User Tag List

Sayfa 1/5 123 ... SonSon
88 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: evde spor?

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

evde spor?

arkadaşlar,
    uzun zamandır spor yapmaya niyetleniyorum fakat işten dengesiz çıkış saatleri ve haftada sadece bir günü aileme ayırabildiğimden dolayı hep ertelemek zorunda kaldım. evimde bir oda boş ve sizin önereceğiniz sıkılmadan çalışabileceğim spor aletlerinden edinmek istiyorum. çabuk sıkılırsın vs. tepkiler gelecektir ama yinede kararlıyım. evinizde kullandığınız ve tavsiye edeceğiniz aletler var mı? benim başlangış için aklıma gelenler yürüyüş bandı ve bisiklet. 15-20 gk fazlam olduğu söyleniyor sporu alışkanlık haline getirip prof bir salona başlayana kadar siz ne tavsiye edersiniz? şimdiden teşekkür ederim.

ygtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kilo vermek için değilde kol kası yapmak için mükemmel bir önerim olacak abi eğerki merak ediyorsan kesinlikle sıkılmazsın

d16y4
    Misafir
    tek başına yapılacak iş değil para ve zaman kaybı olur denemeyin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    her öneriye açığım.

Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kilo vermek için değilde kol kası yapmak için mükemmel bir önerim olacak abi eğerki merak ediyorsan kesinlikle sıkılmazsın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bana da öyle geliyor ama bir yerden başlamam lazım. evimin dibinde aletlere vereceğim paranın yarısına yıllık üye olabileceğim iyi salon var fakat benimki mecburiyetten maalesef.

Alıntı d16y4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yürüyüş bandını tavsiye etmem , zira üstünde biraz çalışınca sıkıcı olmaya başlıyor en iyisi , normal yürüyüş yapmak.Her gün yürüyüş yapma imkanınız varsa , etkisini 1-2 ay içerisinde görürsünüz üstelikte koşu bandına para vermeden ...

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı d16y4 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    salon sahibi falan mısınız ? bu işi evde yapıp ciddi şekil kazanmış insanlar var. bunlara bir örnekte benim. hatta ben salona gidip 1 arpa ilerleyemeyen bir sürü insan tanıyorum. önce salona kayıt olurlar. 1-2 hafta çalışırlar sonra gelişim görmezler suplement alırlar, suplementlerle beraber 1-2 hafta devam eder ve bırakırlar. çoğu kişinin geçmişi budur. evde pilav, yumurta, tavuk, lor peyniri yiyerek şınav mekik, barfiks ve dambılla çok iyi şekiller alınabilir. sonuçta yarışmaya katılmıyacak arkadaş.

arkadaşım 2x10kg dambıl seti senin işini görür. şınav, mekik, ayak çekme(leg raise), barfiks ve dambıllar sizi 1 saat meşgul eder. günlük 1 saatte sizi epey yorar. proteinli gıdalar tüketmezseniz bunların boş işler olduğunuda aklınızdan çıkartmayın.

_FrKn_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende evde düzenli spor yapıyorum.tek başına olmaz diye birşey yok.9 ay spora sürekli giden bir arkadaşım vardı.oda diyordu gelen 2 hafta gelip bırakıyor diye.istikrar senin iradene kalmış.ben dumbell şınav mekik gayet düzenli çalışıyorum her akşam.her akşam şınav mekik çarşamba pazar dumbell ile.

Skyhawk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    youtube workout derslerinden faydalanabilirsiniz 1 yıl boyunca uyguladım işede yaradı şimdi salonda uyguluyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı pirasa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    salon sahibi falan mısınız ? bu işi evde yapıp ciddi şekil kazanmış insanlar var. bunlara bir örnekte benim. hatta ben salona gidip 1 arpa ilerleyemeyen bir sürü insan tanıyorum. önce salona kayıt olurlar. 1-2 hafta çalışırlar sonra gelişim görmezler suplement alırlar, suplementlerle beraber 1-2 hafta devam eder ve bırakırlar. çoğu kişinin geçmişi budur. evde pilav, yumurta, tavuk, lor peyniri yiyerek şınav mekik, barfiks ve dambılla çok iyi şekiller alınabilir. sonuçta yarışmaya katılmıyacak arkadaş.

arkadaşım 2x10kg dambıl seti senin işini görür. şınav, mekik, ayak çekme(leg raise), barfiks ve dambıllar sizi 1 saat meşgul eder. günlük 1 saatte sizi epey yorar. proteinli gıdalar tüketmezseniz bunların boş işler olduğunuda aklınızdan çıkartmayın.
    önce kilo fazlasını vermesi lazım , dambıl falan daha sonra gelir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benimde amacım bu. yediklerime dikkat edip evde yapabileceğim egzersizlerle fazlalıklardan kurtulmak. sonrasında hamlıktan kurtulmuş olarak ileri seviyelere kademeli taşımak.

Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    önce kilo fazlasını vermesi lazım , dambıl falan daha sonra gelir...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RottingChrist Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimde amacım bu. yediklerime dikkat edip evde yapabileceğim egzersizlerle fazlalıklardan kurtulmak. sonrasında hamlıktan kurtulmuş olarak ileri seviyelere kademeli taşımak.
    doğrusuda budur zaten Nacizane görüşümü paylaşmak isterim.Belki bir faydası olur Günde en az 2 litre su içip , beyaz ekmeği kesinlikle yemeyip , yemek öğünlerinde salatayla mideyi şişirerek , günde 30-45 dakika tempolu yürüyüş yaptığınız taktirde 1-2 ay içerisinde kurtulursunuz kilolardan

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben de buna benzer bi konu açmıştım daha önce techde;
    http://www.techturkey.com/forum/sohb...ma-ltltlt.html

Evde yapamazsın diyen çoğunluğa rağmen aslanlar gibi yaptım. Karışan yok, sıra bekleme yok, koku yok, hanzo yok, hava soğuk, yağmurlu vs diye üşenme yok. Ufak sakatlıklar ve grip vs dışında eksiksiz yaptım. Şiddetle tavsiye ederim.

