User Tag List

Sayfa 1/8 123 ... SonSon
137 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Vucutcular, Vucut yapmak isteyenler için kişisel

TechTurkey Caesar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Vucutcular, Vucut yapmak isteyenler için kişisel

Evet arkadaşlar evlendikten sonra çok kilo aldım. Kendime dur diyemedim. Birde bilgisayar başından çok kalkmayınca sonuçları acayip derecede kötü oldu.

Mart ayının başına kadar tam tamına 114 KG ye ulaştım. Bu kötü gidişata dur demenin zamanı gelmişti.

Eminim aranızda benim gibi durumundan memnun olmayan bir çok arkadaş vardır. Bu yüzden bu konuyu buraya açıyorum ve onlarada bir nebze olsa yardımcı olmak için elimden geleni yapacağım.

Gelelim mart ayının başına. Hemen bir fotoğraf ile durumu sergileyelim.

Göbek 1 metre dışarda surat desen yağ tenekesi gibi. Yanaklar 5 kg gıdı almış başını gitmiş. Aynada kendimi ne kadar yok lan ben iyiyim şeklinde görmüş olsamda. Çekilen fotolarda acı gerçek ortadaydı.

Her zaman evli barklı adamım napacam zayıf olacamda ben böyle çok iyiyim şeklinde kendimi kandırıyordum. Ne kadar zararlı besin varsa en önce ben oturuyordum yemek sofrasına.

Daha sonraları bu halden içten içe acayip mutsuz olmaya başladım. Çünkü uzun süre görmeyip son zamanlarda beni gören insanlar sana ne olmuş tepkileri vermeye başlamışlardı.

Arada can boğazdan gelir tosunum şeklinde taşak geçende oluyordu tabii.

Neyse gelelim olaya. İlk olarak bu gidişata dur deyip bir şekilde başlamalıydım. Daha önceki denemelerim başarısızlıkla sonuçlandığı için bu sefer beni sıkı sıkı bu işe bağlayacak bir olay gerekiyordu.

Acilen bir karar aldım göbek ve bel bölgesindeki aşırı yüklülüğü azaltmak için liposuction yaptırmaya karar verdim. Hemen iyi bir doktor buldum kendisiyle anlaştım. vaz geçmemek için parayı bile nakit ödedim. Pahalı bir olay ama o kadar para verdim bari devamını getireyim şeklinde düşüneceğiniz için sizi bu işe bağlıyor.

Göbek ve bel bölgesinden toplamda 2.5 KG yağ aldırdım. Alındığı yağ kadar vucut suda kaybettiği için toplamda 5 KG kaybettim. Ama 20 gün boyuca inanılmaz acılar çektim. Deydimi bilmiyorum ama azim varsa buna gerek yok. Şuandaki azmim o an olsaydı kesinlikle yaptırmazdım. 6 ay daha fazla uğraşırdım yani.

Ameliyattan 20 gün sonra ayaklanmaya başladığımda tartıya çıktım ve 109 kg olduğumu gördüm. Tabii diyette yapiyordum.

25. gün spora başlamaya karar verdim zorda olsa yürüyüş yaptım. Acılarımın geçmesi 30 günü buldu artık herşey o an başlayacaktı.

30 günün sonunda tam tamına 107.5 KG idim.

Hemen güzel bir diyet listesi hazırladım.

Sabah: gayet güzel ama ekmeksiz bir kahvaltı.

Öğlen: Parmesanlı salata

Akşam: Tavuklu salata.

1.5 ay boyunca bu diyeti yaptım. Hergün en az 3 lt su içtim ve gün aşırı spora gittim.

Toplam geçen 2.5 ayın sonunda tartı 97KG göstermeye başladı

Haziran başında tamamen kuruma diyeti yapmaya karar verdim. Bu diyette protein ağırlık olacak karbonhidrat alınması gerektiği kadar yağ ve şeker hiç olmayacaktı.

Yaptıklarımı aynen yazıyorum:

Diyet listem:
    Sabah (09:00 ile 10:00 arası)
    1. 4 yumurta beyazı (Çiğ)
    2. 1 yumurta beyazı + sarısı (Çiğ)
    3. 100GR Yulaf ezmesi
    4. 1 ölçü protein tozu
    5. 1 adet muz
    6. Light süt
    6 maddeyi mikser ile karıştırıp sabah kahvaltısı niyetine içiyorum.

