maşALLAH ellerinize sağlık cok cok güzel olmuş...
Printable View
maşALLAH ellerinize sağlık cok cok güzel olmuş...
ne selim ustaymış emeğine sağlık..allah kazasız belesız gazlamak nasip etsin
Maşallah . Süper işçilik süper proje. selim usta yı tebrik ederim . Gerçekten ustaymış.
maşşallah kazasız belasız günlerde inş...
Maşallah mükemmel bir proje mükemmel ötesi bir işçilik olmuş ustanızında ayrıca maşallahı varmış ne kadar ileri görüşlü bir ustaymış hakikaten tekrar tekrar tebrikler Allah yolunuzu açık etsin kaza bela vermesin inşallah.
41 kere maşALLAH
ALLAH nazarlardan esirgesin,
süper olmuş Engin,
takdir ettik 1 solukta okudum ve şaşırdım
baya uğraşmışsınız elınıze sağlık harıka:)
Teşekkürler arkadaşlar 1-2 hafta içinde tahmin ediyoruz ki bir DYNO çıktısına ulaşmış oluruz :)
F25 Şanzımanı merak edenler için, bayağı uğraştırıcı bir operasyon ama MUHTEŞEM bir şanzıman. Priz Direk mili ile de oyanamanız falan da gerekiyor.
debriyaj çatalı, mekanizma kısmı ve motor kulakları da aşağı yukarı mesajlarda gözüküyor zaten...
Teşekkürler iyi dilekler için,
engin varya siz çok tehlikelisiniz maşallah kardeşim
maşallah maşallah ... :)
normalde hidrolik :D
ama biz manuel olarak kullandık.
calibra 2.5 V6 larda manuel olarak kullanıldı yani hidrolik sistem değildi o zaman.
Vectra 2.5 V6 larda hidroliğe çevrildi, gövdesi falan aynı yani.
zaten F25 i hidrolik kullanmak isteseniz de Astra GSI da sıkıntı, üst merkez koyacağınız yere direksiyon kutusu denk geliyor.
F23 koymak isteseniz olmuyor... onu manuel olarak kullanamıyorsunuz ... :)
ya valla helal olsun.. harika bi proje.. eli öpülecek bir usta.. bütün işçilikler bi yana ben manifold işçiligine hayran kaldım ustanın.. kocaman maşallah araca..
maşallah gerçekten çok kapsamlı çalışmışsınız, bir solukta okudum...
opellerle böyle uğraşıldığını görmek ayrı bi mutluluk... Allah utandırmasın kazasız belasız
Maşallah video dyno sabırsızlıkla bekliyoruz...
Maşallah Elinize sağlık kazasız belasız
helal olsun selim ustaya.basarilarin devamini diliyorum.peki suan beklenilen sonuç nedir tahmini olarak?
ustanın ellerine sağlık çok güzel olmuş. maşallah
Maşallah, çok güzel bi proje olmuş.
Pimp My Ride tadında okudum herşeyi :)