User Tag List

Sayfa 2/16 İlkİlk 123412 ... SonSon
298 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Dolandırıcı İlker Dumlupınar (ilkerotti) ile alışveriş yaparken dikkatli olun.!

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben sadece iki tarafıda tanıdığım için ve yardımcı olduğum için adım geçiyor
    beni bu forumdan olsun ankara tayfası İstanbul tayfası olsun çoğu insan tanır benlik bi durum olsa aynı gün sorunu çözerim. benimle alışveriş yapan mal alan mal satan veya etrafımdaki herkes tanır bilir karakterimi ticaret anlayışımı..

ilker abinin dükkanda araba topladığım için kendiside telefon kullanmadığı için bana ulaşmasını söylemiş ahmete..

neyse ahmet bana ulaştı hesap no verdim para bana geldi ilker abiye vermedim enjektörü yollamasını bekledim 1 hafta filan beklettim parayı bunu ahmetede söyledim. kanka paran bende bi sıkıntı olursa söyle geri yollayım dedim.
    kendiside yazar facebook üzerinden yazıştığımız yazılarda duruyor.
    zaten ilker abide hemen istemedi parayı.

ilker abiyide her gördüğümde enjektörü göndermesini söyledim. sonra enjektör makattaymış ilker abi söyledi onuda ahmete soyledım.
    herşeyi iki tarafa söyledim.

makata ulaştık yine ben arabamdan dolayı orda olduğum için benim telefondan görüşmeler yapıldı mkt ben yollıcam dedı 1 hafta fılan gectı ses çıkmadı. enjektör bulunamadı.

sonra mkt enjektörün parasını ahmete yollasın dedi ilker abi; ahmetin hesap nosunu verdik. para fılan gelmedı. benım hesabıma gelen bir parada yok.

ahmetten para geldiği tarih yazılı parayı çekip ilker abiye verdiğim tarih yazılı.
    hesaptan 350 çektim + 25nakit vardı onu ilker abiye verdim..
    bu günün akşamıda ahmetle ilker abiyi kendi telefonumdan konuşturdum.
    ve enjektörün parasını gerı verılecegı konusunda anlaşıldı sanırım..

fotolarda o tarihten itibaren bu güne kadar hesabıma gelen giden paralda gözüküyor..

bundan 10 gün filan öncede ahmeti arayıp tekrar sordum kanka ne yaptınız hallettiniz mi sorunu diye.. yok dedi bende inşallah çözülür dedim.

Ahmet mağdur oldu ilker abininde dükkandakı işlerden ve kayinçosununda eşinin rahatsızlığından dolayı bu duruma gelmiş olay.

ben elimden geldiğince iki tarafada yardımcı olmaya çalıştım ama benlik bişey yok ortada. bunu samimi olduğum arkadaşlarımda biliyor. gerekirse onlarda yazar.

sonuçta mal başkasının para başkasının
    geçmiş olsun tekrar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilker allah seni bildigi gibi yapsin bu şekilde aciklama yap hop kendini temize cikart

Ulan parcalari sana verdim hani param 1200 lira dedigin cometic contanin parasi anca eder gerisi nerde piston kol yay sapka subaplar ana kol yatak vs nerde bunlar allah gördü

Yok hastane isi yok telefon kirildi gec bu ayaklari hakkinda konu acilinca 1 aydır misafir girdiğin siteye nasil haberin olduda girdin

Seni allaha havale ettim kafana göre takıl

Milleti Tokatlı sonra kac git yikama actin demircinin bile parasini vermeden kac git

Tabi senlik ne olabilirki artik sabriye parcalari vermedin isine geldi sabride ben parcalarimi almadım dedi para vermem dedi olan size güvenip senet sepetsiz parca veren bana oldu

Banada iyi oldu 8000 kaybettim ömrümün en büyük dersi oldu

Haaa suda var 8000 bana oyle bir geri donecekki anlayamicaksin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Stlegal cem abiyi bile takotladin ulan okadar parca takmis adam yardim edecem derken ona bile sapladin

AhmetDncr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Orhanın söyledikleri harfi harfine doğru, o da arada kaldı bende arada kaldım..Usta benden parayı istiyor, gelmiyorsa sen vericeksin diyor..

