Ben artık sıkıldım, Atatürk Atatürk Atatürk... Sen kim oluyorsunda onu eleştirebiliyorsun? Bir kere anılan ada, ünvana, soyada bakarak insanların saygı duyarak sevgi sevmek zorunda değiller sevmesinlerde, ama saymak zorundalar. Hayır madem okadar özeniyorlar doğuya-batıya gidebilirler, sakıncası yok.. Bu vatanı kurtaran ecdatlarımızın önderine hayır dinsiz olsa bile saygı duymak gerekiyor. Adam çıkıp diyorki ayyaş, geçen akşam çıkmış Ezanı Türkçe okutuyorlardı gibisinden bir konuşma yaptı. Ulan O ve Silah Arkadaşları, Dedelerimiz olmasaydı kimbilir kimin elinde neyin kuklası olucaktın ki olmayada gidiyoruz. ben bile bunu akıl edebilirken sen bu ülkenin başkanısın, söylenecek lafmı bu ? Senin elindeyken ülke bak adı Türk yazan herşey ya yurtdışının elinde yada yurtdışına kiralanmış halde. Ayıp ayıp. Sana onca ekmeği sağlayan, karnın tok sırtın pek yatmanı sağlayan kişiye sen nasıl böyle akılsızca düşünmeden cümleler sarfedebiliyorsun. O yüzden diyorumki sevmesinler, Ata'm bize kalsın. Bunların sevigisi kirletmekten karalamaktan başka bişey yapmaz... Varsın onların istediği olsun. Benim düşüncemi kimse değiştiremez.
Ben Peygamberim'in yolunda Atam'ın izindeyim. Adamlar dinden kitaptan bahsediyor, sonra diyorki İlahmı o ölmüş gitmiş, Hayır arkadaş sen böyle birşeyi dile getirerek zaten Kitabımız'da yazan şeyi karalıyorsun, o peygambermi diyorlar? Bizim Peygamberimiz(s.a.v) belli, Allah'ın en sevgili kulu, elçisi. Sen onla nasıl karıştırarak kıyaslamayı yaparak bu gaflete düşüyorsun. O yüzden paragrafımın başında dediğim gibi okadar cümleyle öz ve net düşünüyorum...
İçimi kustum özür dilerim. Ama yegane hissettiklerim, düşündüklerim bunlar. Cümlelere döktümde noldu? bilmiyorum ama sanırım rahatlattı