konulara baktim bulamadim ama en iyi lpg gaz hangisi gecenlerde shell den fulledim ama performasi cok dusuk geldi arac tekliyor gibi oldu genelde opetten aliyorum ama shelli de denemk istedim arac volvo s70 tecrubeleri alalim
konulara baktim bulamadim ama en iyi lpg gaz hangisi gecenlerde shell den fulledim ama performasi cok dusuk geldi arac tekliyor gibi oldu genelde opetten aliyorum ama shelli de denemk istedim arac volvo s70 tecrubeleri alalim
Benzini farklı yerden alınca anlıyorum ama gazda pek bişey anlayamıyorum ben. Total'den alırım hep ama. eve yakın![]()
eskiden full vardı, bikere oradan gaz aldım, araba ciddi anlamda saçma sapan çalışmıştı, widebandda değerleri drek okuyordum rolantide çok geziyordu.... bp ve shell öneririm...
bende shell cıyımdır. hatta ustamda nerden alıyosun dedıgınde shell dedım oo guzel dedı ama nıye oyle soyledı bılmıyorum gayetde memnunum ben
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
arkadaslar konu acilmisken sorayım boyle markasız istasyonlarda bayagı uygun fiyatlı piyasadan 30 kurus felan lpg satılıyor.bi ortamda muhabbeti geçti hava basıyorlar felan diye.böyle birşey mümkün mü acaba ?
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Ucuz yerden alınan gaz/benzin/mazot bence de az kilometre yapıyor. Hiç öyle marka takıntısı olan biri de değilimdir. Psikolojik olduğunu da sanmıyorum aynı güzergahı kullanıyorum kullanım stilim çok değişmez.
daha önce ne zaman opet,milangaz dan alsam aracın menzili düşüyordu.shell den almaya başladığımda farkedilir bi menzil artışı oluyordu.
opet . yağlı oldugu ıcın bı tık fazla gıdıyor bence. benım aracımda cıddı farkedılır bısey var opet ve dıgerlerı arasında
ben opet yada mogaz kullanıyorum. başka da tercih etmem.
CHEVROLET LACETTİ 1.6 ('06 HB)
SUBARU IMPREZA 1.5 ('08 HB)
SUBARU IMPREZA 2.0R (07)
IMPREZA 2.0 WRX ( 03)
HONDA ACCORD 2.4 EXECUTİVE(03)
shell bp ve burda ulker fabrıkasının sahıp oldugu po var ondan alıyorum bırtek onun dısında opetten aldım sankı yıgılıyor gıbı oldu araba 1 sene once lpg fıltresını ustaya degıstırmeye gıttıgımde cıkarttıgı fıltreyı gerı taktı ne oldu usta dedım fıltre temız bosa para verme nerde alıyorusun gazı dedı shell bp dedım tmm devam et guzel yerlerden alıyorsun demıstı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)