Alıntı ilkerotti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ahmet hastane işimizin olduğunu herkes biliyor o işlerle ilgilenmek için ben dükkanımı bırakmak zorunda kaldım.
    telefonum kırıldı o ara hattımı da kaybettim o yuzden kimseye ulaşamıyorum senin paranın orhanın hesabında olması gerekiyor MKT parayı orhanın hesabına yatırdığını soyledi bana orhan hesaplarını kontrol edip teyid etsin. haklısın sana karşı çok mahcup oldum sonuna kadar haksızım bu konuda orhan baksın hesabına yoksa yarın sabah senin hesabına paranı yatırıp makbuzunu koyucam foruma.

mustafa arpacı sana gelince senin onayın olmadan ben senin parcalarını kimseye vermedim. sana borcum olan 1200 tl yi aldığını umuyorum (şeref karacadan arkasından ana avrat küfür edip sonra benimle konsurken arkasına sığındığın şeref karacadan nede olsa sana göre herkes ... çocugu) bana dedinki 1200 borcun var seref abide kabul etti ödedi sana borcumu.

ahmet dediğim gibi eğer paran orhanın hesabına yatmamış sa yarın öğleden sonraya kadar müsade rica ediyorum senden. mağdur ettiğim için çok özür dilerim.
    yarın öğleye kadar neyin ne olduğu belli olacak o zaman..hesap numaram konunun ilk sayfasında ilk mesajda orhana attığım mesajların resimlerinde var, bekliyor olacağım..

yukarıda gördüğümüz gibi orhanın hesabında yok para..

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mevzuyu okuduğum kadarı ile benlik kısmından bahsedecem Ilker ve Mustafa'dan aylar önce 12.000 tl degerinde malzeme aldım tek kalemde.ilker bana enjektorleri de verdi satarsan satarsın dedi.sonra bu olay için aradı beni sattık gönder dedi tamam dedim ama bulamadım parayı.ilkerde bana adamlardan para aldık bakacak dedi.bende madem bizde kayboldu parasını gönderim kanka 300-350 bişeyler dedim tamam dedi.orhanin hesabına yatıracaksın Orhan başka hesap No verdi Konya'dan birilerinindi sanırım.oyle olunca 1 hafta sonra ben hesabın birine 250 Eft yaptım arkadaşımın hesabından.sonra bende unuttum zaten bu olayı.sonucta parayı ben almamıştım adamlardan.malzemede benim malzemem degildi emaneti zaten.sonra uzun bir süre bende illere ulasamadim.saglik sorunları vardı biliyordum.aolayin buralara gelmesine şok oldum.ben o konu halledildi falan sanıyordum melerden mevzu çok farklı yerlerdeymis.0530-228-85-seksenbes numaradan aratmısin beni kardeşim konuşalım durumu.benlik birşey yok ama bir sekilde hallederiz.bende numaran yok o yuzden

Mikrop_Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mevzuyu okuduğum kadarı ile benlik kısmından bahsedecem Ilker ve Mustafa'dan aylar önce 12.000 tl degerinde malzeme aldım tek kalemde.ilker bana enjektorleri de verdi satarsan satarsın dedi.sonra bu olay için aradı beni sattık gönder dedi tamam dedim ama bulamadım parayı.ilkerde bana adamlardan para aldık bakacak dedi.bende madem bizde kayboldu parasını gönderim kanka 300-350 bişeyler dedim tamam dedi.orhanin hesabına yatıracaksın Orhan başka hesap No verdi Konya'dan birilerinindi sanırım.oyle olunca 1 hafta sonra ben hesabın birine 250 Eft yaptım arkadaşımın hesabından.sonra bende unuttum zaten bu olayı.sonucta parayı ben almamıştım adamlardan.malzemede benim malzemem degildi emaneti zaten.sonra uzun bir süre bende illere ulasamadim.saglik sorunları vardı biliyordum.aolayin buralara gelmesine şok oldum.ben o konu halledildi falan sanıyordum melerden mevzu çok farklı yerlerdeymis.0530-228-85-seksenbes numaradan aratmısin beni kardeşim konuşalım durumu.benlik birşey yok ama bir sekilde hallederiz.bende numaran yok o yuzden
    sana verdiğim hesap no ahmet'indi zaten. ahmetten gelen mesajı direk copy paste yaptım sana 2 kez
    ama yatırdıysan bile eksik yatırmışsın neyse orası beni ilgilendirmezde.
    belki yanlış hesaba yatırmışsın dekont varmı? belge vs

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MKT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben enjektörlerin sizde olduğunu bile bilmiyordum, parayı orhana gönderdikten sonra söyledi bana ilker abi enjektörlerin sizde olduğunu, daha sonra sizin enjektörleri bulamadığınızı söyledi, ama parayı sizin göndereceğinizi söylemediler bana..

