User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
112 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Yavaş araba kullanırken başınıza gelen kazalar veya olaylar...

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ramazanın ilk günü cuma namazından çıktım efendi efendi dolanıyorum , amcamın biri önüme bodozlama kırdı ses etmedim mübarek gün..yine beraber giderken sola geçti ben tam sağından geçecekken yine kırdı bir kere korna yaptım önüne geçtim..Arkamdan güzel güzel gelirken bu sefer ben kırdım direksiyonu önüne akıllansın diye korna yaptı umursamadım..Işıklardan geçtik önüme kırdı..Güya dövecek , yanındada hanımı var..Bizde arabada 3 kişiyiz 3 sap Neyse tam gelirken biz indik arabadan hayırdır gibisinden adam direk geri vites sen napıyosun falan..Ben yine nazikçe konuştum , en son telefonu eline aldı şekil yaptı bir dünya öle şikayet edecem böyle yakacam diye ama yalan oldu Mübarek günlerde yazık , uğraşmaya değmez..Bu arada amcamıda tutup koltuğuna otutturabilirsiniz 45-50kilo ya vardır ya yoktur

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizim iş yerinde bir abi var devamlı anlatır 'ya arkadaş 3.vites 60 la sol şeritten gidiyorum arkamdam hala sellektör yapıyor'diyor
    Her aklıma gelişimde gülerim
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Otobanda soldan yavaş giden insanların kafası kimsede yok.
    Kaza yaptıracaklar haberleri yok.
    Otobanda max hız 120.. O zaman ben istediğim şeritten 120 ile giderim, hızlı gelen adama da küfrederim benim canıma kastediyor diye şeklinde bir düşünce yapıları var..

Hiç muhatap olmam.. Bir kere selektör yaparım, kenara çekilmedi mi.. sağından geçerim düzgünce sol şeride dönerim devam ederim.

ha bu arada aynaya bakarım küfür ediyorsa frene asılırım, o arkada salavat getirirken ben gaza basar devam ederim.. Adam olsun..

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Korayı mertere eve bırakırken mahalle arasında hız 20-30 falandır sol ön çamurluğuma güvercin çarpmıştı

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dikkat edince oluyor böyle maalesef ya.Hane sakınan göze çöp batar misali.Ben ne zaman arabayı yıkatsam yağmur yağar mesela .Bende anlamış değilim.Hane ulan sevabına afrikaya gitsemmi diyorumda uğraşamıycam

RSBurak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    istanbulu bilmemde burda arabayı kullanmayı bilen yok.geçen pazartesi günü gidiyorum sakin sakin önümde kamyon vardı dedim geçmeyim şimdi yol daralacak tehlikeye gerek yok acele etmeyim takıldım arkasına gidiyorum sokağın birinden bir tane kırmızı murat belirdi kabus gibi kamyon var çıkmaz herhalde dedim kamyona yaklaştım kamyon geçti bu angut kamyonun arkasından bir çıktı önüme altında ferrari var sandı galiba uzar giderim diye düşündü saf .bastım kornaya frene asıldım sağa kaçabildiğim kadar kaçtım neyse silme kurtardım durdum ilerde çıkmadı bekliyor mal gibi iki tane genç çocuk vardı içinde.O kamyonu orda geçsem hiç bi şey olmayacaktı belki birde burda şöyle bir anlayış var nasılsa yavaş geliyor önüne atlayım bi şey olmaz ama hız hesaplamada ciddi sıkıntısı var bu milletin 90 ile giderken bile kavşaktan önüme atlıyorlar.zaten millet atarlı burda çoğu ölüme meydan okuyor trafikte

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otobanda soldan yavaş giden insanların kafası kimsede yok.
    Kaza yaptıracaklar haberleri yok.
    Otobanda max hız 120.. O zaman ben istediğim şeritten 120 ile giderim, hızlı gelen adama da küfrederim benim canıma kastediyor diye şeklinde bir düşünce yapıları var..

