Merhaba arkadaşlar forumda bu işlerle uğraşanlar vardı diye hatırlıyorum, tavsiye edebileceğiniz sorunsuz firmalar var mıdır ?
Merhaba arkadaşlar forumda bu işlerle uğraşanlar vardı diye hatırlıyorum, tavsiye edebileceğiniz sorunsuz firmalar var mıdır ?
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
ben de bir çok işimde ve kendi sitemizde natro hostingi kullandım. çok memnunum. gerek sorunlara hızlı cevap üretmeleri olsun, gerek ticket çektiğinizde cevap verme süreleri olsun, gerek güvenliği ve fiyatı olsun gayet iyi.
Some cars are for boys and the others for real men only.
"M3 drivers have no friends."
şu anda sadecehosting kullanıyorum ama istanbulu öneririm natro da iyidir kullanmadım ama memnun olan çok insan duydum
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Bende kebirhost kullanmaktayım.Daha hiç sorun çıktığını görmedim tavsiye ederim
Barındırdığım sitem: www.omerkaba.com
It is not hocus pocus,it is all about focus.
natroya bakalım bi ozaman 2 yıldır sistemhosttaydım genel olarak iyiydi ama değişiklik iyidir![]()
Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır
Istedigin ozellikler neler ve hangi siteyi barindiricaksin bilgi verebilirsen yardimci olabilirim.
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ben uzun suredir
IHS Telekom - Domain Tescili, Windows Hosting, Linux Hosting, SSL Sertifikası
ile çalışıyorum
günlük mail vs için fiyat performans olarak çok memunum ayrıca teknik destek olarakda ilgililer
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
sadecehosting kullanıyorum, fiyatları biraz pahalı galiba ama memnunum
bende vpn li bir şey düşünüyorum.. ama bu sene olmaz seneye bende bu tip bir konu açabilirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)