim bi hayır verdim gitti ama tadını dahi çıkartmadım doru dürüst ayar yapıldı toplasan 10 kere anca çıkartmışımdır aracı sonra gitti ama çok keyifli araçtı sadece debriyaj teli hariç bilmiyom hastalıkmı biraz baskıdan teldenmidir çok ağırdı debriyajım;)
arabayı çağatay turbolamıştı sonra bizim ceco aldı cecodanda siz aldınız sanırım sonra bi doktora gitti sonra turbo söküldü ve satıldı
aynen doktora ben sattım aracı zaten kendiside aslında satmak amaçlıda almadı aslında neden sattı söktürdü onu anlamış değiliim adam araca bitti resmen 1 ay sonra sahindende gördüm allh allhdedim valla çok garipti zaten satışıda sulhinin üstüneydi:D almamıştım kaskosu bozulmasın diye üstüme o aradagitti zaten dediğin gibi tam keyifi çıkartılacakken sökülmüş bu arada kim söktü aracı kim topladı bilgin varmı moto için dediği gibi faget duruyomu
arabayı çağataydayken stp selçuk ilgilenerek ve ciddi para harcanarak turbolandı her parça kalite olarak alındı daha sonra çağatay cem abilerin yanına fedai ustaya geldi sanırım ordada motor açıldı toplandı yine baya para harcadı çağatay sonra arabayı sulhi aldı cecoya sattı ceco totoşu bi ayar yaptıramadı fırsat bulup :D o ara sen aldın doktora sattın doktorda kıyamet gibi para harcadı B serisi şanzuman debriyaj falan sonra turbo söküldü motor içi doktor satarken forgetti
kasa olarak cidden çok temiz bi arabaydı türkiyede kaskosu olan ve hasarsızlık indirimi olan tek CRX tir sanırım :D
o debriyaj olayını biliyorum 5000 lira gibi bi para harcanmış o debriyajlamı sattı aracı allhım yaa deliricem bi ara 9 liraya satılıyodu aynı şekilde adamla bi konuşamadım bi müsait olmadı bitürlü :D bu arada senin anlatımını at yarışı gibi izliyom:D ne açıklama be :D
bu arada adamın projesinin içine ettik valla kardeşim kusura bakma :D
hahaha aynen valla şimdi admin arkadaşlara rica ederim temizlerler :D
Yok sorun yok benli beyler devam edin :)
O arabanin akibetini merak ediyodum bende. Kac tane turbo crx var ki turkiyede :)
Bu arada kardesim sanirim bana kaca maloldu diye sordun
Tam net bi hesaplama yapmadim ama 13-14 bin tl civarinda maliyet. Ben bazi kalem mallari 2. El cok temiz ama cok hesapli olarak denk getirdim ondan maliyet bu civarlarda yoksa onlari da sifir alsam heralde 17-18 binlere dayanirdi...
aynen kardeşim çünki TJ crx e çok güzel parlar harcandı mmustu nikli dost aracın seceresinide iyi biliyo zaten aracın heşeyine çok para harcandığı belli oluyo ve bilir kişiler tarafından yapılması ayrı bişy zaten ensonki doktor benden aldıktan sonra TJ ye 5 binlira daha masra yaptığını biliyodum dost ta söyledi zaten en son yapılan haliyle nerdeyse 20 ila 25 bin lira para harcanmış ve çok salıklıydı sıkıntısızdı valla bugün tekrar isyan ettim kendime :D sattığım için valla aracının kıymetini bil bu işlersadece para ilede bitmiyor eminol bende şuan Rs var chip.flitre egzoz yapana kadar keçkere işimi gücümü bırakıp gittim valla normalde akşam 7 de işten çıkıyorum millet 7 de dükkan kapatıyo pazar açık olmuyolar ne zaman yapılacak proje vs extralar onun için paran da olsa bu işler zor iş zaman ister emek ister sabır ister isterde ister valla millet kolay zannediyo ama cidden sıkıntılı iş bie şansın olacak tabi prpje yapmak bi yana bide salıklı çalışması sıkıntsısz çalışması yürümesi doğru rodaj vs vs çok teferruat ama işte dışardan görüldüğü gibi kolay olmuyo kardeşim zor işler zor;)
ortagaamm son durum nedır ?
uğraşıyoruz hala ortagaam :)
darton ları çaktık
özgün ayar yaptı sağolsun ama bi iki elektronik sıkıntı var yakıt yetişmiyor sensörlerden biri işi bıraktı galiba :)
bu iş obd 0 beyinle olmayacak anlaşılan, para ayarlamaya çalışıyorum şu anda, ems alıcam...
bu işlere para yetmez oğlu yetmez valla:.