Hiç muhatap olmam.. Bir kere selektör yaparım, kenara çekilmedi mi.. sağından geçerim düzgünce sol şeride dönerim devam ederim.

ha bu arada aynaya bakarım küfür ediyorsa frene asılırım, o arkada salavat getirirken ben gaza basar devam ederim.. Adam olsun..
    izmirden kuşadasına giderken burgerkingin olduğu shell e gelmeden bi rampa var 140-150 soldan gidiyorum sağ şeritte tır var ortada da 2 tane tır var biri sollamaya kalktı bi anda önüme kırdı zaten rampa çıkıyor hızı 80 sollamak için sola geçti. abs olmasa o hızda ne olurdu bilmiyorum. neyse sonra selektör korna filan geçtim gittim benzinlie girdim markete filan girdik bu tırcı geldi arkadan artistlik yapıyo 50 kilo bişe 2 sapız elimizde kalcak benzinlikte çalışanlar filan girdi araya adam bide haklı sanıyo kendini duramasak altına gircektik.
    Everyday I ** çapuling...

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Millet baya salaklaşmis.bazen sahil yolundan pendige kadar en sağdan 50 ile baka baka giderim.arkayida kolluyorum hep adam makas ata ata geliyor beni gecemiyor selektor yapiyor.cokta tin umursamiyorum bile

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende yavaş tayfadanım.. Crx le çok yasadım böyle kıcıma kadar girenleri... Bede şöyle yapardım beni sollayıp yada sağlayıp önüme geçmeye calısırsa aynı anda bende gazlıyordum... Geçemiyor hemde sıkısıyor Tabi çok yavaş gidiyorsam yol veririm o ayrı , otoyol ajanlarına apaçilerine bu muamele...
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Onamdar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izmirden kuşadasına giderken burgerkingin olduğu shell e gelmeden bi rampa var 140-150 soldan gidiyorum sağ şeritte tır var ortada da 2 tane tır var biri sollamaya kalktı bi anda önüme kırdı zaten rampa çıkıyor hızı 80 sollamak için sola geçti. abs olmasa o hızda ne olurdu bilmiyorum. neyse sonra selektör korna filan geçtim gittim benzinlie girdim markete filan girdik bu tırcı geldi arkadan artistlik yapıyo 50 kilo bişe 2 sapız elimizde kalcak benzinlikte çalışanlar filan girdi araya adam bide haklı sanıyo kendini duramasak altına gircektik.
    ankaradan gelirken aynı duruma bir aracı soktu tır şoförü bende koruma aracı vardı siyah passat çakar siren filan önüne geçtim durdurdum emniyete çektirdim bende durdum sonra tapagaz yürüdüm gittim herfi acayip uyuz olmuştur herhalde.. sollama yapayım derken arkadan gelen hızlı aracı hesaba katmıyorlar bazen..
    Asıl sancı uyandığında..

Vtec_2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 sene önce işten eve dönüyorum, sağdan tıs tıs giderken arkama selektör yapıp rahatsızlık veren birini viaportun oraya kadar kovalamışlığım var. 4 şerittede kıcından ayrılmadım. Ha eve bi 30-35 dk geç gittim ama değdi.

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kaza bela konusunda ben bigün gerçekten yavaş gitmemek lazım dedim...Bir akşam hiç unutmuyorum sağ şerit 80 90 giderken 4-5 kere kaza geçirmekten kurtuldum...sen yavaş gidince diğer araçlar üzerne çıkıyolar pasifsin ya o sırada heralde sıkıştırmalar önğne kırmalar...gece geç saatler dışında sağ şerit 90 uygulamasına girmem...

dün gecede bostancıdan fatihe dönerken köprüde orta şeritten gidiyorum yine 90 solumda jeep var sağım boş beyaz bi E250 coupe benim arkama geçmiş selektörde selektör tamponuma yapışmalar he noldu vatana girene kadar 3 kere te arkalardan bekledim mortunu aldı koltuk altına hevesli arkadaş biz efendi efendi giderken 180le makaslayabilen bi kendi sanıyor
    Vorsprung Durch Technik

!KO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    apaçi sahin patlatmışlıgım var ama haketti 2 araba gidiyoruz kız arkadasım onde ben arkada bu dırek saga yapıstırdı bariyere dogru itiyo bide camdan opucuk filan atıyolar 2 kişiler uyuz oldum en sol gectım tık saga onunde frene asıldım durdurmak için buda asıldı kacırdı bariyere caktı kafadan

İlker G.

TOLGACANSAHIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bir tek ben değilmişim sıkıntı çeken bahtsız bedevi gibi ne zman yavaş gidiyim ekonomi yapıyım desem çileden çıkartıyorlar.

