bence mühürlü app bastırmak ya da orjinal ile gezmek daha mantıklı, çevirmeye girince en iyi ihtimal 70 küsür lira yazıyorlar zaten, bağlanma ihtimali de cabası
bence mühürlü app bastırmak ya da orjinal ile gezmek daha mantıklı, çevirmeye girince en iyi ihtimal 70 küsür lira yazıyorlar zaten, bağlanma ihtimali de cabası
İskitlerde askinin karsininda ornek is hani var en ust Katinda biyer basiyor ben orda yaptirdim bi sorun cikmadi memnunum 30-35 biseydi fiyatida
Ben defalarca mühürsüz app ile çevirmeye girdim ekibin insafına kalmış bi durum ceza olayı.3 kere söktürdüler yasal değil dediler ceza yazmadılar![]()
Berkay plakayı ben de öneririm, şimdiye kadar 5-6 takım app bastırmışımdır orada. Gizli Türk bayrakları, emniyet dalgaları ile isterseniz 35 tl idi çifti, fiyatta pazarlık da yapabilirsiniz elinizden geldiğince. Mühürsüzdür plakalar, mekanın önünde de bol bol yunus görürsünüz. Ayrıca dükkanda tonla font var, istediğinizi seçersiniz basar, az biraz laflar kanına girerseniz her karakteri farklı fontla da bastırabilirsiniz. Hiç bir tanışıklığım yoktur. Mühürlü plakada da Hallederiz Ltd. Eray YÜMSEL'i tek geçerim, ip gibi basar, hatasız yollar.
öyle işte.
mühürsüz yapacaksan burdan alabilirsin
ben ümraniyedeki bu yerlerinden almıştım
kargo ve kapıda ödemede var
İstanbul App ( Beşiktaş Baskı )
![]()
Yorum yazan herkese teşekkürler.Yazılan adreslere hafta içi gidip bakacağım, yine yazarım buraya.
tim app plaka şaşmazda göksel abi çok kalitelidir. kesinlikle memnun kalırsınız. 1 seneden fazladır kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok.
Plakayı başka bir forumdan tanıdık birine yaptırdım.Mühürsüz 50lira.Tek kusuru kenarları tam boyalı değil.Onuda fotodan anlarsınız zaten.Ben de o kısımları boyadım.Süper oldu..Önceki plakayıda çift taraflı bantla yapıştırmıştım.Sökene kadar akla karayı seçtim.Bu yüzden bunu yapıştırmadım.Plakalıkla taktım, sanki daha güzel oldu gibi
Bu ilk hali kenarlar boyasız
Buda boyadıktan sonra takılmış hali
Eğer link vermek sıkıntı değilse editleyebilirim.
Hazır konu varken sorayım, benim araç üzerindeki plakalar yapiskanla tutturuldu şimdi app almaya kalksam sokme işlemini zarar vermeden nasil yapabiliriz?
plakayı ısıtrarak çıkartmayı deneyin fon makinesi ile ısıttığınızda arkasındaki yapışkan yumuşuyor her turlu misina ile çıkarırsınız
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)