Merhabalar, acaba Ankara'da bildiğiniz güzel ve kalite APP Plaka basan yer var mı?Mühürlü olması şart değil sadece kaliteli bassın yeter.Ankara dışı düşünmüyorum.Teşekkürler şimdiden.
Merhabalar, acaba Ankara'da bildiğiniz güzel ve kalite APP Plaka basan yer var mı?Mühürlü olması şart değil sadece kaliteli bassın yeter.Ankara dışı düşünmüyorum.Teşekkürler şimdiden.
Ben de bakınıyorum, birazdan pirel reklam yazılacaktır, ben pirelde beşiktaş app yaptırdım hiç beğenmedim karakterini. Pireli es geç, başka yer varsa bakalım.
Custom Electronic Projects
ben pirelde bastırıyorum
daha 2 gün önce 3 takım bastırdım fiyatıda makul
şaşmazda basan yer pirelin tam 2 katı fiyatına basıyor
eray abi basar. alt trafi plaka istanbulda basilsa bi fark olmaz.
Ben Eray Yümsel'in yaptığı tipten yaptıracam da mühürsüz istiyorum. Pirelde 1 defa yaptırdım çok hoşuma gitmedi. Belki de bana öyle denk gelmiştir. En son Eray abiye yaptıracaz herhalde.
Bir de plaka konusu açılmışken, 06 cem plaka temin edebilir miyiz, kaça malolur acaba..
Hallederz ltd sti olarak elimizden geleni yapariz![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
Istanbulda uygun fiyatli neresi var acaba
berkay plakayı öneririm çok plaka bastırdım şikayet duymadım hiç... ADRES : BÜYÜK SANAYİ 1.CAD ÖZTÜRKLER İŞHANI 14/1 İSKİTLER ankamall köprüsünün alt tarafında
Herkes ektigini Biçer bu hayatta...
app plaka ne kadara basıyorlar
ben burada yaptırmıştım fena değil hem uygun rakam
Connecting site...
tanımam etmem bu arada
![]()
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
ostimde 2 tana mühürsüz 35e bastırdım iki hafta önce.
Olgun bir insanı dost edinmek istiyorsanız tenkit edin, basit bir insanı dost edinmek istiyorsanız methedin.
gazinin oradan aydınlığa inerken ankamalli geçince köprünün hemen bitiminde sağda opel servisi var. onun yan dükkanımı-üst katımı ne vardı. plakacı,, güzel iş yapıyordu ama adamın bile adını unuttum.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)