Gayet sinirli olduğum bi gün yanımdada bayan arkadaşlar var sinirli olduğum için sakin kullanıyorum aman bişey olmasın arabada bayan var diye ışıklardan kalktım sağ tarafa geçemedim kamyon vardı neyse sinyalimi verdim tam sağa geçicem oda nes astranın biri sağdan zorluyor gardaşım neyse hafif hızlandım geçiyim diye bi baktım yanımda makas atmaya kalktı önüme öyle bir kırdıki silme geçti sonra olaylar olaylar bastım sıkıştırdım ışıklarda arabadan nasıl indiğini hatırlamıyorm mal gibi bakıyo suratıma sövdüm hıncımı alamadım dövmeye gittim bastı kaçtı. makas atlır heycan olsun diye hızlı gidlir ama adam gibi yap yapıyorsanda

TOLGACANSAHIN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı !KO Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    apaçi sahin patlatmışlıgım var ama haketti 2 araba gidiyoruz kız arkadasım onde ben arkada bu dırek saga yapıstırdı bariyere dogru itiyo bide camdan opucuk filan atıyolar 2 kişiler uyuz oldum en sol gectım tık saga onunde frene asıldım durdurmak için buda asıldı kacırdı bariyere caktı kafadan
    yanında kız varken bi tarafları kalkıyor milletin inip bide sen dövseydin kardeşim

DetailEF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İzmir - Altınyol'da sağ şerit 70km hızla seyrederken arkamdan Doblo'nun biri sellektör ata ata geldi, sol boş işareti yaptım geçmedi hala sellektöre devam ediyor, bu olay 2 dk boyunca sürdü dayanamadım asıldım frene geçirdi arkama, doblonun önü dağıldı farlar oraya buraya bakıyor Benim sadece tamponumun plastik şeridi azcık çizildi Oldskool arabaya binmek bazen huzur
    Anladık hepiniz kralsınız da, tahtta üst üste mi oturuyorsunuz

darkred - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben sürekli yavaş gidenlerdenim roll e çıktığım zamanlar hariç neredeyse hiç gazlamam çok sinirli değilsem tabi tampona silme çeken sıfır giren o kadar çok apaçi oluyor ki sol ayağımla frene dokunup stopları yakınca o ani fren sesini duyunca cok hoşuma gidiyor
    Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
    M.Kemal ATATÜRK

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bir keresinde teyze geldi resmen ben park halindeyken yani araba boşdayken geldi ayağını lastiğin altına sokdu araca destek ala ala yürüyordu bende aracı hafif bir saldım boşda öndeki arabamı ne çıkyırodu teyzenin ayağının yanından geçmişiz röntgeni hastanesi o gün tüm günüm haram olmuşdu hastanede işin komik yanı kadının ayağında en ufak bir zedelenme ezilme hiç bir şey yok turp gibi çıkdı üstüne birde beni eve bırak dedi eve bırakırken manav pazar alışverişinide yapdı birde yanında manav manav pazar pazar gezdik.. yakayı zor kurtardım birde bırakdım evine oğlum yarın bir işin varmı demezmi yok yok teyzecim çalışıyorum ben dedim hem ayağındada bir şey yokmuş tertemiz benden sağlamsız maşallah dedim arazi oldum
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Nedense agir giderken dalgin mi oluyorum ne abuk subuk tehlikeler atlatiyorum ne zaman hizli olsam cok daha dikkatli oldugum icin en ufak bir sorun yasamiyorum.Bende su tumsekte yavaslarken yahut cukurdan kacarken arkandan gelenin sellektor korna ve sagindan solundan atma cabalarina uyuz oluyorum.Birde cok sinir bozan birsey var birisinin yanindan ona hic bulasmadan gazlayarak geciyorsunuz sesten mi gecisten mi manyak manyak sellektor korna el kol hatta takip etmeler falan.Yanindan birisi sesli ve hizli gectiginde altina siciyorsan cikma kardesim trafige sen bizden cok daha tehlikelisin.Kimse demesin annen deden bilmemneyin korksa iyimi olur diye korkuyorsa cikmayacak ustune kiran yok birsey yok.Bence ehliyeti cok daha zor vermeliler ve 65yas ustune stajer gibi yaninda biri olursa kullanma izni vermeliler.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)