User Tag List

Sayfa 1/7 123 ... SonSon
129 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: <<ATATÜRK>> Biz Zaten Biliyorduk, Kabullenemeyenlere de Gelsin

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

<<ATATÜRK>> Biz Zaten Biliyorduk, Kabullenemeyenlere de Gelsin

Bu yazıyı okuyunca Atamla ilgili her yazıda duygulandığım gibi tekrar duygulandım ve siz Atatürk dostu forumdaşlarımlada paylaşmak istedim.

337 lider arasından en yüksek puanı alan tek lider ATAMIZ ve 20nci yüzyılın en büyük lideri bir kere daha ATATÜRK seçildi.

Biz zaten biliyorduk, Kabullenemeyenlere de gelsin!

Kaynağından okumak isteyenlere

Link: Serdar Turgut - Tüm liderlerin en büyüğü Atatürk - HABERTüRK
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

setnogrom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Müslümanlık-İslam dışında değerlendirdiğim zaman Dünya üzerinde böyle bir lider daha gelmez ki zaten araştırma yapılmasına bile lüzum yok bahsi geçen liderlerin Atatürk hakkındaki yorumları dahi herşeyi gösteriyor.
    Böyle bir lidere sahip olupta onu tanımayan tek millet bizizdir!
    Paylaşım için teşekkürler.

xx
    Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02

www.setnogrom.com

naci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 Temmuz 1993 unutma / unutturma

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Atatürk'e tek kızgınlıgım bize erken veda etmesi. Yaptıkları, yazdıkları ve söyledikleriyle şuan bile bize çok güzel ders vericek nitelikte. Bir daha onun gibi birisini beklemek saflıktan başka bişi degil. Çok özel bir insandı, bir kez olsun canlı gözle görmek isterdim.
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

ilovedrifting - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı setnogrom Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Müslümanlık-İslam dışında değerlendirdiğim zaman Dünya üzerinde böyle bir lider daha gelmez ki zaten araştırma yapılmasına bile lüzum yok bahsi geçen liderlerin Atatürk hakkındaki yorumları dahi herşeyi gösteriyor.
    Böyle bir lidere sahip olupta onu tanımayan tek millet bizizdir!

xx
    90 yıl önceki lideri ata sayıp öncesini tanımayan tek millet de biziz malesef.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ilovedrifting Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açık konuşursan sevinirim? Atatürkü gerçekten tanıyan herkes şanlı fatih sultan mehmet gibi büyük bir sultanıda tanır, memleketi ingilizlere italyanlara fransızlara peşkeş çekip insanlarımıza tecavüzlere sebep olan karaktersiz padişahlarıda tanır.

Atatürkü gerçekten seven tanıyan herkes tarihi iyi okumuştur. gelip burda ataya dil uzatacak kadar cesaretin varsa sağ üst köşedeki çıkış yap butonuna tıklayıp birdaha buraya girmeme cesaretinde olmalı!

he bunu yapamıyorsan, ve Açıldığından beri Atatürkün gençliğe hitabesi sabit konu olan bir forumda takılıyorsanda bunun adı ...........
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

yns_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    açık konuşursan sevinirim? Atatürkü gerçekten tanıyan herkes şanlı fatih sultan mehmet gibi büyük bir sultanıda tanır, memleketi ingilizlere italyanlara fransızlara peşkeş çekip insanlarımıza tecavüzlere sebep olan karaktersiz padişahlarıda tanır.

Atatürkü gerçekten seven tanıyan herkes tarihi iyi okumuştur. gelip burda ataya dil uzatacak kadar cesaretin varsa sağ üst köşedeki çıkış yap butonuna tıklayıp birdaha buraya girmeme cesaretinde olmalı!

he bunu yapamıyorsan, ve Açıldığından beri Atatürkün gençliğe hitabesi sabit konu olan bir forumda takılıyorsanda bunun adı ...........
    bunun üzerinede daha yorum bile yapılmaz...
    Powered By Suki CRM Performance

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Siz busunuz işte. Sizin gibi düşünmeyenlere tahammülünüz yok. Herkes aynı düşünceye sahip olacak diye birşey yok. Kimsenin kimseye birşey dayatmaya hakkı yok. Ki 90 senedir bu yapılıyor. Ben onu kendime ata saymıyorum. Bana atan kim desen Fatih derim. Sen buna bile dil uzatmak diyebiliyorsun.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Bu kurduğun cümleyi Atatürkçüler kurmuyor.. Atatürk düşmanları kuruyor...

