Tamam yrn bakım sana bılgı verecegım
Hesaba ücret yatıran arkadaşların kargoları yarın gün içerisinde çıkacaktır. Temsili miktarın üzerinde ücret yatırma nezaketinde bulunan kardeşlerimden de tekrar Allah razı olsun.
ürün videodaki gibidir en son montaj yaptığımızda 1 seneye yakın oldu tam olarak hatırlamıyorum, ama direk videodaki gibi uygulamasını yapan bir elektrik ustası vardı opelci 2 dakikada yapmıştı bizde şaşırmış o kadar uğraşıp nasıl yapamadık adam tak diye yaptı diye
.
hesap bilgilerini mesaj atıyorum
Selbstleuchtender Kennzeichenhalter von Erulux Detail - YouTube
evet is plakada degil. tum parlakligi veren ondeki pleksiglas plastik.
Neyse ben daha fazla uzatmiyim. Alanlar uygulama yaptiktan sonra sorun yok derlerse nasil uyguladiklarina dair bilgi verirlerse cok iyi olur...
geçtiğimiz sene 8. ayda trafik kazası sonucu kaybettik kardeşimizi
http://www.techturkey.com/forum/sohb...aci-kayip.html
para iadesi istemiyorum tabiki, hayir icin kullanilicak o para. ben uygulamanin dogru seklini ögrenmek icin soruyorum.
Simdi yoldayim ankaraya geciyorum, gelip bir adet alacagim.. hatta arkadasimada soyledim birlikte gelecegiz, begenirse o da alacak..
If you have no LAG, you have no turbo..
Yau buna plakayi nasi takiyorz bi yardm edin hicbisey anlamadim![]()
Bu pleksinin ustunde kaliyor plaka dogal olarak cunki pleksili kisim tek parca.. e bu durumda plaka aydinlanmiyor biturlu.. iki saattir ugrasiyorum hala becereemedim.. daha once yapmis birisi varsa bi anlatabilirmi? Bizim plakalarmi uygun degil anlamadimki..
Ruh czt ye takilanla bu farkli olabilir mi? bende ayni sorunu cözemedim cünkü. plaka pleksinin altina girmeli ama yapisik oldugundan girmiyo
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)