Gecen hafta tüv e bir arkadaşımız gitti araç koltuk sayısı ile ilgili can sıkıcı bi durum yaşadı arac 4 kişilik ruhsata 5 kişi yazili git degiştir demişler ugraştı fln hal etti fakat bu o arkadaşın suçu degil sonucta o 5 kişi yazmadı araca
Bügün muaneye gittim agır kusur koltuk sayısı vs diye yazili ama 5 kişi olarak ben yazmadım sonucta bugun yetiştiremedik
Ruhsatlarınızı kontrol edin koltuk ve kemer baglantı sayısı kadar yolcu taşıyabilirsiniz
ve baktinizki terslik var mesela s13 s14 lerin alayı 5 kişi yazili ama ruhsat degişikligi gel git masrafı zaman kaybı vs vs ugraş duruyor arabanın ilk giriş teknik belgeleri gerekmekte bunu yetkili servislerden buldurmanız gerekecek yada eski belgeleri kayıtlı duruyor ise yoksa servis e gidip bilgileri cıkartıyorsunuz ugraşıp duruyorsunuz
Zahmetlere gelecek olursak
Gel git sinir bozuklukları yaktıgınız yakıt ve ruhsat yenileme masrafı daha önceden muane yaparlarken neden dikkat etmediler acaba yaklaşık bugun emniyetin arşiv bölümünde 5 6 kişi vardi ama oldukca can sıkıcı durum muane öncesi dikkat edin yaptirin canınızı sıkmasınlar bilgi vermek istedim
İyide biz yazmadıkki 5 kişi diye ruhsata işin bu kısmı var ama araç bizim ya biz ugraşalım çözülmeyecek şey degil ama oldukca can sıkıcı