User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
80 sonuçtan 77 ile 80 arası

Konu: Çekici Aracı Düşürürse..

Tuncer M. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emir91 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eczanenin önünde durursun dörtlüleri yakıp 2 dakika ilaç almaya hemen yapışırlar arabanın dibine keyfimizden durduk ya..

Ben de yaşadım bunu. 4lüleri yaktım. İndim araçtan. 35sn sonra geldi polis. Ceza yazıyorum dedi. Ne cezası dedim, park dedi, park etmedim ki 4lülerim yanıyor durakladım dedim, tamam çek aracını ceza yazmayacağım dedi. Tamam dedim çektim. Sonuç 2 hafta sonra park + levhalara uymama cezası. Güven mi o sadece isim benim için.
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu olay hep filmlerde olur sanıyordum

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Jeandan-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hiç unutmuyorum S virajına 70-80le girdim çıktım normal bi şekilde polis ilerdeki AZK'de beni aldı yanımda kız arkadaşımda var. O soğukta arabadan indirip arabayı aramaya kalktı, sebebi de ne alakaysa çok sert girmişim viraja. Tartışınca basıp gittiler.

Geçen gün şükrü saraçoğlunun önünde durdurulduk. Sebebi biz ot, hap, ex kullanmaya meyilli görünüyormuşuz, hepimizde sakal, kapşon vs varmış. Benim sakalım 2 ayda çıkıyor, o da suratımda kontrast oluşturuyor. Öteki arkadaşım 2 yıl uzatsa bi *** olmaz, ötekinde var az bişey. Bir kişide kapşon var. Herneyse polis baya genç sen ne diyorsun gibisinden atar yapınca, ilk defa öyle bir geri vites yapan polis gördüm. Arkadan tecrübeli bi polis yatıştırdı olayı basıp gittik. Yanlız bu çevirmelerden vs bıktım, bir tanesiyle kötü kapışıcam artık
    bizim burdaki çevirme yapanlar kibar oluyor ozellikle son 2 yıldır

geçen gün yeşilkoyde 2 tanesi çevirdi beni

biri matematik biri türkçe oğretmeni atanamamışlar yıllarca mecbur polis olmuşlar adam benle yaşıt kafasında saç yok acıdım valla biraz sohbet edince

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konuyu tesadüfen internette gördüm yer maltepe olay benim başıma gelci çekici faciasımı dersiniz arkadaşımın salaklığımı siz koyun ismini mevzu 1 ay önce oldu ben namaz kılarken şirkette samimi olduğum bir arkadaşım aracımın anahtarını masamdan alıyor acil banka işi varmış maltepe merkeze iniyor arabayı merkez camiisi karşısına park ediyor yanındaki personele arabada kal polis vs olunca beni çağır diyor bu arkadaş ( abi abi deyip benden arabayı çok istedi acemi diye vermedim ) şöför ya polis çekicisi gelince aracı çek diyor buda çıkmaya çalışırken otobüs sıkıştırıyor geriye takıyor çekicinin açık bıçaklarına takıyor arabamı ( yeni nesil çekici bunlar 1 dk olmadan 2 bıçağı forklift gibi takıp üste alan o şekilde düşünün ) sonra gelince bu şekil görünce dünyalar başıma yıkıldı benim aracın kazası yok bizim salak suçlu tamamda polis çekicisi bıçağı niye havada bırakır?

eran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkada ikinci aracın alındığı göz kapalı olduğu halde dışarda durur biraz o normal bişeydir, bütün çekiciler öyle dikkat ederseniz .. Diğer alıcı bıçaklar da havada degil kenarda durur ve farkındaysanız stopta vs bişey yok, cekici dururken sizinki geriye manevra yapmış ve aracı arkadaki o göze takıp yırtmış olabilir ..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)