User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
80 sonuçtan 77 ile 80 arası

Konu: Japanese Express Fuat Hakkinda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    malı alana kadar herşey güzel zaten para karşı hesaba geçdimi ya parayı hiç eder taksit taksit yollar ya mal gelmez ya ada toz olur uçar gider. en güzeli ptt kargo ödeme şartlı alışveriş mal geliyor bakıyyorsun parasını veriyorsun. ben son alışverişimden sonra dahada para gönder mal gelsin yapmam adamın hesabına tam konuşulan rakamı yatırıyoruma adam bana 5 farklı zamanda parça parça gönderiyor masrafınıda bana geçiriyor yazık günah sorsan esnaf

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    adminlerde durumu farkedince kaldırdılar geçenlerde sponsorluğunu. tabi iş işten geçti ama onlarda bilemezdi ilerde böyle birine dönüşeceğini. geçmişte çok kişinin işini görmüş birisi neticede.
    zaten sıkıntının büyük bölümü o sana bana farklı ticaret tanıdıklara farklı ticaret... böyle bir zihniyetle ticaret yapıyor adam demekki tanıdıklra anında hizmet tanımadığıklarına ne geçirirse...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

muratburunce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civic@ef Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    malı alana kadar herşey güzel zaten para karşı hesaba geçdimi ya parayı hiç eder taksit taksit yollar ya mal gelmez ya ada toz olur uçar gider. en güzeli ptt kargo ödeme şartlı alışveriş mal geliyor bakıyyorsun parasını veriyorsun. ben son alışverişimden sonra dahada para gönder mal gelsin yapmam adamın hesabına tam konuşulan rakamı yatırıyoruma adam bana 5 farklı zamanda parça parça gönderiyor masrafınıda bana geçiriyor yazık günah sorsan esnaf
    aynen abi bide o var malı beğenmisoun parayı mındar ediyorlar... hele bide yüklü bir mal aldıysan parayı hesaba yatar yatmaz çekip yiyorlar heralde.. iade istediğin zaman mırın kırın başlıyor parça parça ödeme fln sıkıntı bu işler...
    •06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bizde mal satınca parayı bekliyoruz arkadaş beğenmez istemez geri yollarız olur olmaz diye. adam var adamcıklar var işte yapıcak bişey yok. en temiz iş mal biyana para biyana yoksa durduk yere siniri bozuluyor insanın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)