Ben hiçbir Atatürkçünün ağzından duymadım ki Fatih Sultan Mehmet'e, Yavuz Sultan Selim'e kötü laf etsin.. Ama Atatürk'ü sevmeyen, Atatürk'ü itibarsızlaştırmak isteyen, Atatürk'çülere "gıcık" kapan Atatürk ve Atatürkçü düşmanları "90 seneden öncesini tanımıyorlar" diye iftira atıyorlar.. Tıpkı senin yaptığın gibi...

En basiti bu konuda bile, yani "20. Yüzyılın liderleri değerlendirmesinde" bile Atatürk'ü itibarsızlaştırmak, tabir-i caizse laf çakmak için bu cümleyi kuruyorsan Atatürk düşmanlarındansın ya da onlardan zerre farkın yok demektir..

Ayrıca aynı ve/veya benzeri Atatürk düşmanları Atatürk'ü Hz: Muhammed Efendimizin ikamesi gibi gösterip, Atatürkçülerin Atatürk'e taptığını, Atatürk'ü bir din olarak gördüğü iftirasını da zevkle atıyorlar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Siz busunuz işte. Sizin gibi düşünmeyenlere tahammülünüz yok. Herkes aynı düşünceye sahip olacak diye birşey yok. Kimsenin kimseye birşey dayatmaya hakkı yok. Ki 90 senedir bu yapılıyor. Ben onu kendime ata saymıyorum. Bana atan kim desen Fatih derim. Sen buna bile dil uzatmak diyebiliyorsun.
    sana atan kim diyen olmadı. fikrinde sorulmadı. sen yaşadığın ülkenin kurucusunu atan olarak saymıyorsan gayet susabilir. gidip tayyoşlar forumunda fikirlerini belirtebilirsin burda değil!

bu forumda bütün yöneticilerde fırsatı denk geldikçe söylediler. burası özel mülk. atatürke dil uzatacak insanlar aramızda olmasalar daha mutlu oluruz dediler.

bu yüzsüzlük değil mi şimdi?

biz fatih sultan mehmete hiç dil uzattık mı (yani senin atana?) aksine hep övdük.

ama sen direk küçümsüyor ata saydığınız filan diyorsun. git burdan. senin ata saydığını ceddimiz saydık. ama kafan almıyor bunları çünkü beynin yıkanık. eğitim eksik.

TechTurkey Evrenoz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    119 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kendi kutsalına saygı gösterilmesini istiyorsan, başkasının kutsalına da saygı göstereceksin. Kim burda Fatih Sultan Mehmet'e kötü laf etmiş, kim tanımıyoruz demiş?

Kimse bunları dememişken sen "tanımıyorum" diyorsan, sonra da "siz busunuz" diyorsun. Saygı bekliyorsan, adam olcaksın saygı göstereceksin.

Ayrıca konunun Fatih Sultan Mehmet'le ne alakası var? 20. Yüzyılda mı yaşadı Fatih de buraya dahil ediyorsun? Karın ağrın varsa, konuyu karıştırma. Gaviscon iç, geçer.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana atan kim diyen olmadı. fikrinde sorulmadı. sen yaşadığın ülkenin kurucusunu atan olarak saymıyorsan gayet susabilir. gidip tayyoşlar forumunda fikirlerini belirtebilirsin burda değil!

bu forumda bütün yöneticilerde fırsatı denk geldikçe söylediler. burası özel mülk. atatürke dil uzatacak insanlar aramızda olmasalar daha mutlu oluruz dediler.

bu yüzsüzlük değil mi şimdi?

biz fatih sultan mehmete hiç dil uzattık mı (yani senin atana?) aksine hep övdük.

ama sen direk küçümsüyor ata saydığınız filan diyorsun. git burdan. senin ata saydığını ceddimiz saydık. ama kafan almıyor bunları çünkü beynin yıkanık. eğitim eksik.
    Sana gülüyorum sadece. Bir ülküde bir lideri sevmek zorundaysan bu diktatörlüktür. Ben buna karşıyım.

