User Tag List

Sayfa 1/6 123 ... SonSon
112 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Yavaş araba kullanırken başınıza gelen kazalar veya olaylar...

KA®ANLIK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Yavaş araba kullanırken başınıza gelen kazalar veya olaylar...

Hiç böyle hayat hikayesi konum olmamıştı
    ama dün yaşadığım bir olaydan sonra ve daha önceki birkaç yaşadığım olaydan sonra hakkaten anladım ki, yavaş araba kullanırken daha çok tehlike ile karşılaştığımı farkettim

dün akşam 5 civarı Çamlıca'dan Tuzlaya doğru gidiyorum;

Ümraniye tepeüstünden bostancı istikametine girdim, yol bomboş, hayret ettim hatta...
    en sağ şeride geçtim, 80 ile bağladım cruise e açtım müziğimi; gidiyorum izmit otobanı çıkışına doğru.

etrafıma bakıyorum arkama falan, arkadan gelen bi sol şeridimde AS250 kamyon var yardırmış dayım, bir de onun arkasından bir tane VW Bora lacivert, yarı makas atarak yarı yardırarak geliyor, geldi geldi geldi arkama girdi tamponuma selektör yapıyor, selektör yapmakla kalmıyor, eli ile yürüsene işareti yapıyor, zaten ağzını da net bir şekilde okudum amcanın, tamponun dibine girdiğinden, yürüsene lan diyor...

4 şeritli yol, en sağ şeritteyim 80km ile gidiyorum. (bildiğim kadarı ile "OTOYOLLARIN" en düşük seyretme km si 40, ki burası otoyolda değil neyse..)

dedim Engin, buldun yine papazı tebrik ediyorum

hafif emniyete doğru geçtim, geçti beni, bende gazladım arkadaşın tamponuna girdim, seri selektörlerle arkasından el hareketi ile birlikte YÜRÜSENE LAN demeye başladım,
    gitmeye çalışıyor ama gidemiyor amcam tabi, 300-400 metre arkasından yürüsene diye bağırarak gittikten sonra amcam pes etti sağa geçti, bende sağa geçtim arkasından selektöre devam.... çıldırtana kadar...

amcam isyan etti frene basmalar falan, geçtim yanına ne oldu dedim ?
    ne kadar yavaş gidiyon yolda dedi,
    dedim gerizekalı, 4 şeritli yol sağ şeritte 80 ile gidiyorum, neyin yavaşından bahsediyorsun ?
    önün boş yürüsene diyor.
    mecbur muyum ben sağ şeritte 110-120 gitmeye ? 40-50 ile gitsem tamam haklı bir nebze de, 4 şeritli yolda en sağ şerit 80km daha ne olacak ?

hakkaten oruç başına vuruyor insanların herhalde.
    niyetli niyetli küfür de edemedim zaten, içimde kaldı. (:

arkadaş ne zaman böyle sakin araba kullansam illa geliyor bir yerden beni birşey buluyor. daha öncede yavaş gitmem sebebiyle (90-100km civarı) başıma oldukça enterasan olaylar gelmişti...

varmı forumdan arkadaşların yavaş giderken karşılaştığı olaylar merak ettim,
    bana mı özel yoksa
    Loading...

serqan23 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu yolda yanlız değilsin
    34 DF 2123 MEGGY COUPE
    34 BK 690 VTİ
    34 UHC 22 FİESTA S
    34 YM 0023 E46 3.18İ
    34 ECN 72 E36 3.16İ

orhan_guney - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben en çok şehir içi trafikte giderken tümseklerde yavaşlıyorum arkadakı anı fren yapıyor bırd ekornaya asılıyorya deli oluyorum.ama hic tınlamıyorum sonucda tumsek yavaslaman gerek arkadan vurursa 8 de 8 hatalı
    DRİLL
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ya kasislerde bende deli oluyorum arkadaş ben yavaş gidiorum amk sen geç yanımda boş bi zamanda zorla can sıkıolar bazıları

Baran^ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e5 teyim üsküdardan bostancıya doğru gidiyorum arabayı yıkamışım cilalamısım keyfim yerinde yanımda kız arkadaşım,yol orta yoğunlukta seyrediyor.Orta seritte gidiyorum 90la.Arkama bi jip geldi sportage içindede genc bi kadın,sellektör yaptı dedim heralde yanlış gördüm sonra sellektör korna el hareketleri...baktım sol serit bomboş gecmiyor.Neyse delirdim tabi camı acıp elimle gecsene dedim solumdan.Bu bir hışım oturdu gaza soluma attı bende o esnada frene basıp üstüne kırdım sola doğru.Bu tabi nolduğunu şaşırdı sola kırdı bariyere doğru ordan araba yalpaladı benım üstüme doğru.Ben bastırdım gittim bu arkada sacını başını yoldu selektörler bişeyler ödü bitarafına karıştır heralde emniyede cekip duruyordu en son aynadan gördüğüm.