Öğlen: (12:30 ile 13:30 arası)
    1. 50 Gr pirinç
    2. 250 Gr Bonfile, Tavuk, Hindi yada Somon
    3. 1 adet enginar
    4. Bolca yeşillik

50 Gr pirinç ile yağsız tuzsuz lapa pilav. Izraga et, tavuk, hindi yada balık. Yanında enginar ile bolca yeşillik.

Ara Öğün: (14:30 ile 15:30 arası)
    1. 1 adet Elma

Spor: (16:30)
    Spordan önce:
    1. 1 ölçek protein tozu + su

3 farklı çalışma şeklim var. Göğüs ağırlıklı, Omuz ağırlıklı, Kol ve bacak ağırlıklı.

Gün aşırı spora gidiyorum eğer spora gitmediğim gün ise evde bu saatte karın ve bel çalışmaları yapıyorum.

Spordan hemen sonra:
    1. 1 ölçek protein tozu + su

Akşam: (18:30 19:30)
    Bkz: Öğle yemeği aynısı

3 ay boyunca her haftanın 6 günü bu diyete devam edeceğim. Haftanın 1 günü kendime hediye verip yağ oranına dikkat edecek şekilde besleneceğim. Mesela pizza yiyebilirim yada hamburger

Tatlı hiç yok ama.

Kullandığım yardımcı besinler:
    CLA, L-Carnatine, Protein tozu

Hala bu diyete devam ediyorum ve güncel kilom:

Güncel kilo: 87 KG

İnanılmaz bir değişim yaşadım vucudum aşırı derecede şekillendi. Sporu mutlaka gün aşırı yapiyorum. Ama şunu öğrendim herşey beslenme.

Beslenme iyiyse gerisi çok kolay.

Önümüzdeki 6 ay süre boyunca 6pack için uğraşacağım

Her geçen gelişmeyi burada detaylı paylaşarak benim gibi olanlara yardımcı olmaya calışacağım.

Eski ile karşılaştırma:

Eski KG: 114.7
    Şuan: 87

Eski kot bedeni: 36
    Şuan: 32

Eski T-shirt bedeni: XL
    Şuan: M

Eski gömlek bedeni: 56
    Şuan: 48

Güncel resimler:

20.07.2013

Saygılar.

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    spor için P90X tavsiye ederim

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olgar bu gobekten yag aldirma hikayesinin bicaksiz lazerli liposuction versiyonu var 2 senedir. Cok yaptirani duydum. Agrisiz sizisiz bitiyor is diyorlar. Cunku cubugun ucunda bicak yerine lazer var. kan yok yani.

Bi de liposuction da deri alti dalgalanma filan olabilir diyorlar. Deri sarkmasi da diger bir riskmis. Ama iyi kilo vermissin bravo. Canli da gordum yakismis.

Emir_b16a - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Thracian Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    spor için P90X tavsiye ederim
    yapanlar gzl sonuç alıyo ama ciddi azim lazım yazın çalışılmıyo
    atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.

civelek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    diyetle beraber şekeride kestin dimi ? büyük ihtimalle sendeki fazla kilonun sebebi şekerden kaynaklı onun içinde alması ve vermesi çok hızlı oluyor.
    '' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tebrik ederim Olgar abi Ben de çıktım bir yola bir azimle ama umarım seninki gibi bir sonuç alabilirim.

Dr.Ecu Chiptuning Semii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gozlukler iyimis abi sevaba girmek istermisin ...
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Olgar bu gobekten yag aldirma hikayesinin bicaksiz lazerli liposuction versiyonu var 2 senedir. Cok yaptirani duydum. Agrisiz sizisiz bitiyor is diyorlar. Cunku cubugun ucunda bicak yerine lazer var. kan yok yani.

Bi de liposuction da deri alti dalgalanma filan olabilir diyorlar. Deri sarkmasi da diger bir riskmis. Ama iyi kilo vermissin bravo. Canli da gordum yakismis.
    Lazer dediğinin geri alması çok kolay çünkü yağ hücrelerinde azalma olmuyor. Ben normal yöntemi yaptırdım sarkma ve dalgalanma dediğin olay 40 yaş üstünde derisi yaşlanmış insanlarda olan bir olay birde doktor seçimi çok önemli tabii.

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    olgar o zmn bişey dicem şimdi son haline gelicek olursak Nolmuş sana yalnız 10numara5yıldız olmuşun hee,şekilsiniz yaa hamıınaaa..

maşallah valla çok iyi.inşallah bende birgün zayıflicam..

ekleme ;
    söylemeden edemicem wc'deki fotogram hi5 zamanlarını anımsattı,yonja
    - K -

________
    Dr.Ecu

BaDCaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Çiğ yumurta'dan salmonella bakterisi kapma riski var her ne kadar düşük olsa bile.Riski almaya değmez.

Bununla birlikte çiğ yumurtanın beyazının biyolojik emilim eksikliği söz konusu.(istatistiksel olarak %35-40 civarı ama kişiden kişiye değişebilir asla %90-100 olamaz.)

