User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
76 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 2.kez alkol den alınan ehliyet

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CRUEL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burda kimse kimseyi yargılayamaz arkadaş kimsinizde adamı yargılıyosunuz polismisiniz savcımı? yaptığı yanlıştır eyw ama kalkıp adama "way şerefsiz hem içmişin hemde konu açmışın pis sarhoş" demek yanlış.. bide kalkıp yok öle döverim böle döverim komik valla
    bende bunu sölemeye çalıştım hemen damardan girildi.

tabiki alkollü biri gelir aracıma çarparsa sinirlenirim. hiç hoş bişey değil. ama adam kimsenin ne canını yakmış ne bişey. yaptığı yanlışta olsa devlet vermiş cezasını. geçmiş olsun tekrarı olmaz inş demekten başka ne demeye hakkımız var anlamış değilim.

halâ burda poliscilik oynanıyor.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

EgemeN. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TFSI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Guzel kardesim ben demiyorum kİ alkollu arac kullanalim , hiz yapalim.
    Ben diyorum ki toplum baskisindan alkol suclaniyor ve cezbedici oluyor o kadar.
    Tamam yasaklar çiğnenmek içindir görüşüne sahip olanlar var doğrudur.Ancak ben her alkollü yola çıkan kişinin yasağın ''cezbediciliği''ne kapıldığını sanmıyorum.Bence daha çok 2 bira bana koymaz zihniyeti etkili.

Göki,ZD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adamında denilenler çok zikindeydi ya, düşmüş ehliyetinin derdine
    adam kimseye zarar vermemiş 2 sene cezasını çekmiş
    birisine zarar verse şu anda bu konu olmazdı zaten
    Alıntı B.Aktepe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Para harcayan geçer, dua ile anca maneviyatınız güçlenir, aracınız güçlenmez.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TFSI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen buranin komutani misin?
    fikrimi söyledim ayrıca diğer sayfalarda yazdıklarını okudum hiç bişeyde anlamadım, neyse umarım hiç kimsenin başı alkolden yanmaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    surucu kursuyla falan hıc bı alakası yok psıkoterapide yok.... psikoterapi 5 yıl ehlıyetını kaybedenler için... il sağlık idarelerine gidiceksin sürücü davranşlarını gelistirme kursuna kayıt yaptıracaksın... tam olarak fıaytını bılmıyorum ama internete SUDGE eğitimi diye yazarsan bişeler cıkar... sonra kursa gıdeceksın... alkolun zararları yapman gerekenler vs... kurs suresınce alkol testi de yapıolar bu sekılde

emrestone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün gece 2 yıl verdim ehliyetimi şimdi bendemi toplumun kabul etmediği dışladığı bir birey oldum yorum yapan ların çoğunluğu bana kalırsa alkolle direksiyona geçen kişiler izmirde kordona gidip bakın her gün full çekiyor mekanlar ve herkesınde arabası var herkesde kullanıyor. ben şimdi dün 104 promille verdim ehliyeti itiraz ettim 147 çıktı hastanede gel gelelim ki o promille izmirden van a kadar arabayı sürerdim bence bunu da ölçmelerı lazım bu promille bu adamın bünyesi refleksi nasıl tepki veriyor diye . işin komık olan kısmı 2008 haziranda kaptırmıştım ilk ini ve 1buçuk ay kalmış sıfırlanmasına 2 yıl aldılar tekrar neyse cezamızı çekiçez tabi ama burada kimseyı yargılayamazsınız alkol alıp buraya konu açan arkadaşın alkolık birisi olduguna ınanmıyorum o da cogu araba sahıbı erkek ler gibi bir yere gitmiş ve içmiş kendını bılerek kullandıktan sonra neyi yargılıyorsunuz? cezamı yedım direksiyona geçtım evıme geldım burasınıda unutmayalım
    35 FC 995
    35 HY 110
    35 EMR 99
    35 LF 106
    35 VA 663
    35 EK 756

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı emrestone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dün gece 2 yıl verdim ehliyetimi şimdi bendemi toplumun kabul etmediği dışladığı bir birey oldum yorum yapan ların çoğunluğu bana kalırsa alkolle direksiyona geçen kişiler izmirde kordona gidip bakın her gün full çekiyor mekanlar ve herkesınde arabası var herkesde kullanıyor. ben şimdi dün 104 promille verdim ehliyeti itiraz ettim 147 çıktı hastanede gel gelelim ki o promille izmirden van a kadar arabayı sürerdim bence bunu da ölçmelerı lazım bu promille bu adamın bünyesi refleksi nasıl tepki veriyor diye . işin komık olan kısmı 2008 haziranda kaptırmıştım ilk ini ve 1buçuk ay kalmış sıfırlanmasına 2 yıl aldılar tekrar neyse cezamızı çekiçez tabi ama burada kimseyı yargılayamazsınız alkol alıp buraya konu açan arkadaşın alkolık birisi olduguna ınanmıyorum o da cogu araba sahıbı erkek ler gibi bir yere gitmiş ve içmiş kendını bılerek kullandıktan sonra neyi yargılıyorsunuz? cezamı yedım direksiyona geçtım evıme geldım burasınıda unutmayalım
    aferim sana madalya mı takalım birde ?