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunu bende uzun zamandır düşünüyorum, yavaş giderken daha çok tehlike atlatıyorum kesinlikle..
    diyemedim ya la

jap-10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Genelde istanbul yolu batıkentten çıkarım kızılay istikametine 70 le 80 le giderim ve o sırada bana korna çalmayan sıkıştırmayan kalmaz 3.ncü kornada şarteller atar makaslar başlar kurallara uyasım varsada uydurtmuyor bu millet

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben 20 km hızla 1 den 2 ye atmaya çalışırken yaya ablamız koşarak geldi arabama çarptı , kendini arabanın altına ayağını lastiğin altına soktu. Allaha şükür birşey olmadı ama 1 gün boyunca hastahane karakol *** püsür uğraştım o dikkatsiz abla yüzünden.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ağır seyredince gerçekten insanın başına daha çok şey geliyor.

Ben bunu trafikte daha çok zaman geçirdiğin için potansiyelin artması olarak değerlendiriyorum. bu yüzden en iyisi bi an önce basıp gitmek
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

cagri-35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İnsanlar tahammülsüz, bilinçsiz, hadsiz, dengesiz. Bulaşmamak en iyisi. Bende bir anımı anlatayım bundan 2 yıl önce aynı şekilde sahilde gidiyorum güzelyalı çıkışındada radar var bilir herkes, köprüyü geçtikten sonra hani. Ben en sağdan 60 km ile gidiyorum bitane doblo geldi taa küçükyalıdan beri inatla sol tarafın akmasına rağmen beni geçmeye çalışıyor. Sürekli darlıyor senin anlattıgın gibi , bende umursamıyorum geçsin gitsin soldan diye baktım arkadan hareket vs. En son olayı abartıp, otobüs durakları için cepler var ordan bir girişimde bulundu. Dedim herhalde haplanmış, hani kontrolu kaybetse sahil kenarındaki yola ordan cumburlop denize öyle dengesiz ani hareketler yapıyor, ben istifimi bozmadım ama bir yandanda tedirginim dedim patlar bu birazdan. Neyse soldan geçti önüme kırdı ani bi fren yapmalar birşeyler bende sinirlendim artık haliyle. Aynadanda bana bakıyor net görüyorum vites küçültüp yanından geçeyim dedim önüme kırdı. Dedim uğraşıcaz , en sol şeride geçip bir kaç araba geçtim tekrar en sağa geçip abs yi devreye sokacak kadar sert fren yaptım baktım viyyyyk diye bir fren sesi bu arabanın içinde zıplıyor (tırstı ) Ondan sonra bu gene aynı hareketlerle dengesiz dengesiz devam ediyor köprüyü gelmeden ışıklarda durduk, bu arkamda aynadan ince ince kesişiyoruz, hızlı kalktım 70 km civarına gelince sabitledim gidiyorum bu tabi geçti solumdan yardır yardır önüme geçip aynı hareketi yapıcak ama benım plan farklı bıraktım mesafeyi öyle gidiyorum yavaşlıyoruz beraber, köprüyü geçtik ben iyi ce yavaşladım pat çevirme Bnu bir güzel aldılar bende biraz ileride cepte durdum. Radar yazıyorlar, araç şirket aracıymış. Hani başkasının aracıyla afralar tafralar millete şekil yapmalar. Cılızdanda bir çocuk Gittim bizzat beklıyorum işlemler hallolsun diye, bu sinirden kudurmuş durumda ama polisin yanında diye konuşamıyorda. Atladı en son abi buda benımlen yarışıyordu, bunu neden almadınız. Dedim kardeşim git işine elaleme gelip salça oluyorsun manyakmısın,delimisin. Ben bizzat zaten şikayet edicektim seni burada çevirme olmasaydı dedim. Polisler bu sefer acaba oldular gitti radarcıya telsizden ulaştı plakamı verdim, sorguladı yok yakalanmamış dediler , bu sefer polis tamam sen gidebilirsin dedi eyv dedim ama çok pis kuruldum geçtim biraz ileride üçkuyular iskeleye doğru ışıkları geçtim yaktım dörtlü beklıyorum. Baktım bu çıktı çevirmeden sonra benı gördü, en sağdan en sola geçene kadar akla karaya seçti soldan fatih kolejinin oraya girdi. Daha anlatsam nicesi var, ama bir ülkenin geri kalmışlığı bence trafiği ile ölçülür.