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana gülüyorum sadece. Bir ülküde bir lideri sevmek zorundaysan bu diktatörlüktür. Ben buna karşıyım.
    .
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana gülüyorum sadece. Bir ülküde bir lideri sevmek zorundaysan bu diktatörlüktür. Ben buna karşıyım.
    sana sevmek zorundasın demedik. kafan mı basmıyor? geri zekalı takliti mi yapıyorsun halâ?

ulan gelip bizim liderimizi küçümsüyorsun? sana diyoruz ki sevmek zorunda değilsin. ama yazmak zorundada değilsin.

madem sevmiyorsun? neden o zaman Atatürk çülerin forumunda takılıyorsun diye sormazlar mı adama?

bu yüzsüzlük değil midir? istenmediğin yerde durmak karaktersizlik değilmidir?

biz hiç atatürkü sevmeyenlerin forumlarında takıldık mı? Atatürkü sevmeyenlerinde kurdukları oto forumları var. örneğin RCT orda takıl?

bunun gibi bir sürü örnek var. biz FATİH SULTAN MEHMET i küçümsemiyorsak sende bizi ATAMIZI küçümseyemezsin. haddini bil. yüzsüzlük etme. çıkışa tıkla.

bkaraca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Paylaşım için teşekkürler. ATA'M izindeyiz !

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    GökhanRs sakin ol abi Gereksiz yere birbirinizi kırıyorsunuz. Tartıştığınız şey zaten tam olarak ta bizi sürüklemeye çalıştıkları kaos ortamı.

Şimdi o arkadaş demiş ki ( Ben öyle anladım) Atatürkçü adam Atatürkten önceki tarihimizi yok sayar. Bunu kim söylemiş ki ? Hangi Atatürkçü , onu boşverin kim yazılmış tarihi ve geçmişi yok sayabilir ? Ben ülkesini Atatürk'ü seven biri olarak iyisiyle kötüsüyle her türlü geçmişimden gurur duyuyorum, bundan utanan sıkılan ya da kızan olursada hiç bi tarafım duymaz. Bu yüzden bu düşüncene katılmıyorum, her kesimin aşırı fanatikleri var ama bunlar yüzünden bunu tüm o kesime mal edemezsin.

Zaten bu kutuplaştırma olayını adam yazısında da vurgulamış, '' Atatürk'ün düşünce yapısı ile dinselleşen kafalar arasında kesişen bir nokta bulunabilirdi'' demiş ki Atatürk'ün icraatlerini , düşüncelerini , yaptıklarını biraz bilen bir insan bunun kesinlikle mümkün olduğunu bilir. Ama tabii bunu istemeyen çok, bunu yapsaydık mükemmel bir millet olurduk, nasıl bizi birbirimize düşüreceklerdi ?

Ama şu an bize dayatılan Osmanlı seven Atatürkçü olmaz , niye olmuyor muş biri bana bunu açıklasın sonra tartışalım. Açıklaması yok çünkü tamamen bu ülkeyi bölmek isteyenlerin çıkardığı yapay zıt kutuplardan sadece bir tanesi.

Arkadaş yukarıda çok güzel söylemiş çok erken gitti (bana göre yaşatmadılar) keşke en azından 10 yıl daha yaşasaydı bizim neslimize çok daha fazla öğüt nasihat bırakırdı, bugün tartışığımız birbirimizi yediğimiz ideolojik fikirlerin açıklamasını yapar belkide son 30 senede birbirimizi kestiğimiz kırıp geçirdiğimiz kavgaların hiçbiri yaşanmamış olurdu.
    [I]
    CORVETTE C7 Z51 STINGRAY
    BMW X3 SDRIVE

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sana sevmek zorundasın demedik. kafan mı basmıyor? geri zekalı takliti mi yapıyorsun halâ?

ulan gelip bizim liderimizi küçümsüyorsun? sana diyoruz ki sevmek zorunda değilsin. ama yazmak zorundada değilsin.

madem sevmiyorsun? neden o zaman Atatürk çülerin forumunda takılıyorsun diye sormazlar mı adama?

bu yüzsüzlük değil midir? istenmediğin yerde durmak karaktersizlik değilmidir?

biz hiç atatürkü sevmeyenlerin forumlarında takıldık mı? Atatürkü sevmeyenlerinde kurdukları oto forumları var. örneğin RCT orda takıl?

bunun gibi bir sürü örnek var. biz FATİH SULTAN MEHMET i küçümsemiyorsak sende bizi ATAMIZI küçümseyemezsin. haddini bil. yüzsüzlük etme. çıkışa tıkla.
    Ulan adi herif. Ben ne senin atanı küçümsedim nede hakaret ettim. Ama sen bana hakaret ediyorsun. Sen sevmek zorunda değilsin diyorsun bunu 90 yıldır T.C yapıyor. Ve şu an senin yaptığında aynı şey. Ata saymıyorum dedim demediğini bırakmadın.
    2 ağaç için meydanlara dökülüp devletin milletin malına zarar veren zihniyet işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    GökhanRs sakin ol abi Gereksiz yere birbirinizi kırıyorsunuz. Tartıştığınız şey zaten tam olarak ta bizi sürüklemeye çalıştıkları kaos ortamı.

