Yarışırken dayak yediler - Hürriyet GÜNDEM
Facebooktan takip ediodum, sonunda basinada yansidi...
Yarışırken dayak yediler - Hürriyet GÜNDEM
Facebooktan takip ediodum, sonunda basinada yansidi...
Everyone knows that 2003 was the last year of the real S2000!
bu olaya diyicek birşey bulamıyorum
nasıl bir ülkede yaşıyoruz silahlı kişiler tarafından darp edilinebiliyor
bu arada yakında açıklama gelir korumamız değildir vs gibi
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
gerçekten aglanıcak halimize gülüyoruz. daha önce gittiğim yarışta polis ralli aracını egsozdan baglamaya çalıştı kocaeli rallisinde.
http://www.haberturk.com/yasam/haber...ede-bu-da-oldu
Yüce F.U
PoloGTİ-CooperS R53-W204 AMG
10 kere yazip sildim sinirimden küfür etmeden nasil yazacağımı şaşırdım. Hakikaten bakan korumasi ise bu herifler hiç bir şey yapmazlar bu tasmali yasal köpeklere iyi dovmussunuz diye ödül bile alirlar. geçmiş olsun arkadaşlara, yakındır insanlarin bireysel silahlanmasi.
Eğitim şart gerçektende.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Face de gördüğümde inanmak istemedim. Malesef Toplum olarak bu kadar berbat bir hale gelmemiz gelecekte ne kadar vahim durumlara düşeceğimizin bir göstergesi.Balık Baştan kokar saldıranlara hiç bir halt olmaz korumalarıda birileri korur olan sporcularımıza olur. Diyecek çok şey var da (hepsi küfürlü) şu mübarek gün Allah bunları bildiği gibi yapsın demekten başka bişey yazamıyorum....
Taner abinin face te paylaştığına göre bakan Yıldız'ın korumalarıymış
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Milletin girtlagina kadar geldi enerjinize sokayim defolun gidin artik su ulkeden yuzde ellinizide alip ah ben olacaktimki o pozisyonda
şikayetci oldular diye tehdit almaya başlamışlardır yarışcılar... vurdu gittiye gitmezler umarım....
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
İsterse bağlayabilir. Etaplar arası giderken yani özel etaplarda trafiğe giriyorsa normal trafik kurallarına uymak zorundadır yarışcı, ayrıca aracın muaynesi olmalıdır, techisatın ruhsata işli olması gerekir ki geçebilsin muayneden, genelde bizim pilotlar uğraşmıyorlar muayne ile. Poliste ruhsatta bu anlamda bir ibare işli olmadığından normal araç muamelesi yapar ve bağlayabilir.
Konuya gelirsek üzücü bir durum,Sporu sadece futboldan ibaret sanıp motor sporları diye birşeyin olmadığını düşünen zihniyet...
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
Neden sasırıyosunuz kı? Tam bu zıhnıyete gore olan davranıslar...
Duble yol yaptı degıl,doverde soverde kodumun soysuzları. Bınlercesı hüloooğğ dıye pesınde kosar,sorun yok yanı![]()
zaten haberin altındaki bazı yorumlar ülkenin beyin seviyesini gösteriyor, neredeyse ellerine sağlık diyecekler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)