User Tag List

Sayfa 1/10 123 ... SonSon
188 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: elektronik sigara

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

elektronik sigara

bir arkadaşım alıp deneyelim diye ısrar ediyor. 3 4 sene önce incelediğim ürünler vardı ama çok inandırıcı gelmediği için alıp denemedim bile. bu sabah biraz araştırayım dedim ve çok farklı eksi ürünlerle alakası olmayan fiyatları da 200 300 tl arası bir sürü ürün var. videoları falan izledim bildiğniz sigara gibi duman çıkıyor. bu sigaralardan alıp deneyen kullanan var mı acaba?

Ego-CE4 Elektronik Sigara Kullanım ve Tanıtımı - YouTube

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benımde bir abim kullanıyor sigara tiryakisiydi kendisi bununla gayet mutlu.Gördüğüm kadarıyla içinde az bir sıvı var sigara hissini veriyormuş kapalı alanlarda içebiliyormuşsun bunu havalanı falan dumanda hiç bir koku yok buhar çıkıp duruyor nargile gibi bir sistem.

Onamdar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bizim ofisten bi eleman aldı.
    Bi nikotinli birde nikotinsiz meyve aromalıları var kartuş gibi birşeyin içine koyuyosun içiyosun.
    Nargile gibi geldi bana nikotinsizi fena değil ama onunla sigara bırakılmaz.
    Bırakmak istiyorsan champix i öneririm 1 aydan fazla oldu tek sigara içmedim aklıma bile gelmiyor
    Everyday I ** çapuling...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende kapalı ortamda çalışıyorum sigara içmek dert olmaya başladı. hem azaltıp bırakmak gibi bir niyetim varken alıp denemek istiyorum. çıkan buhar sigara dumanı gibi gayet yoğun. acaba o içine koydukları sıvı nedir zararı varmıdır bilemedim.

Alıntı Doqan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benımde bir abim kullanıyor sigara tiryakisiydi kendisi bununla gayet mutlu.Gördüğüm kadarıyla içinde az bir sıvı var sigara hissini veriyormuş kapalı alanlarda içebiliyormuşsun bunu havalanı falan dumanda hiç bir koku yok buhar çıkıp duruyor nargile gibi bir sistem.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi benmde bi arkım bunun sayesınde bıraktı ama buna basladı hosuna gitti aromalıları var onlardan alıyo nargıle gibi iciyo tadı da bayagı hos koku da sindirmiyo insan üstüne
    içindeki kartus nikotin miktarınıda ayarlıyo kullanıcı ıstegıne gore az cok veya hıc nıkotınsız alabılıyosunuz
    duman olarakta sıgara kadar yogun ama nargıle dumanı gibi yumusak bi duman verıyo halka vs gıbı fantazıler sıgara kadar kolay degıl

220T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu cihazların bazılarının solunum yollarına fazlasıyla zararlı olduğuyla ilgili haber yapmışlardı.Bu hususu da araştırın isterseniz.
    Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ömer sigarayı bırakma zamanı geldi geçiyor. şu champix ilacını da kafama yattı. doktora danışıp başlayabilirim.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az önce bir video izledim ama ingilizce olduğu için bir şey anlamadım sanırım bu aletlerin karşılaştırmasını yapıp en iyisini arıyorlardı. anlayan birisine gönderdim bakalım nelerden bahsediyorlar zararları vs. nedir. ayrıca sigara kadar zararlı olabileceğini düşünmüyorum.

Alıntı 220T Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu cihazların bazılarının solunum yollarına fazlasıyla zararlı olduğuyla ilgili haber yapmışlardı.Bu hususu da araştırın isterseniz.

tarik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çalıştığım firma satıyordu, ben de keyfi olarak uzun süre kullandım, 3 yıl önce.

Hatta 1 koli dolusu kartuş vardı, 15 gün önce dolabı karıştırırken buldum, çöpe attım.
    İçimi keyifli diyebilirim, ofis ortamında içebiliyorsun, herkes sana bakıyor

AMA olay sende insanın kendisinde bitiyor. Kesin çözümü yok sigarayı bırakmanın. Doktor öleceksin içme diyecek anca öyle bırakırsın.

Başka olaylar da var mesela, Arkadaşım 15 gün önce 700 lira verdi bilmem ne şirketinden terapi aldı. 1 hafta sonra elinde paket vardı... vs.vs.

edit:
    özet : Hepsi boş

Conqueror - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bırakalı bir aydan fazla oldu. Sigara konusunda artık çok rahatım özlemek, sigarayla uğraşma isteği, marlboro nun kırmızı paketi gibi sıkıntıları aştım. Size önerim yapabiliyorsanız tek seferde bırakmak. Eğer spor yapıyorsanız çok işe yarıyor hiç olmazsa sigarayı bıraktım psikolojisi bile sizi daha performanslı hale getiriyor.

Tuncay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sigaradan daha zararlı bir ürün araştırın görüceksiniz
    .

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tür ürünler sadece kandırmaca gibi geliyor bana bırakmak istedikten sonra takviye birşeye ihtiyaç duymamak gerek bence tamamen kişin kendi istek ve arzusunu kısıtlaması gerekiyor...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

emre yeşil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben uzun zamandir kullaniyorum tam gecia yapmam mumkun olmasada yolculuklardaki sigara icimimi bayagi azaltti elimden geldigince tütün icmemeye çalışsamda can istiyor yani yemekten sonra falan

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bıraktım 4 ay içmedim durduk yere hiç canım çekmezken öylesine birtane yaktım akşam oldu cebimde yine sigara paketi var. özellikle bıraktıktan sonra okadar olumlu değişimler yaşadım ve etrafıma hep bunlardan bahsettim ki duyanlar bir daha asla sigara içmeyeceğimi düşünüyordu. onlar da bende yanıldım. bunu istememin sebebi kapalı ortamda çalışıyorum sigara içmeye çıkmak sorun olmaya başladı en azından bu sigara içmemi geciktirir beni oyalar azaltırsa da bırakması kolay olur diye düşünmüştüm. şu zararları konusunda detaylı araştırmak lazım demekki.

Sezgin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cok yakin bir sinif arkadasim hali hazirda kullaniyor. Eski sistemden cok farkliymis. Olay sadece sivi ile degil artik az bir miktarda aromali tutunleri vAr onlari koyuyorsunuz ve iciyorsunuz. Tutunlerin normal sigaradan tek farki nikotinsiz olmasiymis.

Eski sistemdeki sivi İcinize cektiginizde buhar gibi birsey ufletiyordu disariya, buda CİGERLERDE SULANMA sebebiydi. Sanirim yeni teknolojide bu durum ortadan kalkti.��

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonunda alabildim. öğlenden beri kullanıyorum gayet başarılı bir duman ve tat var. gerçek sigara çok yakın bir his veriyor. ama sanırım nikotin oranı yüksek likid aldım ki biraz kafa yapıyor. daha düşüm mg lık alıp denemek lazım yoksa kulaklarıma kadar ateş basıyor

tasooo
    Misafir
    Yorumlarını bekliyorum bende 1 aydır düşünüyorum.Kurtulmamız lazım bu illetten.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sigaralı mastürbasyon.. bırakmak istiyosanız şampix alın bırakın istemiyosanız devam..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kullandım, nerdeyse sigara kadar dumanı var, ayrıca nargile gibi aromaları bulunuyor.Belli bir yüzdede nikotin bulunuyor tüplerinde istersen 0 nikotinli sadece çilekli elma falan olabiliyor, şarja takıyosun sigarayı bıraktırabilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)