evde yer müsaitse mutluay abinin de belirttiği gibi çalışma istasyonu,mekik sehpası ve dambıl seti ile bu spor gayet de güzel yapılır. motivasyon olarak bazen salonda spor yapmak insanı gaza getirebiliyor (başkalarını görüp hırslanabiliyorsunuz) ve biraz da çevreye etkisi oluyor, onun dışında fitness ve cardio evde de gayet güzel yapılabilir...
Subaru
Technica
InternationaL
PSN: ekduncan
Yani bacakları yukarı aşağı indirip kaldırma hareketi , destek alındığında daha iyi oluyor yere sırt üstü uzanıp elleriniz ile baş hizasında veya biraz daha yukarıda güç alacağınız bişey olması çok iyi oluyor bacaklar yukarı aşağı yukarı aşağı yanma hissi zaten başladımı tamamdır 20 kere yeterli 1 ay sonra inanmazsınız göbek bölgesi toparlanmaya başlıyor hafiften tabi homili gırtlak yememek lazım ,
Evde spor yapan kişileri takdir ediorum ama bende yapamayanlardanım bence sebebi spor salonuna verdigin para yabana gitmesin diye zorunlu olarak gidiosun ama evde şu günde 8 dk abs çalışmasını yapayım dedim ya dur 2dk dinleyenim derken oydu buydu bi bakıosun göbek çıkmış..Yani kısaca evde spor, yaşam tarzı evde yaşayan kişiler ve beslenmen ile alakalı ..
koşu bantım var dambıl larım var haftada 2 akşam 1 saat egzersiz yapıyorum ..
yıllarca salonlarada gittim en güzeli evde devam etmek bana göre ,yığınla kasım olsun derdimde yok,son 10 yıldır 184 boy 79-83 kg arasındayım..formumu korumak adına bana yetiyor..
yeni başlayan arkadaşlar birde buna ek sehpa edinirlerse yardımcı olarak gayet güzel iş görür diye düşünüyorum..
bende evde spor yapanlardanım, benim bodrum katı müsait.
koşu bandı, calışma istasyonu, mekik ve bench pres sehpası, uzun-kısa barlar, yaklaşık 80-85 kilo ağırlık ve dambıllarım var. ayrıca kosu bandında sıkılmayım diye ufakta bir televizyonum var
kısın tempoyu düşürüp bahar, yaklaştıgında ise haftada 3 gün spor yapanlardanım.her kış 6-7 kilo salıp yaza doğru bu aletlerle calışıp kiloyu geri verip ayrıca kaslarımı belirginleştirebiliyorum.
amaç sadece kosu bandında yağ yakmak mekik çekmek ise eyvallah ama bi spor salonu gecmişi olmadan kas geliştiriyim derken sakatlık yaşanabilir.
buna dikkat etmek lazım.
Remax RMX 948 Multi-Fonksiyonlu Delüxe Kapı Barfiksi - Mekik & Şınav Çekme Aleti | Remax Kapı Barları ve Şınav Aletleri | Hizlial.com
aynı marka mı senin dediğinle bilmiyorum ama ürün aynı gibi![]()
Bir Okumuş Cahile Birde Yaşayan Ölü'ye Ne Dersen De Anlatamazsın...
evet marka hariç bir fark gözükmüyor.mekik şınav barfiks hepsini yapabilirsin bunla bi ara vereyim siparişi .
siteden daha önce çok şey aldım güzel , bende alıcam yakında kullanışlı görünüyor
Salona gitmenin en büyük + sı prof. destek almak, hareketleri düzgün yapabilmek, bir de ordakleri görünce sanırım insan daha bi heves ediyor.
Ben de salona gidemeyen (zaman - üşengeçlik) lerden olduğum için evde birşeyler yapıyorum,
5 kg x2 dumbell (uzman tv de güzel anlatımlar var, hareketleri doğru tamamlamak için)
kapı barfiksi ( 68 KG civarıyım, çok sağlam old. düşünmüyorum dikkat etmek lazım)
kum torbası ve eldicenler 8 oz
torbadan bahsedeyim biraz ciddi anlamda faydasını gördüm, yeri olanlara tavsiye ederim hem self defance için hem de sürekli hareket halinde olduğunuz için. Sırta çok faydalı ben 3 aydır çalışıyorum haftada 1 yada 2 gün, tempolu şekilde hem kondisyonunuz artıyor hem de vuruş şiddetiniz.
Instagram : https://www.instagram.com/koroglu_ka...d1ZXBtM2czb2Ns
Blog : https://kaankoroglu.blogspot.com/
Youtube : https://www.youtube.com/@tamir_hane
evde uygun yer olsa kum torbası , bir kaç aletle çok güzel fit bu vucut sahibi olunur istek olduktan sonra , ama yer ve maddiyat işte![]()
kum torbasını boş yere yumruklamak hiçbir güç kazandırmağı gibi sakatlıklara yol açabilir eğer vuruş tekniklerini gard almayı vs. bilmiyorsanız yani boks kickbox tarzı sporlarla ilgilenmediyseniz kum torbasıın bi faydası olmaz size one hundred push ups bu programı öneririm düzenli uygulamada uzun vadede ciddi şekilde güçlenip şekillenirsiniz
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
p90x i indirdim, günlük programları asagıda, her program yaklaşık 1 saat, tam olarak anlayamadığım bu programlardan 1 ini mi seçecceğim yoksa 7 programı mı yapacagım.
2. sorum beslenme, beslenme konusunda tam bir cahilim. Anlayabildiğim kadarıyla asağıdaki listeden beslenmem gerekiyor. listeye ekleme ve çıkartma yapabilirseniz sevinirim.
- lor peyniri,
- haşlanmış yumurta beyazı
- tavuk gögsü haşlama
- tam tahıllı bugday ekmeği (beyaz ekmek yerine) ekmeksiz doymuyorum.
- dardanel ton light
- light yogurt
- nar ekşili salata
- yağsız makarna
P90X dıe bır amerıkan vucut gelıstırme programı vardı... evde spor yaparak ve bellı kurallara uyarak 90 gunde vucut sekıllendırebılıyorsunuz denıyordu...
bu konuda bılgısı olan varmı ?
üstteki postumda aynı programın detayları için soruları var. yerli yabancı sorularda inceledim yabancı dilim yettikçe, programı düzenli uygulayıp, beslenmeyi hayat felsefen yapıp 90 günde cok yol kat ediyorsun
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)