bence pıggy back kullanma olmusken ıyısı olsun std ecu sasma fıyatları yuksek ama karsılıgınıda verıcektır...volan olarakta m20 nın volanı kullanabılırsın...orjınalden yag sogutucusu varmı aracta?
Evet ms3 lerde vvt kontrol var ama gerekli eklentiyi yapmadan vanos kontolü yapamıyormuşsunuz. Oda fazladan zaman ve para demek oluyor.
Çok teşekkürler
Allah razı olsun inşallah
Amin kardeşim cümlemize inşallah
Aracın bitmesi ve beyin işinini halledilmesi için 20 gün kadar bir düşünme sürem var. Dediğim gibi şayet şartlar olgunlaşırsa güzel bi Standart ecu ile bismillah deriz. Yoska idareten bile olsa Piggy ile iş görüp ilerleyen günlerde geçiş yaparız.
M20 volanı bana ne gibi artılar getirir? birde b20 mi b25mi ?
Gene (oem) BMW'den yaptığımız yağ soğutma var. Gayette güzel iş görüyor o konuda bir sıkıntımız yok.
OTOBULL GARAGE
Allahta senden razı olsun kardeşiminşallah güzel günlerde gezeriz
![]()
Senide TechTurkey ailesinde görmekten mutlu oldum. Hoş geldin..
Senin canavarlarıda bi ara görmek isterüz
Eyvallah.Osman denermiyiz bitirince
Teşekkürlerİnşallah bitince dahada güzel olacak..
Bu arada 28.02.2011 Güncellemesi ;
- Mercekler temizlendi far tasları parlatıldı.
- GT Lip ve turuncu sis lambaları sipariş edildi.
- Alpina stickerları 300 kadran ve M Tech tamponlar hazır.
- Döşemelerin sadece arka koltuklar kaldı.
- Turbonun borularıda bitmek üzere hafta sonu komple montaj vaar
- Beyin hala muallak?
Anlaşılan bi süre omurilik soğanıyla yürüteceğiz.
OTOBULL GARAGE
Malesef vızıltı yapan Vtec tarzı şeyler bana göre değil. Masif güç daha çok hoşuma gidiyor. Babadan oğula alman ekolüyle geldik böylede devam edeceğiz.Kısaca German Style for ever.
Yorumunuz için teşekkürler..
OTOBULL GARAGE
Hayırlı ugurlu olsun bende suanda 320 yı 328 e cevırıyorum atmosferık olarak, az kaldı motor toplanıyor. nekadar guc almayı planlıyorsunuz?
Bakım zamanı gidip de parçacıya "abi ordan 4 tane bosch buji versene" demeye utanırım, Allah düşmanımın başına vermesin
beyin konusunda standalone'a geçmeden önce powermode'u deneyebilirsiniz standalone olarak haltech kullanan abilerimiz var ankarada fiyat acısından haltech daha uygundur.
JAMİRYO Nickli Üyeden Alıntı
Sizin aracınızda hayırlı olsun. Yeni motoruyla kazasız belasız binersiniz inşallah.
Açıkcası nokta atışı şu gücü istiyorum diyemem ama 3029cc hacimle GT35 turboya 1.6 bar basacağız. (Proje GT30 ile başladı 35 ile devam ediyoruz) Denemelerimiz oldu ancak cincik boncukla uğraşmaktan bir türlü vakit olmadı paylaşmaya.
Allah razı olsun.
Evet kendileriylede irtibata geçtim. Beyin işini hallettik sadece işin montaj aşamasına gelmesi kaldı. Tadını çıkartarak yapıyorum. Nasılsa kar amacımız yok.
Kısa bir videomuzu yükleyebilirsem paylaşayımilk aşamalardan ama motor bitime yakınken. Turbo henüz bağlanmamıştı çıtır ses.
Kesin konuşmayım ama haftaya bitirip kış gelmeden tadına bakmak istiyorum artık.
Üstünde 2.0 GTI motoru var. Stroker ile birlikte yaklaşık 2200cc. İç yapısı komple forget. Yatak gömlek ve üst kapak işlendi. tepeli piston, kol, krang hepsi işlenmiş halde. Spor hava filtresi, dereceli egz, conta, buji, headers, benzin pompası, 255cc enjektör, kısa şanzıman..vs atmosferikte hemen herşeyi yapılı. ve araç manuel yakıt ateşlemeli. regülatörden oynayarak istediğiniz devri çevirmesini sağlayabilirsiniz. şu anda 8700rpm çeviriyor. isterseniz 9500 yapabiliyorsunuz ama araç kesiliyor, yürümüyor.
Valla Allah var hiç bi tokatçılığını görmedim. Cenabette değil gibiydi ama bilemeyiz tabilan yoksa.. yok yok değildir. dimi
![]()
Proje sonuçlandı. İstediğimizi elde ettik diyebilirim. Başka araçlarla ilgilenmekten zaman ayıramadım adam akıllı. Şimdi zaman müsait ama kar yağmur çamur sağlıklı testleri engelliyor. Önümüzdeki yazın ilk drag organizasyonunda gücünü göreceğiz inşallah. Projede kullanılan turbo enjektör..vs hepsi daha iyileriyle değiştirildi ama forumda güncelleme şansım olmadı malesef.
Artık bir kesici videosu gerekliydiYolculuğuna 3193cc ve GT3586r ile devam eden 332ti'nin tadımlık bir hazırlık videosu
Umarım beğenirsiniz.. Güzel patlatıyor ama be
Video Ankara AutoBull'da çekilmiştir. Maşallah ..
Emeğinize sağlık ilk izlenim çok guzel..
ortalama kac hp hedefliyosnz ? yada soyle sorayim olcume ciktinizmi ? 100 200 ve dinamometre olcumu ne ?
emegınıze saglık cıddı ıs cıkarmıssınız. ılk resımlere bakınca yıkıkmış baya. aracın ıcınınde detaylı resımlerını paylasırmısınız?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
çok güzel olmuş BMW maaşallah.
Benim sormak istediğim Golf2'ye ne yapacaksnız_? plan nedir_?
saygılar
2 litreyi 2,8e çıkartırken 86 pistonlar için blok honlanırken bir sıkıntı oldu mu?
.....Human At Sight , Monster At Heart.....
Teşekkürler.. beğenmenize sevindim..
Hayır ölçüme çıkmadım. Ankaradaki dynoların malesef hiç birine güvenemiyorum. çok alakasız rakamlar veriyorlar. 4.vitese kadar Wrx geçen yapılı Golf 3 GTI'm 122hp verdi. ve ne kısmettir ki her dynodan sonra araçların başına bi nazar değdi. Dynoyu bundan denemiyorum. 100-200 denemesini fine tune'dan sonra deneyeceğiz. Bunun içinse önce bir drift-box edinmem lazım. HP net değil ama sohbet ettiğimiz alman arkadaşlar 1.5 barda gt35'in 500hp'yi geçeceğini söylüyor.
Kapı içi tırnaklarını dükkanı taşırken kaybettim. Dolayısıyla kapı içleri sökük ve pek bişeye benzemiyor henüzAma havalar düzelince bi photoday yapıp herşeyiyle detaylandıracağım inşallah.
Golf 2 ile bir alakam kalmadı artık.. Gitmeseydi R32 swaplanacaktı. 9500 devir dönen 11.8cr bir 2200cc olarak kaldı. kısmet başka bahara..
M50 blokları bu yüzden çok seviyorum. Döküm olması işi çok renklendirdi. Honlarken bana mısın demedi, dahası 88'e kadar da gidebilirdik. İşimizi gördüğü için 86.50 olarak karar kıldık.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)