Selam üstadlarım.
2.kez alkol'den alınan ehliyeti geri almam için ne yapmam gerek ? form, dilekçe gibi şeyler mi yazmam gerekiyor ? yarın ehliyetimin günü doluyor ?
Selam üstadlarım.
2.kez alkol'den alınan ehliyeti geri almam için ne yapmam gerek ? form, dilekçe gibi şeyler mi yazmam gerekiyor ? yarın ehliyetimin günü doluyor ?
oo sen cok gec kalmıssın bilader. 2-3 ay once ehliyetini geri alacagın subeye gidip form alıp psıko egitim gormen lazım bu da 1 ay suruyor. her haftanın pazartesi gunu gidip ılk once ufluyorsun sonra ders terapi sorular vs.
hemen yarın git basvurunu yap daha 1 ayın var mın. oda psıko terapi randevu veririse
Fedakarlık yoksa zaferde yoktur.
önce bir 5 6 sayfa kadar nasihat alıcaksın burdan...yazılanların çıktısını alıp emniyete git verirler hemen ehliyetini....
herhangıbır surucu kursundan gıdıp 1 ay cıvarı bır sureyle egıtıme tabı tutulacaksınız arkasından sınav alabılıyorsunuz eger tanıdık varsa hemende halledılebılır..
alkol ıcın degılde bır senede 2 kere ehlıyetını kaptıran kuzenımde oyle olmuştu uygulama aynı dıye bılıyorum..
hahahhahah![]()
34 EM 123
AÇIKEL otomotiv... JANTMAX ..
hep bızımlesın ALP GUNAYDIN 34 DUJ 43 ..
ustam çok geç kalmışsın günün dolmuş ama hemen vermiyorlar ehliyeti bende 5 yıl kaptırmıştım ehliyetimi 3 yıl oldu alalı.....ben sana ne yapman gerektigini anlatıcam.....
bulundugunuz ilin saglık müdürlügüne gidip oradan pisko terapiye yazılıcaksın yani pisko terapi kursu alıcaksın tabi ücrete tabi benim zamanımda 250 ytl idi..şimdi bir arkadaşım yazıldı 350 olması gerekiyor.... ve bugün itibari ile yazılsan pisiko terapiye sıraya baglı çok yogun oluyor..bi nerden baksan bizim burda 3-4 ay atıyor sıranın gelmesi.....
sıran geldikten sonra 5 haftalık bir kursa tabi tutulucaksın tabi bundan öncede senden hastaneden kalp çekapı isticekler alkolikmisin diye...
kursu başarı ile geçersen tabi bu kursu herhangibi bir sürücü kursunda degil bizzat saglık müdürlügünün 20 kişilik bir odasında görüceksin.kurs bittiten sonrada yaklaşık 1 ay sonra emniyet müdürlügüne yazı gönderilecek saglık müdürlügü tarafından sınıfı geçtigine ve başarılı olduguna dair.
işlemler zor olsada malesef yapmak zorundasın..... şimdiden kolay gelsin....
gariban 106 gti....
2.kez alkolden ehliyeti kaptırdın sonrada konu açtın, kimse kızmasın abiler bana ama biri alkollü arabama çarpsa orda o adamı heralde pert ederim.kalkmış konu açıosun birde sana ehliyet vermesinler çok içiçeksen taksiyle git taksiyle dön
Peder Alkolden ehliyeti 5-6 yıllığına kaptırmıştı, süresi dolalıda nerden baksanız 2 yılı geçiyor gidip almadı vakitte yok aslında işlerinden dolayı, yaklaşk 8-9 Yıldır ehliyetsiz takılıyorPsikoterapiymiş falanmış filanmış insanı çok uğraştırıyorlar,o da şmdilk böyle gidiyor
Cağaloğlunda yapılıyor sanrım bide işlemler zaten ?
Emre Kalkan
2 double icip te 50 promil üstüde olabilir
yada zir zurna sarhoş olmuş olabilir amaa
dedigin şu konuda haklısın alkolden yakalanırsa o kişiyi daha çok ugraştırmalı avrupada neler neler yaıyorlar bizde sosyal iciciyz ama eşim alkol almaz o sürer yada o yoksa taksi ile dönerim
Herif gelip arkadan vursa sen suclusun alkol aldın sonucta
Yada refleks yavaşlıyor dikkat dagiliyor uyku bastırıyor vs katliamada sebep olabilirsin antalya mobese kazalrına bakın![]()
Az promilmi cok promilmi bilmem ama 2. kez alkolden ehliyetini kaptıran avrupadaki gibi ömür boyu birdaha alamamalı ehliyetini.
bence de ehliyet geri verilmemeli bir daha. 2 kez kaptırmış, kim bilir kaç kez de polis çevirmeden alkollü araç kullanıldı. yazık günah, insan hayatı bu kadar ucuz değil. açık konuşayım, alkollüyken ölsen umrumda olmaz ama yanında götüreceğin insanların günahı nedir ? amacım nasihat falan vermek değil ama böyle bir konu açılıyorsa ben de görüşümü belirtirim.
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
bende diger arklara katılıyorum ama artık akıllanmışsındır sanırımAlkollu araba sürme kardşm
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
piskolojik tedavi görüyosun sana onun sonucunda belge veriyorlar onunla kaptırdın karakoldan alıyosun..
bu arada sosyal mesaj verenler ne kadar duyarlı insanlar yaaa her yerden kafasını çıkarana hayran oluyorum..
Sen önce imzanda yazdığı gibi arabaları pert, etme ondan sonra içeni pert edersin..
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)