User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
96 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: BMW E36 328i + GT3586 Turbo Project

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı OMTech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    SEN BENİ TANIRSIN CEM KARDEŞ.. Malesef araba el değiştirmedi. Hala bende. Sen Alinin azizliğine uğradın benim gibi. Ben şuan ankarada yetkili servis işletmekteyim. Ve yine malesef eylül 2010 da alındı dediğin arabaya toplamda 24.000TL nakit para harcadım. Kazanıp harcamaya çalışıyorum yani. Ne hazır para nede baba parası ile değil. biterse gelip ankarada misafirimiz olup görebilirsin yada sağlam yürüyen bir araban olursa sen beni davet et ben geleyim misafir olarak. slm Gökhan.
    Hazır para veya baba parası derken neyi kastettin anlamadım abi ama o yapılamayan golf 3 gti'ı ben kendi biriktirdiğim paralarla almıştım. Ben sana güvendim yaptırdım ama sadece güvenle hiç bir şey olmuyormuş onu anladım. Neyse Allah yardımcın olsun. Benim arabam zaten sağlam yürüyen bir araba güç önemli değil, önemli olan bir basmada çatlayıp patlamıyor.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

OMTech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Henüz daha beyin olmamasına rağmen sadece yazılımla şükür ki 0.8 barda GT35 turbo ile yürüyor. Bazı şeyleride üstüne alınma. Sana bişey diyen yok. BAZI arkadaşlar beyinsiz uyduruk bi e36 turboya geçilip hemde arabalarının 350hp olduğunu söyleyerek hemde10 boyla laf söylüyorlar. lafım onlara. seninle bi alıp veremediğim yok. Sonuçta arabana laf söyleyende yok. Sınıfına göre ciğeri belli. Evotech stage 2 , downpipe , bmc carbon intake taktırdığında davet et geleyim.Gırgırına deneriz. (Ha ayrıca unutmadan Golf ile çipli 330ci-mercedes C320 ve typer a 5er boy fark attık) Selametle..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendimizi iyice unutturduk Elini yüzünü biraz toparlayıp gün yüzü gösterdik paşamıza bladerk müdürümüz beyni çözdü çözecek. Artık sabırsızlanıyoruz ailecek.

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tam gerceklestirmek istedigim proje
    Su aralar bi e30 alip m50 swaplayip hafta sonu binmelik birsey istiyorum
    Merak ettigim kismi bu islerin ehli kimdir verimli olur mu yoksa sanayi arabasimi olur tabi en onemlisi maliyet...
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

AEAlmas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merak ettigim kismi bu islerin ehli kimdir verimli olur mu yoksa sanayi arabasimi olur tabi en onemlisi maliyet...
    hazır swapli 1 tane var aslında e30 m50 motor ruhsat a işli sahibindende 3.25i kısmında duruyordu 21 mi ne istiyorlardi =)

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah ağız tadıyla binmeyi nasip etsin

bu işlerin ehlini bulursunda ilk önce araç sahibinin teknik bilgi birikimi ve tecrübesi olması lazım , kendine bir güç belirlicen o na göre parçalarını alcam paradan kaçmadan çiçek gibi toplucan senin sanayi arabası mantığını bilmemde günlük kullanılandan daha düzgün araba yaparsın yeterki doğru kapılara git

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı AEAlmas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hazır swapli 1 tane var aslında e30 m50 motor ruhsat a işli sahibindende 3.25i kısmında duruyordu 21 mi ne istiyorlardi =)
    İlan linki varmi acaba
    Alıntı CGR328 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

bu işlerin ehlini bulursunda ilk önce araç sahibinin teknik bilgi birikimi ve tecrübesi olması lazım , kendine bir güç belirlicen o na göre parçalarını alcam paradan kaçmadan çiçek gibi toplucan senin sanayi arabası mantığını bilmemde günlük kullanılandan daha düzgün araba yaparsın yeterki doğru kapılara git
    Baya arastirma yaptim bu m50 hakkinda teknik bilgi fena degil ama tecrube sifir...
    Guc belirlemek pek onemli degil pek beklentim yok amacim hafta sonu cikip azicik yanlayip dolanip eve donmek
    Oyle kosturma niyetim yok ama bunlar icinde guc lazim suan forumda satilik vortech v1 sc ile cok dusuk basincla (max 0.5-0.6) ile 250 hp civari guc olur tahmini
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=Sert@ç;6973808]İlan linki varmi acaba