20sene alsalar keşke gelip ahkam kesiyorsun burada, senin gibi o kafayla izmirden van'a kadar arabayı sürerdim diyenler yüzünden kazalar oluyor insanlar ölüyor

sen belki o kadar etkilenmezsin alkolden ya da öyle hissediyorsundur ama herkes bir değil, kural var kanun var sen 1 büyük içersin bişi olmaz sana ceza yazmayalım diye bir dünya olabilir mi?

F.Dogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cezalar çok daha caydırıcı olmalı. uğraştırıyorlar diye şikayetlenmek patavatsızlıktan başka bir şey değil.

bende o hatayı bir kere yaptım. akıllandım. ne alkollü araç başına geçiyorum ne de arkadaşlarımın araba sürmesine müsaade ediyorum.

burada devletin verdiği suçu zaten çekiyorum size ne demek düşer zihniyetinde yazılar var.

ben kaptırdığımda gözünden düştüğüm arkadaşlarım oldu en ağır cezayı öyle çekmiştim. Sizde alkollü araç sürme ihtimali olan her arkadaşınıza bu gözle bakın onları uyarın. herkes çevresine böyle davransa bir çok insan akıllanır.

tıpkı benim gibi.
    "Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emrestone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    delihanluya bağın hele...

süpersin dostum, en kral şöför sensin,
    hele ki alkolü alınca daha güzel araba kullanıyorsundur kesin sen... değil mi ? Bizim rahmetli de öyle diyordu...

ben de geçen 1 kutu kola içtim direksiyona oturdum, kafein kafa yapmış kaza yaptım.
    senle ben bir miyiz şimdi ? değiliz... senin hakkını yiyorlar bence, git özel bir rapor al, sana 100 promile kadar serbest olsun.

ibretlik paylaşım olmuş, harikasın!

----------

Biraz ağır olacak ama,
    bir beddua edesim var, günahsız insanları işin içine katmayalım şimdi. Allah'ından bulursun zaten bu kafayla...

sen kesin ehliyetsiz araba kullanırsın zaten... arabayı ehliyet kullanmıyor ya ? değil mi ?
    ........................

Allah korusun günahsızları...
    Loading...

Bülent76 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zihniyet bu olduktan sonra ne anlatsak boş...
    Her sene ülkemizde terörden çok daha fazla insanı trafik kazalarında kaybediyoruz ama milletçe akıllanmıyoruz bir türlü.
    147 promille yakalanmış adam bir de övünür gibi anlatıyor, yok Van'a kadar gidermiş de, yok iyi kullanırmış da...
    Allah korusun bir gün 100'ün üstünde promille birisi ailenden birisine çarpsa, ölümüne sebep olsa ne yaparsın???

SOMEONESPECIAL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem suçlu hem güçlü derler ya... O misal

altugkocer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    63 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Ben bir kere yakalandım alkollü araba kullanırken (5 sene önce), şimdi iyi ki yakalanmışım iyi ki 6 ay ehliyetsiz kalmışım diyorum. Ondan sonra 1 bira içsem bile taksi kullanıyorum kesinlikle alkollü olarak direksiyon başına geçmiyorum. Belli ki bazı arkadaşlar hala çok az alkollü olsa bile alkollü olarak direksiyon başına geçmekten vazgeçmeyecekler..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alkol ile ilgili kurallara uymak zorundayız.. alkol aldığında arabanı kullanma, taksiye bin.. ben artık öyle yapıyorum..

mj105
    Misafir
    Alkol kullanımı yasak değil ki! Alkolü halka açık yerlerde de tüketebilirsiniz (barlar, meyhaneler, alkollü restoranlar vs.) burada da bir yasaklama yok. Yasaklama alkol aldığınızda araç direksiyonuna geçmenizde. Neden? Yol size özel değil. Dolayısı ile başkalarına zarar verebilirsiniz. Bu güne kadar vermemiş olmanız vermeyeceğiniz anlamına gelmez. Unutmamak gerekir ki, Özgürlük bir başkasının özgürlüğünün başladığı yerde son bulur. Daha önceden de söylendiği gibi bu ülke trafik terörüne daha çok kurban vermekte.

