masallah cok güzel bi proje kazasız belasız sürüşler
yandaki yazı yamuk olmuş hanginiz yapıştırdı akü?
sigortası bitmiş arabanın arayıp duruyolar hergün haberin olsun attırcan beni içeri![]()
no car no fakin fuel
Çok çok güzel olmuş inşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız allah kazadan beladan korusun. Maşallah....
Adem jantların 949 Racing 6ULR mi birde ölçüleri nedir? Kaç taban lastik taktın?
Ms2k
Powered by BES Servis - Mapped by US Performance
100-200km 5.15sn
561.7 RWHP - 690.9 CRANK HP - 614.2 NM - MUSTANG DYNAMOMETER
birinci sayfadan son sayfaya kadar büyük bir zevkle okudum baktım ellerinize sağlık eski bir eg kullanıcısı olarak imrendim Allah kaza bela vermesin emeklerinizi boşa çıkarmasın
acık yavaş sür lan şu arabayı eşşoleşşek
99 mm den 90.7 mm stroke a geçmek akıllıca, hatta bildiğim kadarıyla tr de ilk. Amma velakin 90.7 mm krankla 9300 ciddi bir rakam, bu da saniyede 28 metre gibi bir rakam eder pistonun hareket hızı. Hele ki piston çapı da büyük orjinale göre, gömleklere binen stres gerçekten yüksek olsa gerek.
Projenizde başarılar. İlgiyle takip ediyorum![]()
maşallah lisedeyken DoTa oynardık 5 arkadaş takımımızın adı Bazooka idi her gördüğümde o gelio aklıma ne günlerdi be![]()
gerçekten çok güzel bir araç eline emeğine sağlık![]()
Drops upon Death . .
yoksa bazukaa boyanıyormu?![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
başkan vazgeçtim ben çorbada tuzumuz olsun![]()
BOOSTPROJECTS
EKK24 0-402 m. N/A Fwd TR Rekoru 11.9 sn.
100-200 - 8.5sn.
N/A is the best..
Civic Hatchback
Fotoğraf boyutları forum kurallarına aykırı
Kazasız belasız Adem
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
marşpiyerler ek civic hb lerin marşpiyerlerine bak derim, ön tampon ekinle uyum sağlayacaktır.
ön tampon altın beyaz iken marşpiyerler siyah olmaz derim ben. ya ön tampon altını karbon yapıp, marşpiyerleri mat siyah yapabilirsin. yada ikiside beyaz olsun derim.
ayrıca konuları birleştirdim. yeni konu açmaya gerek yok buradan paylaşabilirsin.
Failure is not an option.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)