BMW 3 Serisi 325i 1987 Model 23.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 132797424
    bu ilan galiba bende sabah inceliyordum

gürkan18 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=yan53;6973829]
    İlan linki varmi acaba

BMW 3 Serisi 325i 1987 Model 23.500 TL Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 132797424
    bu ilan galiba bende sabah inceliyordum
    izmirde yapıldı bu araba arkadaşımdaydı gayet güzel giden bi araçtı
    10 haziran akhisar e36 m3 N/A 12.940 sec

///M POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğru ellerde vezir yoksa rezil eder maliyetten kastınız bütçeniz sınırsız gibi hareket edeceksiniz ama hiç para yokmuş gibide tutumlu davranmalısınız.. çok harcamak eşittir sıkıntısızlık demek değil her zaman tamamen tecrübeyle alakalı.. işinizi en çok kolaylaştıracak şeyse aracı aldığınız ilk halinin yürürünün motorunun sağlıklı olması. turboya girilcekse illaki motor açılıyor ve açıldığındada ne kadar az masraf o kadar iyi

Alıntı CGR328 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

demek istediğimide arkadaş tam olarak özetlemiş allah razı olsun
    OTOBULL GARAGE

ZaZy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    maaşallah çok güzel duruyor. Benim merak ettiğim no:2 Golf projesi yattı mı_?

Gürhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    golf 2 satılmış okudugum kadarıyla satılmasaymıa r32 yapılacakmıss

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf 2 KR motorluydu. R32 swap için yapması riskli bir araçtı dışı hoştu ama şasesi çöptü çürükler içinde. hem ağırlık olarak hemde kuvvet olarak R32 motor problem olacaktı bize bizde aracı satmayı uygun bulduk. şu anda bu bmw'ninde o mavi golfünde yerine gerçek anlamda "SIRADIŞI" bişey yapıyoruz. iş taslak aşamasında ancak sonuç ne olur nasıl olur bilemediğimizden net bir şey paylaşamıyoruz sitede birde açıkcası böyle bölük pörçük project car konuları ilgi çekmiyor. bir çok proje heveslerle başlıyor ama ya yarıda kalıyor ya ilgi kaybediyor yada daha iyisi yapıldığından yüzüne bakılmıyor bu yüzden proje başlar biter araç yola iner her resim adım adım paylaşılır benim şahsi fikrim bu en azından
    OTOBULL GARAGE

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Golf 2 KR motorluydu. R32 swap için yapması riskli bir araçtı dışı hoştu ama şasesi çöptü çürükler içinde. hem ağırlık olarak hemde kuvvet olarak R32 motor problem olacaktı bize bizde aracı satmayı uygun bulduk. şu anda bu bmw'ninde o mavi golfünde yerine gerçek anlamda "SIRADIŞI" bişey yapıyoruz. iş taslak aşamasında ancak sonuç ne olur nasıl olur bilemediğimizden net bir şey paylaşamıyoruz sitede birde açıkcası böyle bölük pörçük project car konuları ilgi çekmiyor. bir çok proje heveslerle başlıyor ama ya yarıda kalıyor ya ilgi kaybediyor yada daha iyisi yapıldığından yüzüne bakılmıyor bu yüzden proje başlar biter araç yola iner her resim adım adım paylaşılır benim şahsi fikrim bu en azından
    bende burda size katılıyorum projelerin çoğu şehir efsanesi bir hevesle başlanılıyo dallanıp budaklanıp sonra ya proje halindeyken satılıyo yada parça parça yada maddi manevi bi sıkıntı oluyo bu sefer takipçiler hayal kırıklığına uğruyo ,proje sahibinin yazdığı yazılar attığı havalar yanına kar kalıyo , laf değil icraat görmek en iyisidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BMW projeniz bitti mi? Eğer öyleyse, güncel fotoları görmekte sabırsızlanıyorum

bmw.53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    proje ne durumda M50 de 86 mm piston sorun çıkardı mı?
    E34EDV27 /// E34RMD34

