User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: arkadaslar em iyi lpg firmasi

hkkcn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Istasyon istasyon degisiyor a sehrindeki opetle b sehrindeki ayni deil.ben bi opette calisiyordum yazin.yakitlara bidonla tasla katki gibi bise katypdu mudur.pedere sordum solvent mi ne ole bise katiyolarmis.opetten aldimmi ciddi derecede km farki oluyor hergun ayni yolu gidiyorum silivriden tekirdaga yolu bilen bilir dumduz kaymak gibi yol totalden aliyodum 30lira gidip geliyordum depo 0 ken. Aygaz opetten aliyordum donuste 10km kala falan bitiyodu gaz . Kullanim stilim hep ayni 5.vites 90 ekonomi modu
    Hakkı Can Eryüzlü...

metin_1989 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hkkcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Istasyon istasyon degisiyor a sehrindeki opetle b sehrindeki ayni deil.ben bi opette calisiyordum yazin.yakitlara bidonla tasla katki gibi bise katypdu mudur.pedere sordum solvent mi ne ole bise katiyolarmis.opetten aldimmi ciddi derecede km farki oluyor hergun ayni yolu gidiyorum silivriden tekirdaga yolu bilen bilir dumduz kaymak gibi yol totalden aliyodum 30lira gidip geliyordum depo 0 ken. Aygaz opetten aliyordum donuste 10km kala falan bitiyodu gaz . Kullanim stilim hep ayni 5.vites 90 ekonomi modu
    aynen bunu bende cok yasadım hem dıgerlerıne gore az gıdıyor
    ASTRA GSİ16V

CORSA GSİ16V

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hkkcn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 3 senedir opet istasyonundayım lpg ye kesinlikle müdahale etmek söz konusu değil aygaz tankı sistemden görüp araç gönderiyor solvent muhabbetide zor çünkü otomasyon sistemi var opet benim tanklarımda kaç litre yakıt olduğunu tankerden kaç lt döküldü vs görüyor geçenlerde yeni bir şöför almıştık euro dizeli gitmiş ucuz motorinin olduğu tanka dökmüş opete zor anlattık olayı cezası büyük.

painkller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    91 sunny ile opet~aygaz dan aliyoruz. Dun 121km boyunca max 130km, genelde 100 120 ile gaz 2.67 kurus tutar/km oraninda 23 kurus yakti. Sehir icide 33u gecmiyor. Demem o ki biz baya deneyerek arabanin opette hem iyi gittigini hemde az yaktigini gorduk.
    TR - B13

eticet06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende bugun opetten aldım bakalım gerçi ben opetten aldıgımda cekiş artıyo ama bakalım ne olcak durum shellden sonra

İbrahim Erdem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    açıkçası deneyip görmek lazım. İstasyona göre değişebiliyor veya aracın durumuna göre. ben opetten memnunum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    petrol ofisi gayet gusel

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)