Benim önerim bisiklet, bant vs alma. Benim aldıklarım;

- 1 adet istasyon (yerin müsaitse)
    - 50kg ağırlık dambıl vs seti (büyük bir plastik kutusu var onu da üstüne yatıp sehba olarak kullanıyorum)
    - twister
    - mekik aleti

kardiyo için de;
    oda bodrum katta, son 5li basamağı 5o kere inip çıkıyorum, çok işe yarıyor
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kilo vermek için günlük tempolu yürüyüş yeterli olacaktır. Eğer gerçekten kilo vermek istiyorsan iradeli olup, yemeklere dikkat edip 3 ay tempolu yürürsen 10-15 kilo vermeme gibi durum söz konusu olamaz.

Dumble falan iyi güzel de hem çalışması uzun sürüyor, hemde bıraktığında sönme süresi kısa oluyor.

Bende evde dumble falan da var ama Dunlop'un bi ürününü aldım, 4 aydır bi kere sıkılmadım ve çok faydasını gördüm. Normalde böyle ürünlere hayatta para vermem ama gerçekten bu o abşeypırlar gibi kaslı kaslı abilerin reklamlarıyla, pazarlama stratejisiyle satılan ürünlerden değil.

Herkese tavsiye ediyorum.

Bu da senin benim gibi bi elemanın evde çalışma programı.

BORKED

alperkkc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    p90x öneririm hem fazla spor aletine de ihtiyac yok.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BORKED

abi videodaki benim boks hocam nafiz başaran hız topu dediğimiz(pencikbol) bu platformu evde odama kurdum, insanın canı sıkıldıkça gidip yumruklayası geliyor, ve kesinlikle sıkılmıyorsun hayatımda yaptığım en zevkli işlerden biri

yanlız şöyle söyliyim videoda göründüğü kadar kolay bir iş değildir, öğrenmek biraz sabır ve süre ister, ben haftada 4 saatten 1 aylık bir özel ders süresinde öğrenebilmiştim, kimisi 2 haftada kapıyor kimisi 3 ayda kapıyor bu işin tekniğini....

ben şuan tabiki hocam kadar iyi değilim ama, hızımı aldığım zaman kesinlikle topu görmezsin

coolvtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ygtrn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BORKED

abi videodaki benim boks hocam nafiz başaran hız topu dediğimiz(pencikbol) bu platformu evde odama kurdum, insanın canı sıkıldıkça gidip yumruklayası geliyor, ve kesinlikle sıkılmıyorsun hayatımda yaptığım en zevkli işlerden biri

yanlız şöyle söyliyim videoda göründüğü kadar kolay bir iş değildir, öğrenmek biraz sabır ve süre ister, ben haftada 4 saatten 1 aylık bir özel ders süresinde öğrenebilmiştim, kimisi 2 haftada kapıyor kimisi 3 ayda kapıyor bu işin tekniğini....

ben şuan tabiki hocam kadar iyi değilim ama, hızımı aldığım zaman kesinlikle topu görmezsin
    hımm, güzel görünüyor. peki bu pencikball'un gerek boks, gerek kas vs açısından amacı nedir?
    Full-Time TeacheR
    Part-Time TradeR
    Part-Time DJ

pirasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer gelişim istiyorsan kilo vermene gerek yok, çalışmaya başladıktan sonra gelişim sürecinde zaten inceliceksin, yaza doğru 1-2 ay definasyon yaparsın olur biter. eğer baştan kilo verirsen tekrar almamak için beslenmeyi kesiceksin buda kaslara zarar vericek. hafif bi ısınmadan sonra sporunuzu yapın, beslenmeyi yağsız olarak tercih edin, şeker kullanmayın istediğiniz şekle geliceksiniz emin olun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı coolvtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hımm, güzel görünüyor. peki bu pencikball'un gerek boks, gerek kas vs açısından amacı nedir?

kas olarak baktığımız zaman , 2 dakikalık bir yumruklama sonrasında kollarını sanki yarım saat boyunca gokart kullanmış 10 dakika aralıksız 5 kilo dumble kaldırmış gibi hissediyorsun

boks olarak baktığımızda ise, kollarını her saniye yumruk atmaya hazır hale getirmene yarıyor, iki elini birden kullanma açısından çok faydalı, bir elinle yumruk atarken diğer elini yumruk atmaya hazırlıyorsun, misal trafikte kavga çıktı, karşından gelen eleman bir eliyle seni tutmayı diğeriylede vurmayı düşünür, o iki kombinasyonu bir araya getiremeden, saniye içinde yüzüne sağlam iki yumruk patlıyor ve bu sürekli devam ediyor karşındaki rakip birden fazla ise eğerki, bir yumruk atıp kontrollu bir şekilde bir adım geri geldiğin zaman rakiplerin etrafını çeviremiyor, 2. yumruğunda hazırda beklediği için diğer rakiplerede 2. 3. 4. yumruklar kontrollu ve rahat bie şekilde patlıyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)