Rahmetli R-Turbo Arif kardeşimize ait plakalıklar. Rahmetli hayattayken Şaşmaz'da arkadaşımızın dükkanına koymuştu, uzun zamandır da arkadaşımızın dükkanında duruyor. Geçtiğimiz günlerde rahmetlinin babası ile görüştüğümüzde plakalıklardan bahsettik müsaitseniz getirelim diye kendisi de satmamızı, parasıyla da Arif'in ruhuna hayır işlememizi söyledi. Yaklaşık 20 kadar plaka var elde edilen parayla herhangi bir kuruma bağış yapabiliriz, ihtiyacı olan bir aileye yardımda bulunabiliriz veya başka önerisi olan arkadaşlar varsa birlikte hareket ederiz.
Plakalıklar orjinal 3M'dir. '3m selbst leuchtendes nummernschild' diye geçiyor piyasada. Yurtdışı fiyatı 100 euro üzerinde. Tanesine temsili 50 TL diyoruz. Fazlası veya azını vermek insiyatifinize kalmış sonuçta bir nevi hayır işi. Hem rahmetli Arif kardeşimiz için hem ihtiyacı olan birine yardım etmek için.
Ankara içerisinden plakalık almak isteyenler Şaşmaz Protech Garaj'da ve Erciyes İş Yerleri Honda Tech Garaj'da görebilirler.
Protech Garaj : Şaşmaz Oto Sanayi Sitesi 2577. Sokak (Eski 16. Sokak) No:23 Şaşmaz/Ankara
Honda Tech : Erciyes İş Yerleri Sitesi 201. Cadde No:15 Macunköy Yenimahalle/Ankara
Bunun dışında şehir dışından almayı düşünenler 0532 344 22 46 nolu telefondan bana ulaşabilirler.
Görüntünün nasıl olduğunu incelemek isteyenler videoya bakabilir
Das selbstleuchtende Kennzeichen SLN - YouTube
Not : Amacın satış değil hayır işi olmasından dolayı sohbet bölümüne açtım yönetimin anlayış göstereceğini umuyorum.