Şimdi o arkadaş demiş ki ( Ben öyle anladım) Atatürkçü adam Atatürkten önceki tarihimizi yok sayar. Bunu kim söylemiş ki ? Hangi Atatürkçü , onu boşverin kim yazılmış tarihi ve geçmişi yok sayabilir ? Ben ülkesini Atatürk'ü seven biri olarak iyisiyle kötüsüyle her türlü geçmişimden gurur duyuyorum, bundan utanan sıkılan ya da kızan olursada hiç bi tarafım duymaz. Bu yüzden bu düşüncene katılmıyorum, her kesimin aşırı fanatikleri var ama bunlar yüzünden bunu tüm o kesime mal edemezsin.

Ama şu an bize dayatılan Osmanlı seven Atatürkçü olmaz , niye olmuyor muş biri bana bunu açıklasın sonra tartışalım. Açıklaması yok çünkü tamamen bu ülkeyi bölmek isteyenlerin çıkardığı yapay zıt kutuplardan sadece bir tanesi.

Arkadaş yukarıda çok güzel söylemiş çok erken gitti (bana göre yaşatmadılar) keşke en azından 10 yıl daha yaşasaydı bizim neslimize çok daha fazla öğüt nasihat bırakırdı, bugün tartışığımız birbirimizi yediğimiz ideolojik fikirlerin açıklamasını yapar belkide son 30 senede birbirimizi kestiğimiz kırıp geçirdiğimiz kavgaların hiçbiri yaşanmamış olurdu.
    aslında anlamak istemedikleri örneğin ben. tek ideolojim bu ülkenin özgür zengin ve modern bir ülke olmasıdır.

ancak bu 3 kelimeyi atatürkü sevemeyen arkadaşlar yanlış anlıyor. gavur istediği gibi görüyorlar.

Halbuki ÖZGÜRLÜK ne demektir? din dil ırk ayırt edilmeden herkesin istediği gibi yaşayabilmesidir. Gezip tozmada eğlenmede sınır olmadığı gibi, Dini yaşamakta kapanmakta ibadette de sınır olmamasıdır.

dayatıyor diyenler aslında sadece kendi fikirlerini dayatıyorlar. istiyorlarki herkes aşırı muhafazakar olsun. ancak bunu göremiyorlar. benim görüşüme saygı duy diyen adamın atam dediği kişi sevmeyen 1 tane atatürkçü yok iken. sadece kafası fatih sultan mehmete kilit olan bu arkadaş atatürkü sevmediğini söyleyebiliyor.

halbuki ikisi birbirinden çok farklı insanlar ikiside bizim için mükemmel olan insanlar. ama yok onlara göre sadece onların onayladıkları mükemmeldir. Tüm dünyanın en iyi Lider dediği kişi onlara göre nasıl kötü oluyor hani nasıl açıklayabiliyorlar anlayamıyorum. açıklamada yapamıyorlar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ulan adi herif. Ben ne senin atanı küçümsedim nede hakaret ettim. Ama sen bana hakaret ediyorsun. Sen sevmek zorunda değilsin diyorsun bunu 90 yıldır T.C yapıyor. Ve şu an senin yaptığında aynı şey. Ata saymıyorum dedim demediğini bırakmadın.
    2 ağaç için meydanlara dökülüp devletin milletin malına zarar veren zihniyet işte.
    demek zorunda mısın onu anlayamıyorum? niye böyle birşey yazmak zorundasın? kafana silah mı dayıyor senin tayyoşun? bunu yazmassan para kazandırtmam mı diyor sanada gelip burda böyle hadsizleşebiliyorsun?

senin anan benim anam değildir. ancak sen annenle ilgili güzel bir yazı yazıp paylaşsan ben gelip senin ana saydığını ben ana saymıyorum dermiyim? böyle bir yazı yazma gereği neden duyayım?

batıyormu size rahat duramıyorsunuz? diğer sorumada cevap vermedin? atatürkü sevmeyip atatürkçülerin forumunda takılmanı da açıklayamazsın.

(kimin adi herif olduğunuda herkes görüyor emin ol ki)

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)