Düşünün uzun yol otobüsünde seyahat ediyorsunuz, sürücü kural ihlali yapıyor. Uyarmaz mısınız? Mesela hatalı sollama yapıyor, hız limitine uymuyor, e oda insan genç delikanlı olabilir. 2 duble için buradan çine gidebilecek bünyesi vardır. İçmesine müsade eder misiniz? Canınızı teslim ettiğiniz adamı uyarmaz mısınız? Şöför size, "Sana ne lan, polismisin savcımısın otur oturduğun yerde" diyebilir mi? O araç hem sizin canınıza kastediyor hemde trafikteki diğer araçlara!

Bakış açınızı arada değiştiriniz. Tek yön baktığınız olaylarda objektif olamayabilirsiniz.

Belki şöyle olabilir;

50 promil = 1 yıl ehliyete el konulması + eğitim, 2. de 2 yıl + eğitim. 3. süresiz el konulması.
    100 promil = adam yaralamak
    150 promil = cinayete teşebbüs
    200+ promil = kasten adam öldürmek şeklinde değerlendirilse kimse alkollü araç kullanmaz.

Buna ek olarakda ehliyetsiz araç kullanımına da minimum 1 yıl olmak üzere hapis cezası verirsiniz sorun çözülür.

Melih-Ö - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    67 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alkol herkes kullanıyor, alkol kullanıyorsan araba kullanmazsın, araba kullanıyorsan sonuçlarına katlanırsın. Hem alkollüyüm hemde vana giderim çok talihsiz bir yorum olmuş. Bunun doğru tarafı vs yok.
    App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı

www.instagram.com/kokumerkezi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bakın dışlandım şuan tecavüzcüden bir farkım kalmadı hatta dava edin birde hapise gireyim . buna toplum baskısı denir işte her insan her şekilde fikirlerini söylemekte özgür yargılamakta kımseye düşmez 2 tane bira ile katliam yapacak bir şoför değilim demek istedım .ama lastık gibi bı oraya bır buraya cekiliyor konu zaten cezayı devlet kestı şimdi birisi yazmıs ehliyetsız kullanırsın diye sen olsan napardın ? 2 yıl direksiyona geçmezmiydin?
    35 FC 995
    35 HY 110
    35 EMR 99
    35 LF 106
    35 VA 663
    35 EK 756

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2008 den bu yana ağzıma alkol sürüp trafiğe cıkmadım bunu ödüllendirin o zmn birde saydırıyorsunuz ınsanların kişiliğini bılmeden burada cok rastladıgım bır durum bır kac kışi ve bunların etrafındakı yorumdaşları sorsan 4 4lük hatasız kullar bırakın bu işleri ben acıkca gerçek düşüncelerimi yazdım kaçınız yaptıklarınızı burada yazar bu şekilde ne başlık acılsa arkasından insanları aşalamak yerın dıbıne sokmak . sıfırlanmasına 1 ay kala 2 bıra ile 104 promıl cıkması ve benım vücüdumda etısıni bıle hıssetmedıgım bır alkol durumu ifadem buydu kımse zaten alkollu araba kullansın vs demıyorum savunmuyorumda neyse ne yazılırsa yazılsın artık bişey demıycem çünkü işi gücü bırakıp ınsanlarla ugraşanlara malzeme vermek ıstemıyorum
    35 FC 995
    35 HY 110
    35 EMR 99
    35 LF 106
    35 VA 663
    35 EK 756

mertacar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ceza istediği kadar caydırıcı olsun , kafa yapısı değişmez ise sonuç değişmez. Nasıl bir bakış açısı çözemedim.
    Eğitim Şart!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KA®ANLIK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    delihanluya bağın hele...

süpersin dostum, en kral şöför sensin,
    hele ki alkolü alınca daha güzel araba kullanıyorsundur kesin sen... değil mi ? Bizim rahmetli de öyle diyordu...

ben de geçen 1 kutu kola içtim direksiyona oturdum, kafein kafa yapmış kaza yaptım.
    senle ben bir miyiz şimdi ? değiliz... senin hakkını yiyorlar bence, git özel bir rapor al, sana 100 promile kadar serbest olsun.

ibretlik paylaşım olmuş, harikasın!

----------

Biraz ağır olacak ama,
    bir beddua edesim var, günahsız insanları işin içine katmayalım şimdi. Allah'ından bulursun zaten bu kafayla...

sen kesin ehliyetsiz araba kullanırsın zaten... arabayı ehliyet kullanmıyor ya ? değil mi ?
    ........................

Allah korusun günahsızları...
    sen kendi işine bak bilader adamın da canını sıkma sen kım oluyorsun da bunları bana yazıyorsun ? haddini bil sadece bu yorumu iyi oku defalarca oku sonra belki ne demek istedıgımı anlarsın klavye doğrucuları sizi
    35 FC 995
    35 HY 110
    35 EMR 99
    35 LF 106
    35 VA 663
    35 EK 756

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)