yatak saran aracımı yaptırmaya karar verdim ve motoru açtık grank 0.25 taşlama gerektiriyormuş grankı değişiyoruz piston olarak m52 düşünüyoruz artıları eksileri ne olur ve neye dikkat etmeliyiz
yatak saran aracımı yaptırmaya karar verdim ve motoru açtık grank 0.25 taşlama gerektiriyormuş grankı değişiyoruz piston olarak m52 düşünüyoruz artıları eksileri ne olur ve neye dikkat etmeliyiz
Eğer aracı satmayı planlıyosanız takın yok ben uzun yıllar daha binicem gazlayarak gezicem dersen hiç heyecan aramaya gerek yok m52 takıpta uzun yıllar gazlayarak gezeni ben görmedim eninde sonunda biyerden kırılıyo
hee artısı yokmu dersen tabiki 70cc civarında hacim artışı sağlar gayet güzeldir ama bence 500 tl verip m50 almaktansa 1000 tl wiseco almak daha mantıklı
m52 sıkıntılı dediği gibi 10 kişi takıyosa yarısından fazlası sıkıntı yaşamıştır sürekli tartışılyo uzun vadeli değil
Wiseco veya wössner icin maddiyat suanda elvermiyor malesef suan icin iki secenegim var koneks yerli piston veya m52 piston bunlardan bitanesini secmek zorundayim
en sorunsuz şekilde uyacak olan 307 pistonudur diyebilirmiyiz ozaman ?
performansından dolayı benim gönlüm hep m52 kayıyor aslında![]()
Hiç maceraya girme aracını 3günde bitireceğine 5 günde bitir, git wössner wiseco filan al derim.
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Tufan kardeşim 307 piston ile sorun yaşamazsın tak bak keyfine. aklına takılan birşey olursa numaram vardı sende.
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Bu konu daha once de tartisilmisti.
http://www.techturkey.com/forum/atmo...ye-yardim.html
Ben xs da kullanıyorum suan benim arabam 8v olusundanmi bilmiyorum ama sıkıntı yok banada cok krarsın diyen oldu biz yinede taktık 12.1 sıkıştırmayla yuruyoz genelde segman kanalı kırıyor diyr duydun.
CRM Style
çok kararsız kaldık bu konuda 307 pistonu için kimileri sübap yakalar o sıkıntılı diyor m52 al tak kimileride m52 çabuk kırar 307 tak sıkıntı oldu bu mevzu kapak açık bekliyoruz forget e şuan için imkanlar el vermiyor offfff.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)