İnsanlar o kadar dengesiz ve iradesizki trafikte hiç bir şey yokken seni buluyorlar. Artık bulaşmamaya çalışıyorum ama hepte bir yere kadar, bazen diyorum herhalde beni bulur hep. Ancak şunu anladım ki, corsa ile gezerken daha fazla uğraşan oluyor, ama evde mesela omega var, ona bindimmi çok fazla bulaşan olmuyor keza gtc dede öyleydi. Herhalde ufak araç olunca içindende ufak tefek birşey çıkacak mı zannediyorlar ne oluyosa

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şehir içinde meskun mahalde 3 vites 50-60 takıldıgım için ve kasislerde çok yavaşladıgım küt diye geçmedigim için selektör yiyorum sürekli

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçen haftalarda Eskişehir den İstanbula gelene kadar defalarca kez yazdığınız olayla ve bin bir hakaretle küfürle karşılaştım suçum ise sadece 90km/h sabit hızla gitmek ti o kadar..
    Hatta Türkiye de yavaş gitmek ciddi suç galiba diyede yazmıştım..
    Evet suç hızlı gidin hızlı sağ şeridi işgal etmeyin..

enesy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dün akşam ataşehirden FSM yoluna giderken arkadaşım söyledi " Sen 120 km/h ile sağdan gidiyorsun , herkes seni solluyor , bu nasıl trafik kimse mi hız sınırına uymuyor " diye

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o otobanda en sol şeritten 110-120 ile gidenler var ya, bide önü boşken frene basa basa gidenler heleki... Allah onları hakikaten bildiği gibi yapsın.

dün 2. köprü yolunda gidiyorum şile sapağını geçtim önümde ford kuga, benimde biraz acelem var 140 150 arasında gidiyodum. uzaktan selektör atmaya başladımki hızımı kesmesin arkasına geldiğimde. adamın arkasında 3 dakika yol istedim el kol yaptıi en son biraz sağa kaydı bende arasından geçtim baktım camı açmış küfür ediyo, bende ettim. hakikaten eğitim şart. biri insanlara en sol şeridin aslında sadece sollama yapıldığı zaman kullanması gerektiğini öğretmeli
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende gölbaşına pikniğe giderken önde arkadaşın arabayı takip ediyorum sakin sakin ancak bi ara ışığa yakalandım ve geride kaldım onlara yetişiyim derken piknik alanına olan dönüşü kaçırdım bi ilerikinden dönüyim dedim yavaş yavaş gidiyorum yol bomboş ve u dönüşü olan yere geldim normal hızla dönerken güm diye arkadan adamın teki çarptı velhasıl araba pert oldu 2 kız arkadaşım ambulansla kaldırıldı
    Şimdi asıl olaya gelelim normalde öyle bir u dönüşü olup yol boş olcak bende apex almadan sakin kullancam kime söyleseniz inanmazlar ancak o dönüşü kaçırdığım için buna yavaş geliyim dedim ve kaza oldu
    Eğer ordan apex alarak hızlı şekilde dönseydim kaza falan olmayacaktı
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

1.8 turbo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arac modıfılıyelıyse yolda huzur vermıyorlar. daha dun basımıza geldı. ALı G actık yolda 100-110 km hızla sabıtledım kusadasına gıdıyoruz. astra takıldı bı sagımıza gırıyo bı solumuza hıc takmıyorum yolda vermıyorum ıyıce cıldırıyo bı makaslar emnıyet serıdıne gırmeler falan. hıc muhattap olmadık. adaya geldık captaın house da oturduk aynı elemanlar sahılden arabayla en az 20 kere gectıler bazısı egolarını gaz pedalıyla tatmın edıyor
    E30 M50 TURBO & F30 320i ED

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya yavaş gitmek suç gibi davranıyorlar o ayrı, hızlı gitmek isteyincede izin vermiyorlarki..
    Sağdan 90la gidiyorum kamyonlar selektör atıyor..
    Ortadan 110-120 gideyim diyorum, bu sefer dakka başı biri atlıyor önüme..
    Soldan kapatalım diyoruz o ayrı dünya zaten, ben 150yle gelirken 5dk arkasında bekletip sonra zorla sağa çekilen adam var.. Sanki yol babasının anasını satim ben arkamda benden hızlı olanı görünce yol vericem diye dipgaz sağa kaçıyorum millet yol vermemek için oturup kamp kurucak utanmasa sol şeritte..
    Hayır neyin kompleksi bu, yol veriyosun can vermiyosun ya..
    Birde farketmeyenler var dakikalarca onlar ayrı zaten, adamın sağından geçerken kornaya basıyorum hala farkında değil, ulan o aynaları ne diye koymuşlar sığır otobanda bak bare azıcık arkana sağına soluna..
    diyemedim ya la

Jackie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Böyle sakin giderken gelip hareket yapanlara o kadar kuruluyorum ki bir seferinde 3 araba aynı yerden çıktık,biri benim arkadaşım diğeri de benim arkadaşın arkadaşı. Sakin giderken o eleman geldi hareketler,öne kırmalar, şpagatlar falan .Geçtim önüne , e5 yan yolda bakırköy devlet hastanesinin önündeki otobüs durağında durdum , indim dövdüm ve konvoydan koptum En temizi
    Charged & Supercharged

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    forumdaki herkesin deşarj olmaya ihtiyacı varmış sanırım

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)