Aracın teknik evraklarının örnegi uygunluk belgeleri aracın ilk tescilini yapan trafik şubesinde ki dosyalarında mevcut, istisnalar hariç
Aracın teknik evraklarının örnegi uygunluk belgeleri aracın ilk tescilini yapan trafik şubesinde ki dosyalarında mevcut, istisnalar hariç
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Evet distribütör firmadanda temin edilebilir, o belge dediğimiz beyaz A4 kağıdı araç bilgileri oluyor, onu vermediler ise trafik şubede işlem yapamanız zorlaşır
60 lira mı ücretsiz mi ? 60 liraysa yaptırmayı değiştirmeyi düşünmüyorum...
Ücretsiz değişim için talimat var, değiştirmezsen muayenesiz gezmek zorunda kalırsın Berkay
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
fn2 typer dada 4 koltuk görünmesi gerekiyo bende 5 yazıyodu yeni ruhsat çıkartmak zorunda kaldım +1 -1 telörans göstermiyolar.
edit kemer sayısına bakılıyo
Muayene tekrarına 1 ay içinde gelmek zorundasınız süre geçerse yeniden muayene ücreti alınır ve muayene edilir ve kusur giderilmiş olmak zorunda geçmesi için
slk'ya 4 kişilik yazan memura bende saygılarımı iletiyorum, ben uğraşamadım muameleciye yaptırmıştım.
araya kemer atılsa cözülüyor diye duymustum
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
Mazda Rx8 ilk vizede yaşadık bu sıkıntıyı fakat uygunluk belgesi ile düzeltildi.Sıkıntılı bi durum degil aslında ama dikkat edilmesi gerekli denildigi gibi .
Birde şöyle düşünün ek gelir kapısı araç basına 60 tlugraş zaman kaybi sinir stress ohoo bakalım yarın ola hayr ola
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)