ben ilker abiye ulaştığımda hep bugun göndericem 15 dk sonra hesabında para gibisinden yalanlarla oyalamış beni anlaşılan..daha sonra zaten hiç ulaşamadım bile, sürekli ilker abinin kayınbiraderini aradığımda ilker yok burda değil dedi, sonra beni telefonda tehdit etti, az önce beni aradığınızda anlattım mevzuyu size.. sizlik bi durum yok ben o parayı ilker abiye gönderdim, bana bugune kadar bir kuruş bile gelmedi, parayıda bana o göndericek ya da orhana göndertecek..

yukarıda ilker abi kendisi yazmış sana para gelmediyse ben göndericem diye, yarın öğleye kadar alıcaksın paranı diye.. yarın öğleye kadar beklicem 375 lira para gelmezse eğer yukarıda da yazdığım gibi kimin ne olduğı çıkıcak ortaya zaten..

JenGoO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya yinemi bir ilker davası.. Hiç şaşırmadım.. Hiç uzatmayacam hakkımı helal etmiyorum, işi gücü demogoji yapmak sağdan soldan parça alıp parasını vermemek alakasız bahanelerle sallamak. Ne diyim Allah yardımcın olsun kardeşim. Bir tek sen değilsin. Bu sitede kesinlikle satış yasaklı olması gereken bir üye!!!!
    US Performance

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende Yazmak isterdim ama değmez.... Hakkım olan her kuruş Burnundan Gelsin..
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

kerem_euk34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ilker abiden gerekli aciklamayi bkliyorum hala inanamiorm bn arabami toplarken bu kadar bna yardimci olan biri nasi yapar bunlari ???
    Arif Gökdemir(R-Turbo)

***Vol'um project EK B16 (EK4 ROL Vtec)*** R.I.P
    http://www.techturkey.com/forum/atmo...-rol-vtec.html

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende Yazmak isterdim ama değmez.... Hakkım olan her kuruş coluğundan cocuğundan cıksın....

Çocuğunun bir suçu yok ki, bir kişi sizi dolandırdıysa o kişiden çıksın, masum bi çocuğa başkasının suçunu yüklememek gerek.
    Instagram: mutusgarage

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    öyle kalıplaştığı için yazdım ... Düzelttim ne kadar sinirliysemmm düşünmeden direk öyle cıktı ağzımdan sen düşün NEyse niyetim anlaşılmıştır HAKKIMI HELAL ETMİYCEM
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en guzelı boyle konularda al gulum ver gulum urun uzakta ıse tanıdına aldırıcaksın tıcarette ınsanın adı cıkar 9 a ınmez 8 e bu ısler boyle allah yardımcınız olsun ....
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne cok tokatçı varmış forumda haberimiz yokmuş.demek ki dikkat etmek lazım.
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilkerotti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ...

orhan baksın hesabına yoksa yarın sabah senin hesabına paranı yatırıp makbuzunu koyucam foruma.

...
    Gördüğünüz gibi arkadaşlar iki gün önce kendisi girip yazmıştı foruma, yatırıcam paranı pazar günü öğleden sonra diye, ama hala hareket yok.. Bu kadar adamın önünde nasıl rahatlıkla yalan konuşabildiğini görüyorsunuz..

smtkrglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    böyle olaylar formdaki muhabbete gölge düşürüyor kimsenin birbirine olan güveni kalmıyor böyle çürük şahsiyetleri ayıklamak gerek...
    DRJANT

Z20LET - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mustafa(arp) borcuna inanılmaz sadik biridir. o niyette olan birininde başkasına çamur atabileceğini sanmıyorum. Umarım problemler düzelir. çünkü dolandırıcı sıfatiyla gezmek ilkere yakışmaz.
    Vmax Performance
    Ümit H. Doğan

AşkınS. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi çoluğa çocuğa beddua etmeyin gözünüzü seveyim..hala hesaba para yatmamışsa harbiden ilginç,

Turboğuz54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Muharrem C.80 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    okumadım ancak zamanlaman çok yanlış. vakti değil.
    adam dolandırılmış neyin vakti değil tamam cok yüklü bi miktar değilde napalım herşeyi bırakıp diğer konuyamı yönelicez sacmalamışsınız
    SAPANCA AUTO CLUB

CRM PERFORMANCE

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)