Ekstra olarak biotin eksikliğine de neden olmakta.

Alternatif güvenli çözüm pişirerek yemektir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lazer dediğinin geri alması çok kolay çünkü yağ hücrelerinde azalma olmuyor. Ben normal yöntemi yaptırdım sarkma ve dalgalanma dediğin olay 40 yaş üstünde derisi yaşlanmış insanlarda olan bir olay birde doktor seçimi çok önemli tabii.
    Olgar yanlisin var. arkadas yaptirdi. Lazerde buyuk yag hucrelerini de eritip aliyor. Yag hucren o bolgede kalmiyor. Kan yok agri sizi yok. Bizim arkadas 15 gun sonra spora basladi. Tek sikinti fiyati. 3.5 ile 5 lira isteniyor bolgeye gore ve yogunluga gore.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi evrim geçirmişsin resmen helal olsun
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olgar yanlisin var. arkadas yaptirdi. Lazerde buyuk yag hucrelerini de eritip aliyor. Yag hucren o bolgede kalmiyor. Kan yok agri sizi yok. Bizim arkadas 15 gun sonra spora basladi. Tek sikinti fiyati. 3.5 ile 5 lira isteniyor bolgeye gore ve yogunluga gore.
    ben 12 lira verdim. Yapan doktor lazer lipoliz yapanda bir doktordu. Kendisi bu şekilde bahsetti. Lazertde yağ hücresinin içini boşaltıyorsun sadece yağ hücresini yok edemiyorsun.

Normal yolla sadece yağ hücresini çekip alabiliyormuşsun. Daha önceden lazer lipoliz olup eski haline geri dönmüş bir kaç kişiylede konuştum.

Le10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    azmin sonu guzel sonuc

dorukky - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynı sıkıntı bendede var 75 den 100e cıktım 3 ayda almam gereken ılaclar yuzunden hızlı kılo aldım.Guzel konu olmus uyguladıgın dıyet menulerını bende denıyorum 1 haftadır alısma asamasındayım ılk 2 hafta guzel gecerse devamı gelıyo.Cla ve carnitin yanında nox kullanıyodum daha once kalp carpıntısı yaptıgı ıcın bıraktım korkudan oyle bı sıkıntınız oldumu hıc?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Caesar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 12 lira verdim. Yapan doktor lazer lipoliz yapanda bir doktordu. Kendisi bu şekilde bahsetti. Lazertde yağ hücresinin içini boşaltıyorsun sadece yağ hücresini yok edemiyorsun.

Normal yolla sadece yağ hücresini çekip alabiliyormuşsun. Daha önceden lazer lipoliz olup eski haline geri dönmüş bir kaç kişiylede konuştum.
    O zaman ben yaniliyorum tamam. Demek ki seninkine gore fiyati cok daha ucuz olmasinin nedeni de oymus. Yanliz senin yontemde 30. Gunde spora baslaman iyi cesaret. Cunku cok can yaktigini duymustum ben de. Odemler olusuyormus filan sikinti yani. Ama Masallah iyi atlaymissin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dorukky Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynı sıkıntı bendede var 75 den 100e cıktım 3 ayda almam gereken ılaclar yuzunden hızlı kılo aldım.Guzel konu olmus uyguladıgın dıyet menulerını bende denıyorum 1 haftadır alısma asamasındayım ılk 2 hafta guzel gecerse devamı gelıyo.Cla ve carnitin yanında nox kullanıyodum daha once kalp carpıntısı yaptıgı ıcın bıraktım korkudan oyle bı sıkıntınız oldumu hıc?
    Hayır hiç olmadı. Ben 4-5 ay bu şekilde devam edicem. bi ekstra olarak gece yatmadan önce casein proteini almayı düşünüyorum önümüzdeki haftadan itibaren.

4-5 ay sonundada yaza hazırlık olması için aslında 4-5 ay demeyim önümüdeki şubat diyim.

6 haftalık bi steroid kürü yapmayı düşünüyorum. Yanında testesteron takviyesi ile birlikte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O zaman ben yaniliyorum tamam. Demek ki seninkine gore fiyati cok daha ucuz olmasinin nedeni de oymus. Yanliz senin yontemde 30. Gunde spora baslaman iyi cesaret. Cunku cok can yaktigini duymustum ben de. Odemler olusuyormus filan sikinti yani. Ama Masallah iyi atlaymissin.
    Aynen ödemleri tamamen atman 3 ay sürüyor. Acılı bir süre ilk 2 hafta özellikle. Ama koy götüne ya yukarda yaptırmazdım falan dedimde yalan yine ols ayaptırırdım yani nihahaha

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Winstrol Aman sahtesine dikkat cok var piyasada. Birbirini dudukleyen dudukleyene.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)