Arkadaslar bide ben yorum alayim. Max 20k kredi cekebilirim. Saglam yatirim ne yapilir?
Dovize..
Altina...
Arsaya...
Gayrimenkula..
Vasitaya...
Bankaya..
Ticarete..
Yada rahat birak oynama ???
Arkadaslar bide ben yorum alayim. Max 20k kredi cekebilirim. Saglam yatirim ne yapilir?
Dovize..
Altina...
Arsaya...
Gayrimenkula..
Vasitaya...
Bankaya..
Ticarete..
Yada rahat birak oynama ???
Nickler ne kadar benziyor.50bini batırdın sandım abi ahsha
Ahuhayeni girisim diyim kafa karistirayim
ciddiyim. Okadar param yok ama bende bi gaza geldim.azerbaycandayim suan burayi iyi bilen ark. Akil alabilirim.
Arsa. Asla zarar ettirmez...
50k cash var + bi ihtimal ustune 20 k max kredi. Simdi ustun koru degilde.misal arsa alalim abicim de nerden nasil alalim? Ben izmirdeyim.meslek itibariyle mobil calisiyorum. Cok fazla malimon basinda duramam.izmir veya koylerinde olursa peder ilgilenebilir. Ben aslinda bilgi isterken ''devran falanca yerde bi arsa var al kardesim paranda yeter ilerde degerlenir'' gibi gibi.. nokta atisi yani. Cunku param var arastircak zamanim yok.Suan yurtdisinsayim yarinimiz allah kerim. Kisa vadede kazandirmasada olur fakat 3 5 yil bekliyceksem.hakkini fazlasiyla alabilmeliyim.ilerde elimdekini cikarip sicak parayi dondurmek adina...
melek yatırımcı ol.
"Hayatta çok az şey iyi bir önden motorlu ve arkadan itişli otomobili kullanmak kadar eğlencelidir."
antverse.com
Ayrancılar, Urla, Mordoğan taraflarında uygun fiyatlı arsa bulabilirsiniz, kesinlikle zarar ettirmez.
Yaklasık 4 sene önce depo olarak kullandığımız mülkün sahibi, karaburundan bir arsa aldı 15-16 bin liralık aracını verip üzerine de 20bin lira nakit ödeme yaptı. Şuan arsanın bedeli 200-250 bin lira civarında. Bunun gibi de çok örnek var. gelişmekte olan yerlerde toprağa yatırım yapabilirsiniz. Daire işine hiç girmeyin derim
Benim diğer konuda ki fikri bi düşün derim.. Geleyim yanına beraber yapalım hatta.. 2 kişi değil 4 kişi çalıştırırız hauhauha![]()
Cem sen akil verme aga ya . Basimizi belaya sokucan lan gardaşazerbaycanda guzel piyasa var gel burda yapalim taniyan eden yok
![]()
Arkadaslar varmi link, adres vs . Git bak bi deseniz bakamam.acik adres olursa babaya baktirabilrim.imarli arsa mantikli tabi. Urla gumuldur karaburun mordogan gelismekte olan yerler ve hep yazlarimizi gecirdigimiz yerler fakat bu paralara zor artik. 3 5 yil once olabilrdi fakat suan tamamen düşeş olucakki 50 ye alalim
Arsanın son zamanlardaki alınıp kar oranı istatistiklere göre % 129 onun için her zaman arsa en karlısı
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
internetteki fiyatlara cok aldanmayın, vaktiniz olsaydı gidip araştırın derdim. direkt olarak sahipleriyle görüşüp, uygun fiyatlara denk getirebilirsiniz.
Arkadaslar vip arac mantiklI fakat arac durdugu sure zarfinda yiprancak ve bakim onarik kasko sigorta vs vs gibi giderleri olucak.eger istedigimiz musteri potensiyeli olmazsa zarar ettirebilir orta uzun vadede...
Borsayla hic isim olmadi. Oyuzden bu tur risklere girmem anlamam cunku. Zamaninda anlayana bikac akrabam cok parada kazandi,ciddi zararda etti.
Arsa uzun vadede kesin sonuclar veriyo. Hic zarar ettirmez 2+2 daha 4 fakat duzgun yerden bu paralara bulunurmu ?
Bana suan mantikli gelmeye baslayan sey elimdeki parayi verip yetmesse ustunu krediyle tamamlayip yada icini doseyip 1+1 veya studyo tarzi ev alip gunluk kiraya vermek. Izmirde dusunuyorum. Tabi potansiyele gore ist ankara yada ogrenci hareketliliginden dolayi eskisehir olabilir
VIP araç öyle al çıkla olmuyor bi dünya ruhsat seyahat yolcu taşıma belgesi vs. gerekli ve trafik ile belde belediye arasında uyuşmazlıklar var teferruatı çok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)