AdemAr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    proje akıbetini merak edıyoruz

OMTechJr. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı landasa69 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BMW projeniz bitti mi? Eğer öyleyse, güncel fotoları görmekte sabırsızlanıyorum
    Alıntı AdemAr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    proje akıbetini merak edıyoruz
    Proje bitti sonuçlandı. 1.6 barda 5.gözden blok patlattık. vanosun azizliğine uğradık beyin bağlanırken vanos kontrol ünitesinin beyne input soketleri (şahsi fikrim) yanlış bağlandı ve vanos kilitlendi. ilk 2-3 denemede akıl almaz bir ivmelenmesi vardı. gerçekten anlatılmaz yaşanır cinsten. o şekilde ne bir stage 4 cupra nede bir 911 TT tutunamaz şekildeydi ama sonuç aşamasına gelip bu denemeleri somut hale dökemeden proje yarıda kaldı. şuan aracı 12.1cr 2620cc destroke olarak topladık yine çok eğlenceli. yaza tekrar beyin girilecek ve bu sefer sıkıştırma + devir dönülecek şuan güvenli limitlerde 7200d/d dönüyor ve egzantrikler ciddi anlamda sertleşti.

Alıntı bmw.53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    proje ne durumda M50 de 86 mm piston sorun çıkardı mı?
    proje durumu yukarda açıkladığım gibi. 86mm piston hiç bir sorun çıkarmadı. halen daha fikrimin arkasındayım. mahlenin içi dolu orijinal pistonları bir çok forget kadar iyi iş çıkardı halende çıkartıyor.

N/A halinin video ve resimleri son aşamada paylaşılacak. Yarıda kalmış olsa da emeği geçen herkese teşekkürü bir borç bilirim. Maşallahını esirgemeyen forum üyelerinin dillerine, ayar yapan Bladerk (Erkut abime) ve bu araçta alınteri olan Otobull çalışanlarının emeğine sağlık. Allah sağlık ve uzun ömür versin hepimize daha ne M50 ler turbolanır

Profesör etti beni M50 bu konuda her türlü danışmanlık ve parça konusunda yardımcı olmak isterim projelendirmek isteyenlere

TechTurkey
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Hocam sen cok emin yazıyorsun ama kusura bakma bir kac sey soylicem , 86mm pistonla o blogun gomleklerini cok inceltirsin ki zaten 5. gozden patladı diyorsun. Bence bunun vanos ile alakası yok, iş senin 86mm honladıgın gomlekler ile alakalı.
    Vanos advance modda kilitli kalsa ve eger senten falanda bozuksa en kotu ihtimal subap yakalarsın, senten dogru ise ve sadece vanos advance modda ise araba rolantide sarsıntılı aptal calısır vs.. bunu anlarsın zaten calısmasından.
    Bence yine turbo yapıcaksan 84mm bore 89.6 stroke ile aracı 3 litre toplamak bizdeki m50 bloklar ile en mantıklısı.
    Su anki projen icinde bir kac sey soylim bu aracların harmonic damperleri pek basarılı degil ayrıca ustundeki egzatnriklerin guc bandıda devire uygun degil. Keza subap yayları ve sapkalarıda degistirmen, custom egzantirik ve ati damper alman gerekecek daha fazla "saglıklı" devir donmek icin. Aksi halde yine buyuk sorunlar yasarsın. Yeni projende basarılar dilerim.
    A programmer is an organism that turns coffee and pizza into software

www.drecu.com

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)